Opleiding Allround Voedingsdeskundige

allround voeding

Praktische info

Schrijf je in

 cursus allround voedingsdeskundige allround voedingsadviseur, allround voedingscoach, allround afslankingscoach, cursus allround voedingsadviseur, opleiding afslankingsconsulent, avondschool voedingsdeskundige, cursus afslankingsconsulent voedingsadviseur, voedingscoach, afslankingscoach, cursus voedingsadviseur, opleiding afslankingsconsulent, avondschool voedingsdeskundige opleiding voedingsdeskundige opleiding allround voedingsdeskundige

 cursus allround voedingsconsulent opleiding allround voedingsdeskundige voedingsadvies geven

Wil je alles leren over voeding en wil je graag mensen adviseren over hoe ze gezond kunnen eten? Kies dan nu voor de unieke opleiding allround voedingsdeskundige van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van voedingsdeskundige snel in de vingers wil krijgen en bestaat uit 4 delen: natuurvoedingsconsulent, afslankingsconsulent, kindervoeding en sportvoeding. Vergroot je kansen door je allround kennis!

Beroep met toekomst

De opleiding allround voedingsdeskundige is veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière. Naast alle belangrijke kennis over de voedingsleer, leer je ook klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten als zelfstandige of een thuisservice aanbieden. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze allround opleiding voedingsdeskundige verzekerd van werk!

Professionele opleiding allround voedingsdeskundige

Tijdens de lessen maak je kennis met verschillende domeinen van de voedingsleer die je als allround voedingsdeskundige moet beheersen. Je start eerst met de module Natuurvoedingsconsulent. Hierbij leer je welke voedingsbestanddelen nuttig zijn voor een menselijk lichaam, in welke mate en waarom. Je kijkt verder dan de calorieën en leert persoonlijke voedingsschema’s opstellen die van toepassing zijn op het lichaam en de levensstijl van je klant.

De volgende module Afslankingsconsulent helpt je een specifiek schema op te stellen voor iemand die graag op een gezonde manier gewicht wil verliezen. Hoe zorg je er als voedingsdeskundige voor dat je klant minder eet dan door het lichaam verbruikt wordt, maar dat toch in de nodige voedingsbestanddelen is voorzien? Dit is een opdracht in het zoeken naar het juiste evenwicht.

De module Kindervoeding focust specifiek op welke voeding je kind nu het meeste baat bij heeft. Een kinderlichaam is immers anders dan dat van een volwassene en heeft ook andere behoeften. Een kind moet voorzien in voldoende energie om te spelen en actief te zijn en is daarbovenop nog volop in groei. Ook hier mag zeker niets ontbreken om daarbij te helpen.

Sporters verbruiken meer energie dan bijvoorbeeld een kantoorbediende. Daarom moet ook hier op ingespeeld worden, maar moet dat ook met de nodige kennis van zaken gebeuren die je in de module Sportvoeding leert. Vooral bij sporters op topniveau is het naast de juiste keuze van voeding ook belangrijk dat zij dit op de juiste tijdstippen eten om het sporten te bevorderen. Een goede balans is noodzakelijk.

Je merkt het al: de allround opleiding voedingsdeskundige zorgt ervoor dat je iedere klant kan helpen. Dit is een enorm pluspunt als voedingsconsulent!

Voor wie is deze opleiding allround voedingsdeskundige bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding allround voedingsdeskundige is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma allround voedingsdeskundige binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 27 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding allround voedingsdeskundige wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Allround Voedingsdeskundige 14/10/2017 Antwerpen 14u00 – 17u00
Allround Voedingsdeskundige 09/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Allround Voedingsdeskundige 18/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Allround Voedingsdeskundige 13/02/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Allround Voedingsdeskundige 15/02/2018 Gent 18u30 – 21u30
Allround Voedingsdeskundige 19/02/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Allround Voedingsdeskundige 19/02/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Allround Voedingsdeskundige 14/03/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Allround Voedingsdeskundige 15/03/2018 Turnhout 18u30 – 21u30
Allround Voedingsdeskundige 19/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Allround Voedingsdeskundige 16/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Allround Voedingsdeskundige 16/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Allround Voedingsdeskundige 18/04/2018 Aalst 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques voedingsadvies geven

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige allround voedingsdeskundige die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot allround voedingsdeskundige kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus allround voedingsdeskundige is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma allround voedingsdeskundige

De opleiding allround voedingsdeskundige bestaat uit een aantal modules die je apart dient te volgen. Aan het einde van elke module leg je een examen af op de school. Wanneer je voor alle deelmodules bent geslaagd kan je op eenvoudig vertoon van alle diploma’s en getuigschriften het overkoepelende diploma bekomen. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 1100.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 110 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 990.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding allround voedingsdeskundige?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding allround voedingsdeskundige?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus allround voedingsdeskundige?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Philip T. (Borgerhout)

Deze cursus is enorm uitgebreid en volledig. Bedankt voor alle extra tips en trics!

Nina M. (Londerzeel)

Het leukste aan de opleiding vond ik de praktijkoefeningen. Zo leer je meteen hoe ht er echt aan toegaat met je klanten.

Ann D.P. (Mechelen)

Stuk voor stuk geweldige leerkrachten. Gepassioneerd en aandacht voor alle studenten. Top!

Miep L. (Breda)

Je krijgt echt waar voor je geld. Heel veel info en super praktisch gegeven.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Page 1 of 1912345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool