Campus Hasselt

In De Schoonheidsschool leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van beauty, wellness en fashion. Met drie campussen in Antwerpen, Gent en Hasselt volg je steeds les in jouw buurt! Onze leslokalen zijn zeer modern en hygiënisch. De Schoonheidsschool is een echt kenniscentrum en een ontmoetingsplaats voor studenten en professionelen.

In Hasselt geven we organiseren we op twee locaties opleidingen. Kijk dus vooraf goed je bevestigingsbrief na zodat je zeker op de juiste locatie bent.

Campus Simpernelstraat

De campus Hasselt Simpernelstraat is zeer goed gelegen aan de rand van het kannaal op slechts 2 minuutjes van de E313 en het centrum van Hasselt. Er is gekozen voor een centrale, zeer rustige ligging met een grote parking.

Campus Hasselt Blijde Inkomststraat

De Campus Hasselt Blijde Inkomststraat is gelegen in de Blijde Inkomststraat 36 te 3500 Hasselt. Er zijn twee grote parkings (Parking Gelatine en Parking Astrid) op wandelafstand.

Wil je weten hoe onze school er vanbinnen uitziet? Hieronder kan je foto’s bekijken van leslokalen.

Bekijk de video rondleiding in de Schoonheidsschool Hasselt

Start vandaag nog! Schrijf je snel en eenvoudig in:

Inschrijven voor een opleiding aan De Schoonheidsschool gaat snel en eenvoudig. Kies hieronder uit de lijst de opleiding waarvoor je je wenst in te schrijven. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de volgende pagina waar je je gegevens kan invullen.

STAP 1: Selecteer hier de cursus waarvoor je je wil inschrijven

Alvast veel succes met de keuze van jouw opleiding!