Opleiding Allround Nagelstyling

Praktische info

Schrijf je in

cursus allround nagelstyling opleiding nagelstyliste, cursus nagelstyliste, avondschool nagelstyliste gent, nagelopleiding, opleiding nagelstyliste antwerpen, opleiding nagelstyliste gent, cursus nagelstyliste antwerpen, opleiding kunstnagels, nagelstudio, kunstnagelstyliste opleiding allround nageldesign

cursus allround nagelstyling opleiding allround nagelstylist nagels lakken

Word allround nagelstylist in 20 weken

allround nagelstying

De laatste jaren heeft zich een duidelijke trend doorgezet op beautygebied. Mooi verzorgde handen en nagels zijn voor vele vrouwen een must. Ben je geïnteresseerd in het verzorgen van nagels en handen? Wil je weten hoe je gelnagels aanbrengt? Zou je graag een creatieve nailart of een sobere french manicure creëren? Dan is deze opleiding tot allround nagelstyliste iets voor jou!

Wil je starten als allround nagelstylist in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor deze unieke opleiding allround nagelstyling van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van allround nagelstylist snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

Nagelstyling is een creatief en leuk vak met tal van voordelen. Als nagelstyliste kan je van thuis uit werken en je eigen tijd indelen. Je ontvangt de klanten wanneer het jou past. Je kan werken als zelfstandige of aan de slag gaan in een schoonheidsinstituut, een zonnebankcentrum, een wellnesscentrum, een kapper of sauna. Het beroep van nagelstyliste is bovendien zeer winstgevend.

De laatste jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan een mooi verzorgde manicure. Kunstnagels en nailart bijvoorbeeld worden steeds populairder. Professionele en ervaren nagelstylistes hebben dan ook altijd werk. Klanten dienen immers elke drie à vier weken terug te komen voor het bijwerken van de nagels. Bovendien zijn de investeringen laag. Met de opleiding tot allround nagelstyliste zet je snel de eerste stap naar je eigen nagelstudio of een mooie bijverdienste als nagelstyliste.

Allround en praktijkgericht

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als allround nagelstylist moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. In het theoriegedeelte leer je alles over een veilige en hygiënische werkomgeving. Je doet kennis op over de handen, de opbouw van de huid en de anatomie van de nagel. Met deze degelijke achtergrondkennis kan je daarna aan de slag.

In het praktische deel van de cursus leer je de basisprincipes van een goede manicure. Verzorgen, vijlen, massage, lakken… het komt allemaal aan bod in deze cursus allround nagelstyling. Ook leer je gelnagels, acrylnagels en gelpolish aanbrengen. Je komt ook te weten hoe je nagelbijters weer perfecte nagels bezorgt. Omdat het om een allround cursus gaat, leer je veel meer dan enkel de basishandelingen. Zo wordt er ook aandacht besteed aan productkennis en leer je gelnagels, acrylnagels en gelpolish aanbrengen.

Professioneel aan de slag!

We werken met middelgrote groepen zodat je persoonlijke begeleiding krijgt en toch ook regelmatig kan oefenen op modellen. Je brengt je eigen modellen mee. Als je geen model kan vinden, kan je een nailtrainer meebrengen. Door de persoonlijke begeleiding en de praktijkgerichte aanpak krijg je al snel de kneepjes van het vak onder de knie.
Om onze cursisten zo goed mogelijk voor te bereiden, gaan we in de cursus ook dieper in op de omgang met klanten en het opbouwen van een professionele nagelstudio. Het ontwikkelen van commerciële en klantgerichte vaardigheden staat centraal.

Is de opleiding allround nagelstyling iets voor jou?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding allround nageldesign is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma allround nagelstylist binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 20 lessen van 4 uren

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren
Allround Nagelstyling 22/04/2017 Gent 10u00 – 14u00
Allround Nagelstyling 09/09/2017 Hasselt 10u00 – 14u00
Allround Nagelstyling 16/10/2017 Brussels-City 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques allround nageldesign

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je extra materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Allround Nagelstyling werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige allround nagelstylist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot allround nagelstyling kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus allround nagelstyling is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma allround nagelstyling

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1025 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Je kan er voor kiezen om je inschrijvingsgeld in termijnen te betalen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 103 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 923 euro.

avondschool allround nageldesign cursus allround nagelstylist opleiding nagels lakken

cursus allround nagelstyling opleiding nagelstyliste, cursus nagelstyliste, avondschool nagelstyliste gent, nagelopleiding, opleiding nagelstyliste antwerpen, opleiding nagelstyliste gent, cursus nagelstyliste antwerpen, opleiding kunstnagels, nagelstudio, kunstnagelstyliste opleiding allround nageldesign

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding allround nagelstyling?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding allround nagelstyling?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus allround nagelstyling?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Monique E. (Affligem)

De opleiding werd zeer goed onthaald. De lesgever is zeer ervaren en heeft oog voor de reacties van de leerlingen tijdens de opleiding. Zeker een aanrader!

Angela V.D.H. (Nazareth)

Ik ben aan deze cursus begonnen uit persoonlijke interesse maar heb ondertussen mijn eigen praktijkje geopend omdat ik het zo leuk vind! Om als zelfstandige te beginnen vond ik wel een enge gedachte maar gelukkig kon ik met al mijn vragen terecht bij de docente.

Lore V.E. (Herne)

We moesten elke keer een model meebrengen, wat mijn familie en vriendinnen wel leuk vonden. Ze waren allemaal onder de indruk van wat ik al had geleerd op zo’n korte tijd.

Melanie O.D.B. (Zele)

Mijn eigen nagelstudio hebben was jarenlang mijn droom. Recent ben ik gestart met nagels te zetten bij de mensen thuis. Ik doe dit nu in bijberoep. Veel investeringen waren er niet nodig en ik had onmiddellijk mijn klanten via vrienden en familie.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Schoonheidsschool Tessenderlo Studentindekijker Lucia Vermeulen 2 E1455794615927

Student in de kijker: Lucia Vermeulen

Lucia Vermeulen is gespecialiseerd voetverzorgster met haar eigen praktijk en nagelstudio. Al 4 jaar lang is ze tevens organisatrice van …

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie, Hair- en Nagelstyling voor de Modedagen!

Tijdens het weekend van 11 en 12 maart zijn het opnieuw Modedagen van Shopping1 in Genk! Een gezellig weekend vol …

Feestnagels

Prachtige nagels

Je hebt je stijlvolle feestoutfit reeds uitgezocht, maar er mist nog iets? Voeg wat extra glamour toe met mooie en …

Page 1 of 1012345»...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool