Bedrijfsbeheer

Praktische info
  • Duur: 5 lessen
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: 230 euro
  • Opleidingscheques: nee
  • KMO-portefeuille: ja
Schrijf je in
cursus bedrijfsbeheer bedrijfsbeheer, cursus bedrijfsbeheer, opleiding bedrijfsbeheer, bedrijfsbeheer antwerpen, bedrijfsbeheer gent, bedrijfsbeheer hasselt, groepslessen bedrijfsbeheer, avondonderwijs bedrijfsbeheer, bedrijfsbeheer volwassenenonderwijs, zelfstandige worden, spoedcursus bedrijfsbeheer, bedrijfsbeheer Leuven, bedrijfsbeheer roeselare, bedrijfsbeheer turnhout, bedrijfsbeheer aalst, bedrijfsbeheer kortrijk, bedrijfsbeheer brussel opleiding basis bedrijfsbeheer
cursus bedrijfsbeheer opleiding zelfstandige eigen zaak starten

Word zelfstandige in 5 lessen

Het is heel leuk om een eigen zaak te runnen. Het begint bij het uitwerken van een goed idee tot het effectief opstarten van de zaak en het zoeken van een klantenbestand. Op tal van zaken moet je voorbereid zijn, zoals een goede boekhouding, marketingtechnieken, personeelsbeleid enzovoort. Wil je graag starten op zelfstandige basis in de wellnessindustrie? Dan heb je ook het officiële attest bedrijfsbeheer nodig. Dat lijkt misschien omslachtig, maar het is een prima voorbereiding om een gezond bedrijf te leiden.

Omdat we beseffen dat iedereen zo snel mogelijk de handen uit de mouwen wil steken, organiseren we de opleiding in een versneld tempo. Wil je ook zo snel mogelijk zelfstandige worden? Kies dan nu voor de spoedcursus bedrijfsbeheer.

Beroep met toekomst

De opleiding basis bedrijfsbeheer is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als zelfstandige. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als zelfstandige of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding basis bedrijfsbeheer verzekerd van werk!

Professionele opleiding bedrijfsbeheer

De Centrale Examencommissie van het Ministerie van Middenstand organiseert dagelijks het examen bedrijfsbeheer. Wie slaagt voor dit examen bekomt onmiddellijk het officiële attest Bedrijfsbeheer. Als voorbereiding op dit examen organiseren we een kwaliteitsvolle lessenreeks, gespreid over vijf avonden of vijf voormiddagen. Je kan ook kiezen voor het systeem van de thuisstudie.

Via een spoedcursus word je in zéér korte tijd klaargestoomd om met succes het examen af te leggen bij de Examencommissie. Zo is het perfect mogelijk dat je via deze weg in minder dan een maand jouw officiële attest bedrijfsbeheer behaalt.

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als zelfstandige moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van zelfstandige aan.

Voor wie is deze opleiding bedrijfsbeheer bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding basis bedrijfsbeheer is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma zelfstandige binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 4 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

Bij de opleiding bedrijfsbeheer wordt gebruik gemaakt van eigen ontwikkeld cursusmateriaal, specifiek als voorbereiding op het centrale examen. Tijdens de lessen wordt in versneld tempo het officiële leerplan bedrijfsbeheer doorgenomen. De spoedcursus geeft je een goed beeld van de wijze waarop je kennis tijdens het examen wordt getest. Bovendien worden de lessen bedrijfsbeheer gegeven door mensen met een ruime ervaring, zowel in het onderwijs als in de praktijk. Je krijgt dus ook concrete antwoorden op vragen die je als startende zelfstandige ongetwijfeld hebt.

Je start met de lessen bedrijfsbeheer waar en wanneer je wil
De cursus bedrijfsbeheer bestaat uit 5 lessen. Je volgt vijf lessen die verspreid zijn over twee weken. Elke les duurt 4 uren. Hieronder vind je alle startdata en locaties. Inschrijven doe je via knop "schrijf je nu in".
Regelmatig plannen we nieuwe cursussen basis bedrijfsbeheer bij. Hou onze site dus goed in de gaten!
opleidingscheques basis bedrijfsbeheer

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot bedrijfsbeheer kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van eigen zaak starten. Deze cursus bedrijfsbeheer is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma bedrijfsbeheer

Je legt het examen af bij de Centrale Examencommissie. Dit is een theoretisch examen dat op een pc wordt gemaakt. Er zullen zowel multiplechoice vragen als oefeningen gevraagd worden. Deze cursus bereid je perfect voor op het examen bij de centrale examencommissie. Als je slaagt voor het examen ontvang je direct het vestigingsattest. Hiermee kan je dezelfde dag nog een ondernemingsnummer aanvragen en starten als zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 230 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 50% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 23 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 207 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding bedrijfsbeheer?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding bedrijfsbeheer?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus bedrijfsbeheer?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Thomas H. (Wevelgem)

De lessen gingen door in een lokaal van de universiteit. De beste omgeving om les te volgen volgens mij. Een ruim lokaal en een centrale ligging die gemakkelijk te bereiken is.

Evi D. (Gooreind)

Echt plezant dat je samen met andere cursisten de cursus kan doornemen. Als je iets niet snapt, is er altijd wel iemand die je kan verder helpen. Dit is een zeer degelijke voorbereiding op het examen bij de Centrale Examencommissie.

Nicky R. (Riemst)

Ik wilde zo snel mogelijk starten met mijn eigen zaak. De spoedcursus bedrijfsbeheer was hiervoor veruit de snelste manier. Ik was van de eerste keer geslaagd.

Dries P. (Halle)

De thuisstudie bedrijfsbeheer had ik al aangekocht maar achteraf wilde ik toch ook nog de groepslessen volgen. Omdat ik al een thuiscursus volgde, kreeg ik hiervoor zelfs korting.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Cosmetische Behandeling E1411394783418

Vacature Consulent cosmetica en behandelingen

Een artsenpraktijk is op zoek naar een gediplomeerde Schoonheidszorgen om patiënten correct te informeren en te begeleiden bij het gebruik …

Image002 E1404983307331

Waterproof Party

Het is zomer en je hebt een tuinfeestje gepland. De barbecue staat klaar om aangestoken te worden, het zwembad is …

Trouwen

Koppel mist drie keer eigen bruiloft

Een trouwlustig paar heeft in de Nederlandse stad Roermond voor de derde maal op rij de eigen bruiloft gemist. Het …

Page 1 of 41234»

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool