Cursus Aromatherapie (Gevorderden)

Praktische info

Schrijf je in

cursus aromatherapie voor gevorderden cursus aromatherapie, cursus aromabehandeling, cursus alternatieve therapie, opleiding aromatherapie, opleiding aromabehandeling, cursus aromatherapeut, avondschool aromatherapie, avondschool aromatherapeut opleiding aromabehandeling voor gevorderden

cursus aromatherapie voor gevorderden opleiding aromatherapeut aromatherapie

Word gevorderd aromatherapeut in 5 weken

Er zijn veel mogelijkheden om therapeutisch met planten te werken. Na de basisopleiding leer je in deze opleiding hoe je kwaaltjes kan aanpakken en hoe je ook de mentale weerbaarheid kan vergroten. Ook kinderen kunnen hiermee worden geholpen. De heilzame effecten van planten zijn goed gekend. Een doordacht gebruik, met de juiste dosering, is zeker aangewezen. Sommige bestanddelen kunnen immers heel krachtig zijn. Wie actief is in de sector van massage of alternatieve behandelwijzen, zal met deze opleiding veel nieuwe mogelijkheden ontdekken.

Ben je geslaagd voor de basisopleiding aromatherapie? Ben je gefascineerd door deze boeiende wereld en wil je je kennis verder uitbreiden? Wil je aan de slag als gevorderd aromatherapeut? Kies dan nu voor de unieke opleiding aromabehandeling voor gevorderden van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van aromatherapeut snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding aromabehandeling voor gevorderden aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als aromatherapeut. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als aromatherapeut of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding aromabehandeling voor gevorderden verzekerd van werk!

Professionele opleiding aromatherapie voor gevorderden

Tijdens de lessen bouw je je kennis als aromatherapeut verder uit en leert op een praktijkgerichte manier hoe je je klanten nog beter in balans kan brengen. Je zal zelf aan de slag gaan met etherische oliën en je eigen producten creëren.

Voor wie is deze opleiding aromatherapie voor gevorderden bedoeld?

Deze cursus is gericht op studenten die de basiscursus aromatherapie hebben gevolgd. In deze vervolgcursus worden de etherische oliën en hydrolaten meer uitgediept. We bespreken o.a. hun energetische werking. Maar we gaan ons, nu je over voldoende basiskennis beschikt, vooral toespitsen op de praktijk. Spirituele en emotionele blokkades (negatieve gedachten en emoties) zijn volgens de oosterse geneeswijzen (ayurveda en traditionele Chinese geneeskunst) verantwoordelijk voor ziekte. Deze blokkades zorgen voor verstoringen in de energiestroom. Chi, levenskracht of prana kan onvoldoende door het lichaam circuleren. Hierdoor ervaar je pijn en en fysiek ongemak. Negatieve overtuigingen en emotionele trauma’s belemmeren het zelfgenezend vermogen van het lichaam zijn werk te doen. Daarom trachten energetische geneeswijzen steeds de energiestroom weer in balans te brengen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding aromabehandeling voor gevorderden wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques aromabehandeling voor gevorderden

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige aromatherapeut die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot aromatherapie voor gevorderden kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus aromatherapie voor gevorderden is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma aromatherapie voor gevorderden

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Neem even een kijkje binnen in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 290.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding aromatherapie voor gevorderden?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding aromatherapie voor gevorderden?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus aromatherapie voor gevorderden?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject Allround Aromatherapie?

aromatherapie gevorderden

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Godelieve H. (Antwerpen)

Na mijn positieve ervaring tijdens de basiscursus aromatherapie, heb ik besloten mij hier verder in te verdiepen. Top docenten! Heel leerrijk en vooral heel toffe sfeer!

Lydia B. (Herzele)

Heel erg leuke vervolgopleiding aan een topschool!

Céline D.C. (Niel)

Het is geweldig om cursus te kunnen volgen bij zo een gepassioneerde docent! Ik keek er elke keer weer naar uit.

Marie-Thérèse V.G. (Zingem)

Na de basiscursus aromatherapie bij Sofie wist ik dat dit de richting was die ik moest uitgaan met mijn praktijk in bijberoep. Nu ik de vervolgopleiding heb gevolgd ben ik nog beter in staat om mijn klanten verder te helpen.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 2612345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool