Cursus Anatomie en Cosmetologie

Praktische info

Schrijf je in

 cursus anatomie en cosmetologie cursus, opleiding, schoonheidsschool, avondonderwijs, groepslessen, anatomie, cosmetologie, diploma, schoonheidsspecialist, schoonheidsspecialiste opleiding anatomie en cosmetologie

Ontdek alles over cosmetica en het lichaam

Wil je graag alles te weten komen over het menselijk lichaam? Ben je gefascineerd door cosmetische producten en zou je graag weten uit welke stoffen ze bestaan en hoe ze samengesteld zijn? Dan is deze opleiding Anatomie en Cosmetologie ongetwijfeld iets voor jou. Bovendien doe je al de theoretische kennis op die je nodig hebt om te starten als Schoonheidsspecialiste!

Tijdens deze opleiding kom je in de eerste plaats alles te weten over de anatomie en fysiologie van het menselijke lichaam. Zo leer je alles over de huid en de verschillende afwijkingen en aandoeningen die kunnen voorkomen. Daarnaast leer je onder andere ook het skelet, de bloedsomloop en het hormonenstelstel kennen en komen de spieren en het zenuwstelsel volledig aan bod.

In het tweede deel van de opleiding maak je kennis met de diverse apparaten die gebruikt worden bij de verschillende behandelingen zoals de hydro-, helio- en elektrotherapie. Het laatste deel gaat tot slot in op de samenstelling van cosmetische producten en leert je alles over de verschillende werkstoffen en actieve bestanddelen.

Professionele opleiding Anatomie en Cosmetologie

De opleiding Anatomie en Cosmetologie aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt je de theoretische kennis voor een succesvolle carrière als schoonheidsspecialist. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van schoonheidsspecialist aan.

Voor wie is deze opleiding anatomie en cosmetologie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding Anatomie en Cosmetologie is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je volgt in totaal 7 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding Anatomie en Cosmetologie wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Anatomie en Cosmetologie 28/10/2017 Hasselt 10u00 – 13u00
Anatomie en Cosmetologie 06/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Anatomie en Cosmetologie 22/11/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Anatomie en Cosmetologie 10/02/2018 Gent 10u00 – 13u00
Anatomie en Cosmetologie 06/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Anatomie en Cosmetologie 10/03/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Anatomie en Cosmetologie 15/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Anatomie en Cosmetologie 10/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Anatomie en Cosmetologie 12/04/2018 Hasselt 09u00 – 12u00
Anatomie en Cosmetologie 25/04/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige schoonheidsspecialist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus Anatomie en Cosmetologie is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma Anatomie en Cosmetologie

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 299.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 29.9 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 269.1.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding anatomie en cosmetologie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding anatomie en cosmetologie?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Page 1 of 4512345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool