Cursus Basis Hairstyling

Praktische info

Schrijf je in

cursus basis hairstyling  opleiding basis hairstyling

cursus basis hairstyling opleiding basis hairstyler haar stylen

Leer de basis van hairstylen in 5 weken

Vind jij uiterlijk ook zo belangrijk? Wil jij basistechnieken aanleren om jezelf, vrienden, familie of klanten een mooi en hip kapsel aan te meten? Ben je geïnteresseerd in een carrière in de beauty-, fashion- of mediawereld? Kies dan nu voor de unieke opleiding basis hairstyling van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van basis hairstyler snel in de vingers wil krijgen.

Er is veel vraag naar goede hairstylers. Deze opleiding maakt je vertrouwd met brushen, kleurcorrecties, snits, nieuwe trends enzovoort. Belangrijk is ook dat je goed aanvoelt wat de klanten precies voor ogen hebben en hoe je hen gepast advies kan geven over stijl, maar ook over goede producten. Het beroep van kapper is heel uiteenlopend. Je gaat om met klanten die steeds weer hetzelfde kapsel verwachten, met klanten die iets bijzonders willen omdat er een feestje op til is, of met klanten die graag geregeld veranderen van look. Variatie is er meer dan voldoende!

Beroep met toekomst

De opleiding basis hairstyling aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als basis hairstyler. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als basis hairstyler of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding basis hairstyling verzekerd van werk!

Professionele opleiding basis hairstyling

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als basis hairstyler moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van basis hairstyler aan.

Voor wie is deze opleiding basis hairstyling bedoeld?

Tijdens deze basisopleiding hairstyling leer je met eenvoudige technieken prachtige kapsels te realiseren. Tijdens de vakopleiding basis hairstyling leer je met simpele middelen en technieken sprookjesachtige en hypermoderne kapsels te stylen. Met jouw creaties fleur je zo elke bruiloft, filmset of modeshow op. Je maakt je vrienden en jouzelf prachtig op voor een leuk avondje uit! Gevorderde technieken als knippen en kleuren komen tijdens deze basisopleiding niet aan bod. Deze kennis vergaar je wel in onze vervolgopleiding hairstyling voor gevorderden.

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding basis hairstyling is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma basis hairstyler binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De hairstyling-docenten van onze school bouwden allemaal al een schitterende carrière als zelfstandige uit en deden ervaring op in de media- of modewereld. We overdrijven niet als we zeggen dat onze lesgevers tot de topkappers van België behoren. Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk praktijkervaring kan opdoen, wordt er tijdens de lessen met modellen gewerkt die je zelf meebrengt. Als je niet tijdig een model kan vinden, kan je ook steeds op oefenhoofden werken. Op deze manier kan de lestijd maximaal gebruikt worden. Daarnaast bieden wij jou ook de mogelijkheid om deel te nemen aan evenementen in de media.

De opleiding basis hairstyling wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Basis Hairstyling 19/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Basis Hairstyling 17/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Basis Hairstyling 19/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques basis hairstyling

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Basis Hairstyling werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige basis hairstyler die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot basis hairstyling kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus basis hairstyling is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma basis hairstyling

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 250.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 25 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 225 euro.

avondschool basis hairstyling cursus basis hairstyler opleiding haar stylen

cursus basis hairstyling  opleiding basis hairstyling

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding basis hairstyling?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding basis hairstyling?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus basis hairstyling?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject Allround Hairstyling?

allround hairstyling

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Denise V.O. (Beveren)

Een leerrijke ervaring waar ik veel vrienden aan heb overgehouden.

Thérèse J. (Kortrijk)

Als personal shopper had ik nood aan een versnelde opleiding opsteekkapsels. Mijn klanten willen er immers na een make-over perfect uitzien. Doordat ik nu niet meer met een kapper hoef samen te werken is mijn activiteit nog winstgevender.

Manon P. (Pittem)

Deze cursus wilde ik al veel langer volgen. De docente heeft ons enorm goed begeleid tijdens de lessen. Bedankt voor alle super tips!

Lieve V. (Kalmthout)

Een verplichte opleiding voor iedere vrouw! Dankzij de praktische tips uit de les heb ik nooit meer een bad hair day.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Kamille

Beauty DIY: kamillethee als highlighter

We hebben allemaal wel een keertje geprobeerd om onze lokken lichter te maken met wat citroensap. Het resultaat? Af en …

Shutterstock 224444353 1

Back to braiding: creatief met vlechten

Een tijdje geleden zijn we massaal op de paradewagen gesprongen voor dé zomerhype: visgraatvlechten! Relaxed en casual voor elke dag, …

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie voor finale Miss Elegantie in De Panne!

Tijdens de finale van Miss Elegantie op 12 augustus 2017 zoeken wij nog twee stagiaires visagie! De show bestaat uit …

Page 1 of 1312345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool