Opleiding Allround Aromatherapie

Praktische info

Schrijf je in

 cursus allround aromatherapie cursus allround aromatherapie, cursus allround aromabehandeling, cursus allround alternatieve therapie, allround opleiding aromatherapie, allround opleiding aromabehandeling, allround cursus aromatherapeut, avondschool allround aromatherapie, avondschool allround aromatherapeut, allround aromatherapie, aromatische, olien, oliën, allround aromaterapeut, allround aromatherapeut, natuurprodukt, natuurprodukten, balsems, massageolie, recept, kruiden, cosmetica, balsem, massageolie, zalf, zalven, aroma, geur, geuren, geneeswijzen, natuurlijk, cosmetisch, gezond opleiding allround aromatherapeut

 cursus allround aromatherapie opleiding allround aromatherapeut aromatherapie

allround aromatherapie

We nemen alles waar met onze zintuigen. Reuk maakt daar vanzelfsprekend een heel groot onderdeel van. Niet verbazend dus dat je door middel van verschillende aroma’s je stemming en je algemeen welzijn kan beïnvloeden. Ben jij ook geboeid door natuurlijke geneeswijzen en wil je graag alles te weten komen over aromatherapie? Wil je misschien starten als allround aromatherapeut in hoofd- of bijberoep of gebruik je je kennis liever in een spa of beautysalon? Kies nu voor de unieke opleiding allround aromatherapeut van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van allround aromatherapeut snel in de vingers wil krijgen en zijn neus graag onderdompelt in de heerlijke wereld van aroma’s.

Beroep met toekomst

De opleiding allround aromatherapeut aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als allround aromatherapeut. De cursus bestaat uit 2 modules: de aromatherapie voor beginners en de aromatherapie voor gevorderden. Zo leer je niet alleen de basis, maar word je ineens opgeleid tot expert. Naast alle belangrijke technieken zoals de opbouw van een aromatherapiesessie en het gebruik van een hotstone massage, leer je ook heel klantgericht werken.

Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als allround aromatherapeut of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil, bijvoorbeeld in een massagesalon of een wellness. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding allround aromatherapeut verzekerd van werk!

Professionele opleiding allround aromatherapie

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als allround aromatherapeut moet beheersen. Je start uiteraard eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van allround aromatherapeut aan. Je leert de verschillende Franse, Engelse en natuurlijk ook Oosterse benaderingen en krijgt inzicht in het verschil tussen aromatherapie en fytotherapie, homeopathie en therapie door gebruik van bachbloesems. Je leert werken met etherische oliën en kruiden en maakt kennis met hun gebruik en doeleinden.

In de cursus voor gevorderden leer je de klachten van je klant analyseren en maak je een keuze voor de juiste behandeling. Je maakt vanaf nu zelf de recepten specifiek op maat van iedere klant. Daarnaast krijg je een volledige opleiding van chakramasseur en leer je een voetbehandeling geven om die energieknooppunten te stimuleren en de natuurlijke en gezonde stroom te bevorderen. Zelfs acupunctuur komt aan bod! Na deze allround cursus Aromatherapie ben je niet alleen in staat je klanten volledig te laten ontspannen door middel van het gebruik van essentiële oliën en hun aroma’s, je heelt hen langs binnen uit met natuurlijke middelen die de gezondheid ondersteunen.

Voor wie is deze opleiding allround aromatherapie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding allround aromatherapeut is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma allround aromatherapeut binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding allround aromatherapeut wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques aromatherapie

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige allround aromatherapeut die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot allround aromatherapeut kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus allround aromatherapie is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma allround aromatherapie

De opleiding allround voedingsconsulent bestaat uit een aantal modules die je apart dient te volgen. Aan het einde van elke module leg je een examen af op de school. Wanneer je voor alle deelmodules bent geslaagd kan je op eenvoudig vertoon van alle diploma’s en getuigschriften het overkoepelende diploma bekomen. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 515.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Er is de mogelijkheid om het materiaal aan te kopen tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € .

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding allround aromatherapie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding allround aromatherapie?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Katia G. (Edegem)

Deze cursus bracht me de rust die ik nodig had.

Geike J. (Heusden-Zolder)

Het was echt een ontspannende ervaring! Ik heb veel bijgeleerd.

Jana M. (Oostmalle)

Ik combineer mijn massagesalon voortaan met een aromatherapiebehandeling en mijn klanten zijn er weg van!

Mike V.d.V. (Vosselaar)

Nu weet ik hoe ik na mijn werk om moet gaan met stress en zelfs tijdens mijn uren helpen sommige tips mij om kalm te blijven.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 2612345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool