Cursus Bachbloesemtherapie

PFraktische info

Schrijf je in

cursus bachbloesemtherapie  opleiding bachbloesembehandeling

cursus bachbloesemtherapie opleiding bachbloesem therapeut bachbloesemtherapie

Word bachbloesemtherapeut in 8 weken

Bachbloesems bieden tal van mogelijkheden om kleine gezondheidsproblemen aan te pakken en sterke punten verder te versterken. Op die manier wordt brengt de therapeut in het lichaam in balans. Het gaat om een natuurlijke behandelwijze. Wil je niet voor elk kwaaltje naar klassieke medicatie grijpen? Wil je op een natuurlijke wijze terug gezond worden en je evenwicht terug vinden? Wil je meer leren over de helende werking van planten en bloesems? Wens je je lichaam terug in harmonie te brengen door gebruik te maken van natuurlijke geneeswijzen? Ben je op zoek naar innerlijke rust en wil je overgevoeligheid, angsten en moeheid bestrijden? Dan kan je nu deelnemen aan de professionele cursus Bachbloesemtherapie! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van bachbloesem therapeut snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De Bachbloesemtherapie is een natuurlijke geneeswijze die aan het begin van deze eeuw ontwikkeld is door Dr. Edward Bach. Hij ontdekte aanvullende therapieën die je zelf zonder risico’s kan toepassen om het lichaam weer in balans te brengen. Deze complementaire geneeswijze maakt gebruik van bloesemessenties die je zelf samenstelt uit bloesems. Deze bloesems zijn afkomstig van wilde struiken, bomen en planten. Zij zijn niet schadelijk en werken niet verslavend. De bloesemessenties worden niet gegeven tegen de lichamelijke klacht op zich, maar uitgekozen in overeenstemming met de ‘gemoedsgesteldheid’ van de te behandelen persoon. Het uitgangspunt van de Bachbloesemtherapie is dat je niets doet met het ongewenste, nl. de klacht, maar dat je juist de tegenovergestelde kwaliteit gaat versterken.

De opleiding bachbloesembehandeling aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als bachbloesem therapeut. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als bachbloesem therapeut of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding bachbloesembehandeling verzekerd van werk!

Professionele opleiding bachbloesemtherapie

Je leert hoe de bloesems het best te gebruiken. De juiste hoeveelheden en verhoudingen in combinatie met de juiste bloesems zijn essentieel voor het slagen van de therapie. Je leert meer over de energiewaarde van de bloesems en het synergetisch effect ervan. Je gaat zelf leren bepalen welke bloesem het beste past bij de emotionele en energetische toestand van jouw klant. Er wordt ook tijd besteed aan het werken met Bachbloesemremedies bij kinderen. Ten slotte geeft de cursus je een opsomming van de belangrijkste eigenschappen en toepassingsmogelijkheden van alle Bachbloesems.

Voor wie is deze opleiding bachbloesemtherapie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding bachbloesembehandeling is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma bachbloesem therapeut binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 8 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding bachbloesembehandeling wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Bachbloesemtherapie 09/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Bachbloesemtherapie 15/01/2018 Gent 18u30 – 21u30
Bachbloesemtherapie 25/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Bachbloesemtherapie 21/02/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques bachbloesembehandeling

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige bachbloesem therapeut die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot bachbloesemtherapie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus bachbloesemtherapie is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma bachbloesemtherapie

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Neem even een kijkje binnen in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 315.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 31.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 283.5 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding bachbloesemtherapie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding bachbloesemtherapie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus bachbloesemtherapie?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject Alternatief Therapeut?

bachbloesemtherapie

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Linda K. (Dordrecht)

Super leuke mensen, super competente docente, en een heel mooi klaslokaal! Kortom: TOP!

Amber E. (Hoegaarden)

Fijne cursus, leuk om in zo'n rustige groep aandachtig les te kunnen volgen. Erg bekwame docent.

Josiane V.E. (Nijlen)

Een collega van me zweert bij bachbloesems, dus wilde ik er toch meer over weten. Ideale cursus natuurlijk. Heldere uitleg en veel voorbeelden!

Mathilde V.D.H. (Zonhoven)

Ik werk al een tijdje als aromatherapeute in bijberoep. Om mijn clienten nog beter te begeleiden volgde ik de cursus bachbloesems. Dankzij de professionele begeleiding van de docente en het persoonlijke advies kan ik nu nog meer mensen helpen.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 2612345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool