Cursus Chakra Therapie

Praktische info

Schrijf je in

cursus chakra therapie  opleiding chakra behandeling

cursus chakra therapeut

Leer alles over chakratherapie op 1 dag

Chakra’s zijn energiepunten die voor een evenwichtig leven zorgen, zowel spiritueel, fysiek, mentaal en emotioneel. Moeilijkheden ontstaan wanneer chakra’s niet meer goed werken en te weinig of te veel energie opnemen. Daardoor geraken bepaalde functies uit balans. Zo kunnen gezondheidsproblemen ontstaan. Met chakratherapie help je het evenwicht terug te herstellen.

Ben je geïnteresseerd in alternatieve gezondheidszorg? Wil je leren werken met energiebanen en chakra’s? Wil je klanten helpen om hun energie in balans te krijgen en zo terug gezond en gelukkig te worden? Kies dan nu voor de unieke opleiding chakratherapie van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van chakratherapeut snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

We leven in een jachtige periode met veel stress, talloze nieuwe indrukken en steeds nieuwe emoties die op ons afkomen. Wie onvoldoende rust vindt, brengt het innerlijk systeem uit evenwicht en dat kan leiden tot bepaalde ziektes en kwaaltjes. Chakratherapie is er op gericht om je klanten te leren opnieuw een groot gevoel van welbehagen en goed gedoseerde energie te bieden. Wanneer dat op peil staat, vergroot ook de weerstand en kan men veel meer aan. Chakratherapie heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, het ademhalingssysteem, de bloedsomloop en het lymfesysteem. Via deze praktische massagecursus maak je een reis langs de zeven chakra’s door middel van oefeningen, discussie en massageopdrachten.

De opleiding chakrabehandeling aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als chakratherapeut. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als chakra therapeut of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding chakra behandeling verzekerd van werk!

Professionele opleiding chakratherapie

Tijdens de les maak je kennis met alle technieken die je als chakratherapeut moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van chakra therapeut aan.

Voor wie is deze opleiding chakratherapie bedoeld?

In deze opleiding maak je kennis met de zeven cruciale chakra’s en hun betekenis. Ook leer je hoe je klanten kan bevragen om efficiënt te achterhalen wat er schort. Een bepaalde klacht kan immers eerder een symptoom zijn voor een achterliggend probleem. En uiteraard is het ook belangrijk dat je een aangepaste behandelwijze kan toepassen.

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding chakrabehandeling is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma chakratherapeut binnen 1 lesdag van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding chakra behandeling wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren
Chakra Therapie 15/04/2017 Antwerpen 10u00 – 17u00
Chakra Therapie 06/05/2017 Gent 10u00 – 17u00
Chakra Therapie 17/09/2017 Hasselt 10u00 – 15u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques chakra behandeling

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige chakratherapeut die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot chakratherapie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus chakratherapie is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma chakratherapie

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer

Neem even een kijkje binnen in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 130 euro. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de les.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 13 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 117 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding chakratherapie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding chakratherapie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus chakratherapie?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject Gezondheidsconsulent?

gezondheidsconsulent

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Thomas J. (Gouda)

Ik heb geleerd hoe je de nodige aandacht geeft aan de energetische punten in het menselijk lichaam. Mijn klanten zijn heel blij dat ik deze kennis nu bezit.

Liesbet D. (Oostkamp)

Dankzij de positieve rustgevende uitstraling van de docent kwam deze cursus helemaal tot zijn recht. Er wordt ook echt gekeken naar de doelen in je leven en wat je gelukkig zal maken en tot rust kan brengen als mens.

Nathalie P. (Baarle-Hertog)

Ik heb veel bijgeleerd en heb er bovenop ook nog eens vrienden aan overgehouden. Echt leuk!

Brigitta V.D. (Zulte)

Als zelfstandig gezondheidstherapeut kom ik met heel veel verschillende mensen in contact. Voor wie ervoor openstaat kan chakratherapie de oplossing zijn voor verschillende kleine kwaaltjes. Ik vond het vooral prettig dat deze cursus voor iedereen toegankelijk is, ook voor wie nog geen ervaring heeft.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Docente Schoonheidszorgen Leslie Teysen

Docente in de kijker: Leslie Teysen

Leslie Teysen, 39 en mama van 4 zoontjes, is een bruisende jongedame die je op De Schoonheidsschool met plezier alles …

Schoonheidsschool Tessenderlo Studentindekijker Lucia Vermeulen 2 E1455794615927

Student in de kijker: Lucia Vermeulen

Lucia Vermeulen is gespecialiseerd voetverzorgster met haar eigen praktijk en nagelstudio. Al 4 jaar lang is ze tevens organisatrice van …

Melanie3

Docente in de kijker: Melanie Eloy

Het succes van het De Schoonheidsschool is voor een groot deel de verdienste van ons fantastisch docentenkorps. Zij vormen een …

Page 1 of 3112345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool