Cursus Dag- en Avondmake-Up

Praktische info

Schrijf je in

cursus dag- en avondmake-up  opleiding maquillage

Leer maquilleren in 2 lessen

Vind je goede looks en een verzorgd uiterlijk ook belangrijk? Wil je leren hoe je make-up snel en efficiënt bij aanbrengt? Kies dan nu voor de unieke opleiding dag- en avondmaquillage van De Schoonheidsschool!

Een gepaste dagmake-up kenmerkt zich door een voornamelijk neutrale en rustige uitstraling. Deze make-up is zeer geschikt voor school, werk, sollicitaties, pasfoto’s etc. Het is een eenvoudige, snelle make-up die iedereen kan leren aanbrengen. De avondmake-up is perfect om er glamoureus en stralend uit te zien. Je leert de ideale make-up voor een feestelijke gelegenheid of een avondje uit. Deze opleiding is geschikt voor al wie goed wil leren opmaken op een snelle en efficiënte manier.

Professionele opleiding dag- en avondmake-up

Tijdens de lessen start je eerst met de basisvaardigheden van een verzorgde make-up. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap de kneepjes van het vak. Je krijgt les van een ervaren zelfstandig visagiste die deze technieken al jarenlang toepast. Ze is op de hoogte van de laatste trends en technieken en ze zal ook graag haar kennis met je delen. Met deze opleiding tot dag- en avondmake-up kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. De technieken die je aanleert, zorgen ervoor dat je steeds stralend en verzorgd voor de dag komt!

Voor wie is deze opleiding dag- en avondmake-up bedoeld?

De opleiding dag- en avondmaquillage is ideaal voor wie snel wil leren hoe je de perfecte make-up voor elke dag aanbrengt. Je hebt geen voorkennis nodig, de cursus is toegankelijk voor iedereen met een interesse in de beautywereld. Je volgt in totaal 2 les van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding dag- en avondmaquillage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Dag- en Avondmake-up 25/11/2017 Hasselt 10u00 – 13u00
Dag- en Avondmake-up 30/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Dag- en Avondmake-up 09/12/2017 Gent 10u00 – 13u00
Dag- en Avondmake-up 22/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Dag- en Avondmake-up 31/03/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Dag- en Avondmake-up 04/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Dag- en Avondmake-up 16/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Dag- en Avondmake-up 16/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Dag- en Avondmake-up 22/04/2018 Gent 10u00 – 13u00
Dag- en Avondmake-up 22/04/2018 Gent 10u00 – 13u00
Dag- en Avondmake-up 12/05/2018 Hasselt 10u00 – 13u00
Dag- en Avondmake-up 21/05/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Dag- en Avondmake-up 18/08/2018 Brussel 10u00 – 13u00
Dag- en Avondmake-up 06/02/2019 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques dag- en avondmaquillage

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Deze aankoop is niet verplicht.

Voor de opleiding dag-en avondmake-up werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige make-up artist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding dag- en avondmake-up kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus dag- en avondmake-up is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma dag- en avondmake-up

Tijdens deze opleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt voor het examen, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 130.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken en het gebruik van de luxueuze leslokalen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 13 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 117 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding dag- en avondmake-up?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding dag- en avondmake-up?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus dag- en avondmake-up?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Katrien T. (Beersel)

Zeer professioneel. In 2 avonden tijd hebben we heel veel geleerd, zowel in theorie als in de praktijk. Dit smaakt naar meer.

Louise N. (Hove)

Dankzij deze cursus weet ik hoe ik mijn make-up juist moet aanbrengen. Ik heb al veel complimentjes gekregen!

Sanne H. (Oudenaarde)

Met een groepje vriendinnen hebben we deze cursus gevolgd. Heel tof! We hebben ook veel vragen kunnen stellen aan de docente. Zij heeft ons heel goed kunnen helpen.

Gina B. (Zwijndrecht)

Tijdens deze opleiding leerde ik mezelf op een snelle manier opmaken. We leerden een avond- en dagmake-up aanbrengen. Vooral de persoonlijke tips en tricks van de docente vond ik een meerwaarde. We leerden kleine foutjes camoufleren en assymetrieën corrigeren. Een aanrader voor wie zich nog zelfzekerder wil voelen tijdens een avondje stappen!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Wimperextensions

Natuurlijk verleiden met one-by-one wimperextentions

One-by-one wimperextensions is een zeer populaire methode om de wimpers te verlengen en je volume een boost te geven. Hierbij …

Page 1 of 3212345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool