Opleiding Allround Hairstyling

Praktische info

Schrijf je in

cursus allround hairstyling opleiding hairstyling, opleiding kapper, haarstylist, cursus hairstylist, avondschool kapper, opleiding kapsalon opleiding allround haarverzorger

cursus allround hairstyling opleiding hairstylist haren knippen

Word hairstylist in 10 weken

hairstyling

Spreken goede looks en een verzorgd uiterlijk je aan? Wil je zowel basistechnieken voor een hippe look als uitgebreide tips voor een stralend feestkapsel aanleren? Ben je geïnteresseerd in een carrière in de beauty-, mode- of mediawereld? Dan is deze boeiende en veelzijdige opleiding zeker iets voor jou! In slechts tien weken word je klaargestoomd om vrienden, familie en klanten de allermooiste kapsels te bezorgen.

Als hairstylist geef je een passende look aan je klanten. Je weet dan ook perfect welk kapsel bij hen staat dankzij je inzicht in haartypes en gelaatsvormen. Bovendien leer je alle kneepjes van het vak om moderne en frisse creaties te maken zoals vlechten en opsteekkapsels. Brushen, krullen, vlechten, opsteken,… je kan het allemaal na de cursus allround hairstyling!

Beroep met toekomst

De opleiding allround haarverzorger aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als hairstylist. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als hairstylist of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding allround haarverzorger verzekerd van werk!

Professionele opleiding allround hairstyling

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als hairstylist moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van hairstylist aan.

Onze ervaren docenten bouwden allemaal een schitterende carrière als zelfstandige uit en deden ervaring op in de media- of modewereld. We overdrijven niet als we zeggen dat onze lesgevers tot de topkappers van België behoren. Zij zullen jou met plezier de kneepjes van het vak leren! Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk praktijkervaring kan opdoen, wordt er tijdens de lessen met modellen gewerkt die je zelf meebrengt. Indien je niet tijdig een model kan vinden, kan je ook steeds op oefenhoofden werken. Op deze manier kan de lestijd maximaal gebruikt worden. Daarnaast bieden wij jou ook graag de mogelijkheid om deel te nemen aan evenementen in de media. Samen met studenten visagie maak je dan verschillende modellen op. Dit is niet alleen een interessante en uitdagende oefening. Je kan op deze evenementen ook veel contacten leggen die jouw carrière een snelle start geven!

Voor wie is de cursus allround hairstyling bedoeld?

Deze opleiding is erg interessant voor kappers, visagisten, kleur- en stijlconsulenten of andere mensen uit de beauty- en mode-industrie. Je hebt geen specifiek diploma nodig. De opleiding Allround hairstylist is toegankelijk voor iedereen. De cursus is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma hairstylist binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding allround haarverzorger wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Allround Hairstyling 19/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Allround Hairstyling 17/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Allround Hairstyling 19/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques allround haarverzorger

Materiaal tijdens de les

Tijdens de les werk je als student altijd met een aantal materialen van de school. Voor deze opleiding heb je extra materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Allround Hairstyling werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige hairstylist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot allround hairstyling kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus allround hairstyling is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma allround hairstyling

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Neem even een kijkje binnen in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 415.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Het professioneel materiaal kan je bestellen via een onafhankelijke groothandel. Zij leveren de beste producten tegen de laagste prijs. De volledige lijst van deze praktijkbenodigdheden vind je terug op hun website.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 41.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 373.5 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding allround hairstyling?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding allround hairstyling?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus allround hairstyling?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Anna C. (Dordrecht)

Ik was zeer blij met de docente. Ze heeft alles perfect uitgelegd en heeft alle studenten zeer goed opgevolgd. Ik zal in de toekomst zeker nog andere opleidingen bij jullie volgen!

Christianne V.D.E. (Zaventem)

Ik werk al een tijdje als freelance make-up artist. Ik doe vooral bruidjes. Dankzij deze cursus opsteekkapsels heb ik veel meer variatie in mijn opsteektechnieken en heb ik meer opdrachten doordat mijn klanten een kapper uitsparen.

Melissa D.K. (Herenthout)

De lessen verliepen vlot en in geen tijd was ik afgestudeerd als hairstyliste!

Jill D.N. (Moorslede)

Als tiener wilde ik eigenlijk de opleiding kapster volgen, maar dit mocht niet van mijn ouders. Nu heb ik dan toch deze cursus kunnen volgen. Dankzij de toffe docent en een goede vriendin van mij die als model meekwam ben ik geslaagd voor deze cursus! Nu kan ik eindelijk mijn droom waarmaken!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Kamille

Beauty DIY: kamillethee als highlighter

We hebben allemaal wel een keertje geprobeerd om onze lokken lichter te maken met wat citroensap. Het resultaat? Af en …

Shutterstock 224444353 1

Back to braiding: creatief met vlechten

Een tijdje geleden zijn we massaal op de paradewagen gesprongen voor dé zomerhype: visgraatvlechten! Relaxed en casual voor elke dag, …

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie voor finale Miss Elegantie in De Panne!

Tijdens de finale van Miss Elegantie op 12 augustus 2017 zoeken wij nog twee stagiaires visagie! De show bestaat uit …

Page 1 of 1312345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool