Opleiding Make-Up Artist (Allround Visagie)

Praktische info

Schrijf je in

cursus allround visagie cursus visagie, cursus visagist, cursus schminken, cursus make up, opleiding visagie, opleiding visagist, opleiding visagiste, opleiding schminken, opleiding make up, avondschool visagie opleiding allround make-up artist

Start je carrière als professioneel Make-Up Artist!

Ben jij gek op make-up en wil je graag jezelf of anderen op een professionele manier leren opmaken? Wil je starten als erkend MUA/Visagist en een carrière starten in deze bruisende wereld? Dan is de professionele opleiding Allround Visagie exact waar jij naar op zoek bent!

Deze lessenreeks bestaat uit 3 modules waarin je van A tot Z het volledige vak onder de knie krijgt: Basis Visagie, Visagie voor Gevorderden en Visagie Vervolmaking. 

MODULE 1: BASIS VISAGIE
MODULE 2: VISAGIE VOOR GEVORDERDEN
MODULE 3: VISAGIE VERVOLMAKING

Praktijkgerichte opleiding met erkend Diploma

De opleiding Allround Visagie is ideaal voor al wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma MUA op 18 lessen van 4 uren. De laatste les is er zowel een praktisch als een theoretisch examen. Je maakt ook een eindwerk om je opgebouwde skills duidelijk te laten zien!

Ervaring opdoen

Om de aangeleerde technieken onmiddellijk om te zetten in de praktijk volg je tevens drie unieke stages bij een bedrijf uit de sector en/of op verschillende evenementen. Voorbeelden van dergelijke evenementen zijn missverkiezingen, reclamecampagnes of fotoshoots. Deze stages zijn steeds een interessante en uitdagende oefening!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
MUA (Allround Visagie) 20/11/2017 Antwerpen 18u00 – 22u00
MUA (Allround Visagie) 26/01/2018 Antwerpen 09u00 – 13u00
MUA (Allround Visagie) 28/01/2018 Hasselt 10u00 – 14u00
MUA (Allround Visagie) 04/03/2018 Antwerpen 10u00 – 14u00
MUA (Allround Visagie) 06/03/2018 Hasselt 09u00 – 13u00
MUA (Allround Visagie) 13/03/2018 Gent 18u00 – 22u00
MUA (Allround Visagie) 10/04/2018 Hasselt 18u00 – 22u00
MUA (Allround Visagie) 22/04/2018 Gent 10u00 – 14u00
MUA (Allround Visagie) 02/05/2018 Antwerpen 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques allround make-up artist

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Schoonheidszorgen werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige allround visagist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot allround visagie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus allround visagie is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma allround visagie

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1025.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com
Je kan er voor kiezen om je inschrijvingsgeld in termijnen te betalen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 102.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 922.5 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding allround visagie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding allround visagie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus allround visagie?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Martine F. (Alken)

Na mijn positieve ervaringen tijdens deze cursus heb ik besloten om me nog meer te verdiepen in de fashion wereld. Ik zal dus met groot genoegen mezelf terug inschrijven voor andere opleidingen.

Joyce D.M. (Neerpelt)

Ik vond de cursus geweldig! Elke vraag die ik had werd goed uitgelegd. Ik heb ondertussen ook al enkele opdrachten gekregen dankzij mijn stage!

Anne-Marie V.C. (Den Haag)

Het leukste aan de opleiding vond ik de stages. Zo kreeg ik een goed beeld van het echte werk!

Kristine V.M. (Zelzate)

Fashion en style zijn mijn leven! Als freelance make-up artiste startte ik als bijberoeper nadat ik de cursus Allround Make-up Artist volgde aan De Schoonheidsschool. Nu twee jaren later volg ik nog steeds vervolgopleidingen en ben ik bijna klaar om zelfstandige in hoofdberoep te worden.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Wimperextensions

Natuurlijk verleiden met one-by-one wimperextentions

One-by-one wimperextensions is een zeer populaire methode om de wimpers te verlengen en je volume een boost te geven. Hierbij …

Page 1 of 3212345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool