Opleiding Fashion Stylist

Praktische info

Schrijf je in

cursus allround kleur-, stijl- en imagoconsulent cursus imagoconsulent, cursus stylist, opleiding styliste, opleiding kleurenconsulent, opleiding kleurenconsulente, opleiding stylist, avondschool imagoconsulent opleiding kleur en stijl

Start je carrière als Fashion Stylist!

Ben je gek op kleding, mode en styling? Geniet je ook zo van make-over programma’s op tv? Ben je verslaafd aan fashion bloggers op Instagram en zou je graag in hun schoenen staan? Kies dan voor deze professionele opleiding Fashion Styling en start je carrière als Modestylist!

Tijdens de lessen leer je samen met andere fashionista’s hoe je op een professionele manier een look bij jezelf of anderen volledig kan laten kloppen (denk bijvoorbeeld aan lichaamsvormen, gelaatstypes, zakelijk/casual, kleurtypes…) . De opleiding is heel praktijkgericht, je gaat dus vooral veel dóén. Professionele Kleur- en Stijlanalyses, Personal Shopping… na de laatste les kan jij het allemaal!

Praktijkgerichte opleiding met erkend Diploma

Deze professionele lessenreeks is voor iedereen toegankelijk en biedt heel wat mogelijkheden om je talenten te ontplooien, kennis op te doen en je skills aan te scherpen. Er zijn meerdere opleidingen Fashion Styling per jaar, zodat je kan starten wanneer het jou het beste uitkomt.

Je volgt in totaal 15 lessen van 3 uur op een campus bij jou in de buurt. Na afloop ontvang je een erkend diploma dat je kan toevoegen aan je cv en waarmee je kan gaan solliciteren of beginnen met je eigen zaak / als zelfstandige (als je ook het attest Bedrijfsbeheer in handen hebt).

Extra informatie

Hoe verloopt deze opleiding?
Wat ga ik allemaal leren?
Laagste lesgeld – Termijnbetaling mogelijk
Heb ik extra materiaal nodig?
10% Vroegboekkorting
40% KMO-Korting voor Zelfstandigen

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Fashion Stylist 24/05/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Fashion Stylist 03/06/2018 Gent 10u00 – 13u00
Fashion Stylist 06/06/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Jade V.P. (Zedelgem)

Al jarenlang droom ik van een bijberoep als personal shopper of stijlconsulente. Via deze cursus kwam ik in contact met dames die het écht doen! Een aanrader voor wie het wil leren van mensen uit het vak!

Diana V.D. (Herk-de-Stad)

We kregen echt toffe opdrachten van onze docente en elke opdracht was tot in de puntjes uitgewerkt. Het was leuk om hieraan te kunnen deelnemen.

Greet V.W. (Mortsel)

Recent maakte ik een grote promotie en ik heb nu de leiding over een team. Ik had echter helemaal geen feeling met mode of styling en dat is toch iets waar mensen me op afrekenden. Ik besloot om deze cursus te volgen onder het motto 'baat het niet, dan schaadt het niet'. Ik heb er echt van staan kijken hoe de tips en trucs van de docente ervoor zorgden dat ik plots wél serieus genomen werd. Een aanrader!

Ann D. (Aartselaar)

Ik voelde me vanaf de eerste seconde thuis tussen al deze fashionista's!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Business Women

Ensemble naar een mooiere toekomst!

Ben jij momenteel werkloos, heb je een uitkering of zit je in een loopbaantraject? Ben je op zoek naar werk …

Shutterstock 224444353 1

Back to braiding: creatief met vlechten

Een tijdje geleden zijn we massaal op de paradewagen gesprongen voor dé zomerhype: visgraatvlechten! Relaxed en casual voor elke dag, …

Page 1 of 2912345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool