Workshop Chakra Therapie

Deze Workshop werd hervormd tot de gloednieuwe en praktijkgerichte cursus Chakra- en Aurahealing. Klik hier voor alle info!

Praktische info

Schrijf je in

cursus chakra therapie  opleiding chakra behandeling

Praktijkgerichte Workshop Chakra Therapie

Ben je geïnteresseerd in alternatieve gezondheidszorg en wil je meer te weten komen over energiebanen en chakra’s? Dan is deze praktijkgerichte Workshop Chakra’s exact waar jij naar op zoek bent!

Chakra’s zijn energiepunten die voor een evenwichtig leven zorgen, zowel spiritueel, fysiek, mentaal en emotioneel. Moeilijkheden ontstaan wanneer chakra’s niet meer goed werken en te weinig of te veel energie opnemen, waardoor bepaalde functies uit balans geraken. Met Chakratherapie kan je dit evenwicht terug herstellen.

Maak kennis met de 7 Chakra’s

We leven in een jachtige periode met veel stress, nieuwe indrukken emoties die op ons afkomen. Chakratherapie is er op gericht om je mensen te leren opnieuw een groot gevoel van welbehagen en goed gedoseerde energie te bieden. Wanneer dat op peil staat, vergroot ook de weerstand en kan men veel meer aan. Chakra Therapie heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, het ademhalingssysteem, de bloedsomloop en het lymfesysteem. Via deze boeiende Workshop maak je kennis met de zeven chakra’s door middel van oefeningen, discussie en massageopdrachten.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

Deze Workshop wordt voor kleine groepen georganiseerd, zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt. Je hebt geen voorkennis nodig om te kunnen deelnemen.

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige chakratherapeut die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Neem even een kijkje binnen in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze Workshop bedraagt slechts 130.00 euro. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de les.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10% op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen!

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de Workshop Chakra Therapie?
Welk materiaal heb je nodig voor de Workshop Chakra Therapie?
Wanneer kan je met de Workshop Chakra Therapie starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Thomas J. (Gouda)

Ik heb geleerd hoe je de nodige aandacht geeft aan de energetische punten in het menselijk lichaam. Mijn klanten zijn heel blij dat ik deze kennis nu bezit.

Liesbet D. (Oostkamp)

Dankzij de positieve rustgevende uitstraling van de docent kwam deze cursus helemaal tot zijn recht. Er wordt ook echt gekeken naar de doelen in je leven en wat je gelukkig zal maken en tot rust kan brengen als mens.

Nathalie P. (Baarle-Hertog)

Ik heb veel bijgeleerd en heb er bovenop ook nog eens vrienden aan overgehouden. Echt leuk!

Brigitta V.D. (Zulte)

Als zelfstandig gezondheidstherapeut kom ik met heel veel verschillende mensen in contact. Voor wie ervoor openstaat kan chakratherapie de oplossing zijn voor verschillende kleine kwaaltjes. Ik vond het vooral prettig dat deze cursus voor iedereen toegankelijk is, ook voor wie nog geen ervaring heeft.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 3112345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool