Opleiding Allround Reflexologie

reflexologie

Praktische info

Schrijf je in

 cursus allround reflexologie allround opleiding reflexologie, opleiding reflexologie, avondschool reflexologie, praktijk reflexologie, allround cursus reflexologie, cursus reflexologie, opleiding voetreflexologie, cursus handreflexologie, cursus handreflexologie voor gevorderden, avondschool voetreflexologie, praktijk voetreflexologie , cursus voetreflexologie, cursus drukpuntentherapie, opleiding drukpuntentherapie, avondschool drukpuntentherapie, praktijk drukpuntentherapie,  cursus drukpuntentherapie voeten, opleiding drukpuntentherapie voeten, avondschool drukpuntentherapie voeten, praktijk drukpuntentherapie voeten, cursus voetverzorging, cursus handverzorging, cursus voetmassage, opleiding voetverzorging, opleiding voetmassage, opleiding handmassage, avondschool handverzorging, avondschool voetverzorging, avondschool handmassage, avondschool voetmassage, praktijk voetmassage, praktijk handmassage, praktijk handverzorging, praktijk voetverzorging, reflexmassage, therapie, opleiding, cursus, reflexoloog, reflexologie, allround reflexoloog, allround reflexologie, voetreflexoloog, voetreflexologie, handenreflexoloog, handenreflexologie reflexzone, stress, spanning, energiestromen, masseren, drukpunten, reflexpunten, immuniteitssysteem, voeten, energetisch, opleiding allround reflexoloog

 cursus allround reflexologie opleiding allround reflexoloog reflexologie

Wil je leren hoe je reflexologie toepast en wil je starten als allround reflexoloog in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor deze unieke opleiding van De Schoonheidsschool die je alles leert over de hand- en voetreflextherapie! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van allround reflexoloog snel in de vingers wil krijgen.

De opleiding bestaat in totaal uit 3 modules. Je start met de module handreflexologie waarbij je analyseert welke zenuwuiteinden er in de handen voorkomen en met welke organen ze in verbinden staan. Je leert allerlei professionele technieken om allerhande genezingen door te voeren. Zo kan je bij iemand de stress verminderen, bepaalde pijnen verlichten en zelfs klachten en gezondheidsproblemen achterhalen en genezen.

Omdat zenuwuiteinden niet enkel in de handen, maar ook in de voeten voorkomen, leer je in de allround cursus Reflexologie ook hier de technieken toepassen op de verschillende regio’s. Dit is echter een ingewikkelder onderdeel waardoor deze in twee modules is gesplitst: voetreflexologie, de basis en deze voor gevorderden.

Als allround reflexoloog word je dus uitgebreid opgeleid om op een professioneel hoog gevorderd niveau met energieblokkeringen om te gaan en deze weer op een gezonde wijze te laten doorstromen.

Beroep met toekomst

De opleiding allround reflexoloog aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als reflexoloog of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding verzekerd van werk!

Professionele opleiding allround reflexologie

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als allround reflexoloog moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak aan.

Voor wie is deze opleiding allround reflexologie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding allround reflexoloog is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma allround reflexoloog binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 17 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding allround reflexoloog wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen. Hierdoor garanderen we jou een persoonlijke aanpak zodat je de kennis, technieken en handelingen perfect beheerst en je klanten daardoor een deskundige service kunt bieden.

Kijk hieronder naar de eerstvolgende startdata en de plaatsen waar de cursus doorgaat.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques reflexologie

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige allround reflexoloog die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot allround reflexoloog kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus allround reflexologie is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma allround reflexologie

De opleiding allround voedingsconsulent bestaat uit een aantal modules die je apart dient te volgen. Aan het einde van elke module leg je een examen af op de school. Wanneer je voor alle deelmodules bent geslaagd kan je op eenvoudig vertoon van alle diploma’s en getuigschriften het overkoepelende diploma bekomen. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 785.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Er is de mogelijkheid om het materiaal aan te kopen tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 78.5 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 706.5.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding allround reflexologie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding allround reflexologie?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Veerle G. (Melsele)

Ik had al een opleiding massagetherapie gevolgd aan de Schoonheidsschool, maar ik wou toch graag specialiseren in het masseren van de handen en de voeten omdat dit toch stressverlichtend kan werken. Ik ben dan ook heel blij dat ik deze cursus heb gevolgd!

Dieter M. (Westmalle)

Supercursus! Heel veel praktijk en zeer goede methodes.

Jente L. (Genk)

Na reflexologie gevolgd te hebben, kan ik nu ook aan de drukpunten in de handen en voeten van mijn klanten werken en zij vertellen me dat dit echt een verschil maakt.

Sandra J. (Berent)

Ik heb zoveel uit deze cursus geleerd! Ik ga deze technieken voor de rest van mijn leven kunnen gebruiken.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 2612345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool