Cursus Asian-Arabic Make-Up

Praktische info

Schrijf je in

cursus oriëntaalse make-up  opleiding asian arabic make-up

cursus oriëntaalse make-up opleiding oriëntaalse make-up artist oriëntaalse maquillage aanbrengen

Word oriëntaalse make-up artist in 5 weken

Ben jij ook zo gefascineerd door Oosterse culturen en de bijbehorende make-up stijlen? Of wil je jouw make-up mogelijkheden uitbreiden naar donkerdere huidtypes? Dan is deze opleiding vast iets voor jou.

De cursus focust zich in het bijzonder op make-up voor feestelijkheden. In het oosten wordt er bij een bruiloft veel meer aandacht besteed aan visagie. Op de trouwdag wordt de make-up van de bruid verschillende keren aangepast. Wie deze opleiding volgt zal in staat zijn om tijdens een oosterse bruiloft de bruid meerdere keren te voorzien van een perfecte make-up. Ook voor andere gelegenheden kan je een perfecte oriëntaalse make-up aanbrengen.

Wat is Asian-Arabic Make-up?

Bij het aanbrengen van make-up moet je rekening houden met het huidtype en de gelaatskleur. Oosterse, Arabische of zwarte kenmerken vragen een heel eigen aanpak en productkennis. Bovendien hebben deze culturen verschillende ceromonieën en feesten waar veel belang wordt gehecht aan een mooie make-up. en In deze cursus leren we je met welke factoren je rekening moet houden.

In het Westen wordt make-up gebruikt om onvolmaaktheden te camoufleren en om op een subtiele wijze gelaatstrekken te accentueren. Arabische make-up wijkt hiervan af door juist op een heel nadrukkelijke manier make-up te gebruiken. Arabische make-up is meestal zwaar aangezet. Daarnaast gebruiken ze veelal donkere kleuren en accenten. De Arabische make-up is dan ook een opvallende make-up stijl die zorgt voor een dramatische en sensuele uitstraling.

Beroep met toekomst

De opleiding asian arabic make-up aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als oriëntaalse make-up artist. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als oriëntaalse make-up artist of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil.Je bent in ieder geval van werk verzekerd! Voor schoonheidsspecialistes is deze opleiding een interessante aanvulling op hun kennis.

Professionele opleiding oriëntaalse make-up

In deze cursus leer je de Asian-Arabic make-up aanbrengen waarmee je bijvoorbeeld aan het werk kan gaan voor Oosterse bruiloften of andere feesten. Hierbij wordt veel aandacht geschonken aan de dekkende basis, het accent van de ogen d.m.v. de natte eyeliner en kleurkeuze van de oogschaduw.

Er wordt ook aangeleerd hoe de make-up kan geaccentueerd worden met de juiste versieringen op het gelaat. Een belangrijk onderdeel van de opleiding is de module Arabic-Art-Make-up. Hier leer je alle technieken die nodig zijn voor het aanbrengen van Arabische make-up. Arabische make-up kenmerkt zich ook door het gebruik van accenten in de vorm van glitters, edelsteentjes en gelaatsschilderingen.

Voor wie is deze opleiding oriëntaalse make-up bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding asian arabic make-up is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma oriëntaalse make-up artist binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding asian arabic make-up wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Asian-Arabic Make-Up 09/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques asian arabic make-up

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Oriëntaalse make-up werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige oriëntaalse make-up artist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot oriëtaalse make-up kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus oriëntaalse make-up is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma oriëntaalse make-up

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 215.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 21.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 193.5 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding oriëntaalse make-up?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding oriëntaalse make-up?
Welk materiaal heb je nodig voor de opleiding oriëntaalse make-up?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Emma L. (Dilsen-Stokkem)

Nu kan ik de make-up van mijn beste vriendin aanbrengen voor haar Oosters huwelijk. Ik ben echt heel tevreden over deze opleiding!

Sharon V.C. (Ternat)

Ik heb veel ervaring met visagie maar een donkerder getinte huid is toch een vak apart. Ik ben heel blij deze cursus gevolgd te hebben zodat ik al mijn (toekomstige) klanten goed kan helpen.

Kristien F. (Lichtervelde)

Heel leerrijk! Je voelt dat de docent echt heel veel weet en dat motiveerde me enorm.

Lutgart D.M. (Oostende)

Tijdens een huwelijksfeest moet heel vaak van kledij en make-up worden veranderd. Er is dan ook een grote vraag naar gespecialiseerde visagistes die zowel het haar als de make-up kunnen doen van de bruid.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Wimperextensions

Natuurlijk verleiden met one-by-one wimperextentions

One-by-one wimperextensions is een zeer populaire methode om de wimpers te verlengen en je volume een boost te geven. Hierbij …

Page 1 of 3212345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool