Opleiding Allround Fotografie

allround fotografie

Praktische info

Schrijf je in

cursus allround fotografie allround fotografie, cursus fotografie, cursus fotografie antwerpen, cursus fotografie gent, opleiding fotografie, fotografie, avondschool fotografie, cursus digitale fotografie, digitale fotografie opleiding fotografie

cursus allround fotografie opleiding fotograaf fotografie

Word fotograaf in 31 weken

De opleiding allround fotografie is de meest complete in zijn soort. Aan de hand van verschillende uitdagende modules ontwikkel je je tot een uiterst vakkundige fotograaf. Onder begeleiding van docenten, allemaal top in hun vakgebied, leer je alle nodige vaardigheden aan! Saaie foto’s behoren na deze cursus tot het verleden. Je leert de kijker verbazen, verwonderen en fascineren!

Wil je starten als fotograaf in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding fotografie! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van fotograaf snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

Beelden zijn de essentie van onze cultuur. We maken voortdurend foto’s om te posten op sociale media, blogs, etc. Wie deze opleiding volgt, kan aan de slag als professioneel fotograaf op freelance of zelfstandige basis. Ook voor wie op het werk vaak te maken krijgt met fotografie, zit goed met deze cursus. Je kan zelf foto’s maken voor het personeelsblad, nieuwsbrief en website. Ook liefhebbers beleven heel wat plezier aan deze cursus. Jouw vakantiefoto’s worden pareltjes!

De opleiding fotografie is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als fotograaf. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als fotograaf of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding fotografie verzekerd van werk!

Professionele opleiding allround fotografie

Nadat je in de basiscursus ingewijd werd in de basistechnieken, ga je nu voluit voor de actie. Thema’s zoals portretfotografie, natuurfotografie en reportagefotografie komen uitgebreid aan bod. Per module worden verschillende technieken aangehaald die de zeggingskracht van de foto vergroten. Je leert sprekende foto’s maken. Je streeft meer dan alleen technisch perfecte beelden na. Onder begeleiding van jouw ervaren docent maak je beeldende poëzie. In jouw fotowerk komen creativiteit en professionaliteit samen.

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als fotograaf moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van fotograaf aan.

Voor wie is deze opleiding allround fotografie bedoeld?

Heb je een digitale fotocamera aangekocht en wil je deze optimaal leren benutten? Wil je iedere foto leren omtoveren tot een echt plaatje? Vraag je je ook af welke creatieve technieken de beste fotografen gebruiken om een mooie compositie te komen? Fotograferen is voor een deel techniek, maar ook voor een belangrijk deel creativiteit. Na reeds enkele lessen zal je merken dat de mogelijkheden in fotografie eindeloos zijn! Met enkele eenvoudige tips zal je je gemakkelijk kunnen onderscheiden van anderen.

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding fotografie is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma fotograaf binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 31 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding fotografie wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Allround Fotografie 21/10/2017 Antwerpen 14u00 – 17u00
Allround Fotografie 24/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Allround Fotografie 05/02/2018 Gent 18u30 – 21u30
Allround Fotografie 20/02/2018 Aalst 18u30 – 21u30
Allround Fotografie 22/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Allround Fotografie 04/09/2018 Turnhout 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques fotografie

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige fotograaf die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot allround fotografie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van fotografie. Deze cursus allround fotografie is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma allround fotografie

Op het einde van elke module leg je een theoretisch examen af. Dit bestaat uit een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen. Daarnaast maak je een portfolio per module. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1475.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Om te kunnen deelnemen aan deze groepslessen heb je een spiegelreflexcamera nodig. Deze moet je vanaf de eerste les bij hebben. Je kan er voor kiezen om je inschrijvingsgeld in termijnen te betalen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 147.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 1327.5 euro.

avondschool fotografie cursus fotograaf opleiding fotografie

cursus allround fotografie allround fotografie, cursus fotografie, cursus fotografie antwerpen, cursus fotografie gent, opleiding fotografie, fotografie, avondschool fotografie, cursus digitale fotografie, digitale fotografie opleiding fotografie

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding allround fotografie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding allround fotografie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus allround fotografie?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Joeri K. (Mechelen)

Van opleiding ben ik productontwikkelaar. De uitgebreide allround fotografie was hier een mooie aanvulling op. De foto's die ik nu maak, kan ik direct op mijn website gebruiken. Dit spaart me heel wat geld uit aan externe bureau's.

Hanne M. (Gentbrugge)

Tijdens de lessen zijn we vaak naar buiten gegaan om daar foto's te gaan trekken. Fotografie is natuurllijk iets wat je moet leren door te doen. En daar wordt dan ook veel aandacht aan besteed in de groepslessen.

Lars J. (Mol)

De lessenreeks die ik gevolgd heb, was in een kleine groep. Zo had ik met alle medecursisten een goed contact en hebben we veel van mekaar geleerd. Zeker een aanrader.

Charlotte P. (Sluis, Nederland)

We hadden een heel toffe docent. De hele groep was dan ook enthousiast over de opleiding. Ik kan het iedereen aanraden. Samen met mijn vriendin ga ik zeker nog een uitbreidingscursus volgen bij De Schoonheidsschool.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Eindexamen Allround Visagie Sfeerfoto

Burlesque examenfeest Visagie!

Alle studenten hebben onlangs hun examens afgerond; zo ook de studenten Visagie van de Schoonheidsschool. Met wel één klein verschil: …

Vastleggen In Volledig Scherm 22072014 103234.bmp

Trend gespot: De ‘Squinch’ voor de optimale fotolook!

Heb jij ook zo’n hekel aan die foto’s waarin je getagd wordt op facebook? Op een of andere manier slagen …

Page 1 of 812345»...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool