Cursus Basis Visagie

Praktische info

Schrijf je in

cursus basis visagie  opleiding basis maquillage

cursus basis visagie opleiding visagist van de basis gegevens basis maquillage

Leer de basis van visagie in 5 weken

Wil je leren maquilleren? Ben je geïnteresseerd in make-up technieken waardoor je er jonger en stralend uitziet? Wil je dit toepassen voor jezelf of bij anderen? Dan is deze professionele en praktijkgerichte basiscursus visagie zeker iets voor jou!

Deze cursus basis maquillage is speciaal ontwikkeld voor mensen die bij zichzelf of bij anderen make-up willen leren aanbrengen. De opleiding basis visagie is dan ook zeer praktijkgericht.

Beroep met toekomst

De opleiding basis maquillage aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als visagist van de basis gegevens. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als visagist van de basis gegevens of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding basis maquillage verzekerd van werk!

Praktijkgerichte opleiding basis visagie

Je leert alles over het materiaal dat gebruikt wordt door echte make-up-artisten. We leren je werken met de juiste penselen en producten op een hygiënische en professionele manier. Daarnaast maak je kennis met nieuwe producten en materialen.

Onze docenten leren je een standaard gelaatsverzorging per huidtype. Vanaf de eerste les leer je een basis make-up aan te brengen met foundation, poeder en crème. Heel veel aandacht wordt besteed aan kleurenleer en productkennis. Stap voor stap leer je hoe je kleine foutjes camoufleert of corrigeert.

Je leert ook werken met de juiste kleuren voor ogen, gelaat en lippen. We leren je hoe je de geschikte oogschaduw kiest afhankelijk van de oogvorm. Ook de wimpers en wenkbrauwen leer je epileren en bijtekenen. Kortom, je leert de perfecte dag-, avond- & feestmake-up aanbrengen op jezelf en bij je toekomstige klanten.

Voor wie is deze opleiding basis visagie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding basis maquillage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma visagist van de basis gegevens binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 4 uren.

Na deze cursus zal je de mogelijkheid hebben om de gevorderde cursus Visagie en de vervolmakingscursus Visagie te volgen. Er bestaat ook de mogelijkheid om de drie modules (basis, gevorderden en vervolmaking) in één alomvattende cursus de opleiding allround make-up artist te volgen.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

Je krijgt intensief les van onze ervaren docenten. Zij bouwden stuk voor stuk allemaal al een schitterende carrière in de media- en modewereld uit en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Deze topvisagisten zullen je met plezier de kneepjes van het vak leren zodat je zelfverzekerd je eerste stappen kan zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Je volgt les in kleine groepen, zodat de docent je individueel kan begeleiden. Tijdens de lessen oefen je de verschillende technieken op je medestudenten. Voor het examen breng je zelf modellen mee.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Visagie (Basis) 14/10/2017 Antwerpen 14u00 – 18u00
Visagie (Basis) 07/11/2017 Brussel 18u00 – 22u00
Visagie (Basis) 18/11/2017 Gent 10u00 – 14u00
Visagie (Basis) 20/11/2017 Antwerpen 18u00 – 22u00
Visagie (Basis) 26/01/2018 Antwerpen 09u00 – 13u00
Visagie (Basis) 28/01/2018 Hasselt 10u00 – 14u00
Visagie (Basis) 04/03/2018 Antwerpen 10u00 – 14u00
Visagie (Basis) 06/03/2018 Hasselt 09u00 – 13u00
Visagie (Basis) 07/03/2018 Brugge 18u00 – 22u00
Visagie (Basis) 13/03/2018 Gent 18u00 – 22u00
Visagie (Basis) 09/04/2018 Brussel 18u00 – 22u00
Visagie (Basis) 10/04/2018 Hasselt 18u00 – 22u00
Visagie (Basis) 22/04/2018 Gent 10u00 – 14u00
Visagie (Basis) 02/05/2018 Antwerpen 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject Allround Visagie?

basis visagie

opleidingscheques basis maquillage

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Basis Visagie werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Portfolio

Op het einde van de cursus is er een examen. We nemen een foto van je eindwerk in onze privé-fotostudio, zodat je al je eerste foto’s hebt voor je eigen portfolio. In onze school te Antwerpen, Gent en Hasselt is er het nodige fotostudiomateriaal waarmee je doorheen de lessen indien je wenst al je creaties kan vastleggen. Hiermee kan je potentiële opdrachtgevers overtuigen van je kunnen.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige visagist van de basis gegevens die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot basis visagie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus basis visagie is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma basis visagie

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hier een filmpje over deze cursus

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 290.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Dit professioneel materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 29 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 261 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding basis visagie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding basis visagie?
Welk materiaal heb je nodig voor de opleiding basis visagie?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Astrid D.B. (Gent)

Ik volgde de opleiding basis visagie in het kader van mijn job. Ik ben namelijk actief voor een farmaceutisch bedrijf, dat onder andere make-up verkoopt aan apothekers. Het was een super interessante opleiding en ik heb er heel veel uit bijgeleerd. Ik ambieer geen carrière als MUA, maar wilde wel meer leren over make-up om zo beter te worden in mijn huidige job, en da's gelukt via deze opleiding. Mijn missie is dus geslaagd! Wanneer ik in de toekomst een andere cursus wil volgen, kom ik zeker en vast terug naar De Schoonheidsschool!

Fanny D.G. (Wichelen)

Ik had hiervoor nog nooit een beauty opleiding gevolgd al wou ik dat heel graag. Dit is echt betaalbaar en mijn vriendinnen hebben het ook gemerkt dat er iets veranderd was. Ik denk dat jullie nog een paar extra inschrijvingen mogen verwachten binnenkort.

Françoise V.D.B. (Menen)

Super opleiding met veel tips en tricks van de docente! Ik schrijf me zeker in voor het vervolg.

Laetitia U. (Gent)

Make-up en mode zijn mijn passie. Ik mocht van mijn ouders nooit iets in deze richting doen maar ben nu zo blij dat ik de stap heb gezet!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Wimperextensions

Natuurlijk verleiden met one-by-one wimperextentions

One-by-one wimperextensions is een zeer populaire methode om de wimpers te verlengen en je volume een boost te geven. Hierbij …

Page 1 of 3212345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool