Opleiding Administratief Bediende

Praktische info

Schrijf je in

cursus administratief bediende administratief bediende, cursus administratief bediende, opleiding administratief bediende, administratief bediende antwerpen, administratief bediende gent, administratief bediende hasselt, groepslessen administratief bediende, avondonderwijs administratief bediende, administratief bediende volwassenenonderwijs, administratief bediende, administratie, administratief werk, communicatie, boekhouding, facturatie, gesprekstechnieken, telefoneren, software, opleiding administratief medewerker

cursus administratief bediende opleiding administratief bediende administratie

Word administratief bediende in 12 weken

Ben je een administratieve duizendpoot? Heb je verantwoordelijkheidszin en werk je nauwkeurig? Hou je ervan om met meerdere taken tegelijk bezig te zijn? Droom je van een bloeiende carrière binnen de bedrijfswereld? Wil je aan de slag als administratief medewerker of ben je dat al en wil je jouw kennis opfrissen en verdiepen? Dan is de groepscursus administratief bediende beslist iets voor jou!

Beroep met toekomst

De opleiding administratief medewerker is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als administratief bediende. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als administratief bediende of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding administratief medewerker verzekerd van werk!

De bedrijfswereld smeekt om professionele administratieve krachten. Jij bent namelijk het visitekaartje van ieder bedrijf! Je hebt een erg veelzijdige job waarbij je op een aangename manier klanten en leveranciers ontvangt. Ook sta je in voor het telefonisch onthaal en verzorg je de briefwisseling. Daarnaast krijg je ook andere administratieve taken onder de knie. Zo maak je offertes op, behandel je klachten en voer je verschillende ondersteunende taken uit voor andere departementen.

Wie in de administratie werkt, heeft een spilfunctie. Je werkt vaak voor een team en je zorgt ervoor dat het goed functioneert. Daarbij komen heel wat taken kijken. Snel reageren, proactief inspelen op situaties en accuraat kunnen werken, zijn maar enkele aandachtspunten.

Professionele opleiding administratief bediende

Een administratieve baan is heel veelzijdig. Je organiseert, je plant, je regelt afspraken, je kan prioriteiten stellen, taken uitvoeren enzovoort. Vakkennis is belangrijk, maar ook het op een goede manier kunnen omgaan met collega’s. Vaak ben je het eerste aanspreekpunt, zowel voor klanten als voor andere medewerkers. Dan is het belangrijk daar goed op te reageren.

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als administratief bediende moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van administratief bediende aan.

Voor wie is deze opleiding administratief bediende bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding administratief medewerker is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma administratief bediende binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 12 lessen van 3 uren.

Na afloop van deze praktijkgerichte cursus zal je alle kennis in huis hebben om als administratief bediende aan de slag te gaan. Dit diploma opent vele deuren voor jou! Iedere firma en organisatie heeft administratieve medewerkers nodig.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding administratief medewerker wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Administratief Bediende 21/10/2017 Gent 14u00 – 17u00
Administratief Bediende 10/11/2017 Antwerpen 09u00 – 12u00
Administratief Bediende 12/01/2018 Gent 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 29/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 13/02/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 19/02/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 03/03/2018 Brussel 10u00 – 13u00
Administratief Bediende 03/03/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Administratief Bediende 05/03/2018 Roeselare 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 05/03/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 07/03/2018 Turnhout 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 12/03/2018 Aalst 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 22/03/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Administratief Bediende 24/03/2018 Gent 10u00 – 13u00
Administratief Bediende 08/04/2018 Hasselt 10u00 – 13u00
Administratief Bediende 18/04/2018 Antwerpen 09u00 – 12u00
Administratief Bediende 19/04/2018 Gent 09u00 – 12u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques administratief medewerker

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige administratief bediende die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot administratief bediende kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van administratie. Deze cursus administratief bediende is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma administratief bediende

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 558.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 55.8 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 502.2 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding administratief bediende?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding administratief bediende?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus administratief bediende?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Astrid U. (Hoevene)

Mijn man is een jaar geleden gestart als zelfstandig aannemer. De administratie neem ik voor mijn rekening. Deze cursus heeft mij hier enorm bij geholpen.

Ben R. (Affligem)

Omdat de lessen 's avonds doorgaan, kon ik deze perfect combineren met mijn werk en mijn gezin. Ook de locatie van de school was voor mij ideaal gelegen. Met het openbaar vervoer kon ik er recht na mijn werk naartoe.

Rita V.P. (Rekkem)

Onze docente, Katerine, was echt geweldig. Ze kon veel realistische voorbeelden uit haar eigen carrière aanhalen. Zo waren alle lessen heel boeiend. De praktijkvoorbeelden maakten het extra duidelijk.

Gerd V.D. (Oudenaarde)

De mensen van het secretariaat hebben mij vooraf goed geïnformeerd. Dankzij hen heb ik de opleidingscheques leren kennen. Dat heeft me 125 euro uitgespaard.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Vacature Opleidingsadviseur

Vacature – 2 opleidingsadviseurs (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van De Schoonheidsschool, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) contacteer …

Anti-cyclisch ondernemen

Anti-cyclisch ondernemen

Veel mensen wachten met het opstarten van een eigen zaak door de huidige economische situatie. Ze stellen hun droom uit …

Page 1 of 41234»

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool