Allround grime

allround grime

Praktische info
  • Duur: 15 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 755 euro
  • Opleidingscheques: nee
  • KMO-portefeuille: ja

Schrijf je in

 cursus allround grime opleiding grime, opleiding catwalk- en theatergrime, cursus kindergrime, avondschool bodypaitning, opleiding bodypainting, catwalk- en theatergrime, catwalk- en theatergrime, bodypainting, body painting, kindergrime, grimeren, maquilleren opleiding allround grimeur

 cursus allround grime opleiding allround grimeur grimeren

Wil je graag leren grimeren? Wil je starten als allround grimeur in hoofd- of bijberoep of wil je als visagiste graag een extra service bieden aan je klanten? Kies dan nu voor de unieke opleiding allround grimeur van De Schoonheidsschool! Make-up is iets waarmee je eindeloos kan creëren. Voor wie toch iets avontuurlijker wil zijn dan het alledaagse gebruik of graag unieke en prachtige creaties wil maken met make-up, kan zich met de cursus allround grime volledig uitleven!

Beroep met toekomst

De opleiding allround grimeur aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière. Naast alle belangrijke technieken en het gebruik van specifieke materialen, leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als allround grimeur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil of je je klanten een extra service wilt bieden. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding allround grimeur verzekerd van werk!

Professionele opleiding allround grime

Tijdens de lessen start je natuurlijk eerst met de basisvaardigheden onder de knie te krijgen om daarna de moeilijkheidsgraad goed op te bouwen. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van allround grimeur aan. De allround opleiding bestaat uit 3 modules: Kindergrime, Catwalk- en theatergrime en Bodypainting.

In de module Kindergrime begin je met eerst een aantal relatief makkelijke technieken en patronen zodat je het grimeren snel onder knie krijgt. Je doorloopt daarbij een basis karakterleer zodat je verschillende gelaatstrekken die typerend zijn voor een aard kan gebruiken. Daarnaast leer je grimeren aan de hand van de typische clown make-up én leer je dieren, superhelden en verschillende andere figuren en patronen grimeren die kinderen helemaal geweldig vinden! Bekijk hier het gratis proefhoofdstuk kindergrime.

Bij Catwalk- en theatergrime ga je een stapje verder. Je leert hoe je stencils moet gebruiken, welke verschillende sponstechnieken er zijn en voor wat deze gebruikt worden en hoe je andere materialen aanbrengt op de huid om speciale effecten te creëren. De module Catwalk- en Theatergrime focust specifiek op alle vormen van theater make-up, maar ook make-up voor op de catwalk en de prachtige creaties die Cirque Du Soleil zo spectaculair maken. Wil je graag een hoofdstuk van de cursus gratis doornemen, dan kan dat hier.

In de laatste module Bodypainting zien we het heel breed en gebruiken we het volledige lichaam als canvas. Je schildert nu niet enkel het gezicht; je krijgt een totaalbeeld doordat je creatie niet lijkt te eindigen! Omdat je ook meer opties hebt om je ontwerp optimaal uit te werken, krijg je in deze module extra uitleg over hoe je special FX lenzen aanbrengt, alsook het aanbrengen van valse wimpers en kunstnagels mocht je daarvoor kiezen. Download het gratis proefhoofdstuk om alvast een kijkje te nemen!

Voor wie is deze opleiding allround grime bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding allround grimeur is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma allround grimeur binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 15 lessen van telkens 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding allround grimeur wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.Je gaat zelf aan de slag om van je ontwerp een fantastische creatie te maken.

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques grimeren

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Allround grime werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige allround grimeur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot allround grimeur kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus allround grime is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma allround grime

De opleiding allround grime bestaat uit een aantal modules die je apart dient te volgen. Aan het einde van elke module leg je een examen af op de school. Wanneer je voor alle deelmodules bent geslaagd kan je op eenvoudig vertoon van alle diploma’s en getuigschriften het overkoepelende diploma bekomen. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts €755. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen.Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van €76 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts €680.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding allround grime?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding allround grime?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus allround grime?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Jess P. (Borgerhout)

Bedankt voor alle goede raad en daad tijdens de lessen. Een echte aanrader!

Belinda M. (Kalmthout)

Ik had nooit gedacht dat ik op zo’n korte tijd zoveel zou kunnen bijleren.

Pieter V. (Laken)

Ik kan iedereen deze opleiding aanraden. Topdocent, toplocatie en topresultaat!

Mona M. (Utrecht)

Dit was een echte droom die uitkwam. Eindelijk een betaalbare opleiding en to the point.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Eindexamen Allround Visagie Sfeerfoto

Burlesque examenfeest Visagie!

Alle studenten hebben onlangs hun examens afgerond; zo ook de studenten Visagie van de Schoonheidsschool. Met wel één klein verschil: …

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie, Hair- en Nagelstyling voor de Modedagen!

Tijdens het weekend van 11 en 12 maart zijn het opnieuw Modedagen van Shopping1 in Genk! Een gezellig weekend vol …

Shutterstock 275324753

Met deze kleuren laat je je ogen schitteren!

Je staat voor de spiegel. Je fond-de-teint heb je net perfect aangebracht. De volgende stap: oogschaduw. Maar welke kleur kies …

Page 1 of 3212345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool