Cursus Dieetkok (Gluten- en Lactosevrij)

Praktische info

Schrijf je in

 cursus dieetkok: gluten- en lactosevrij opleiding dieetkok, opleiding glutenvrij koken, opleiding lactosevrij koken, kok glutenvrij, avondschool lactosevrij koken, avondonderwijs, avondschool, groepsles glutenvrij koken, groepsles lactosevrij koken opleiding kok voor gluten- en lactosevrije diëten

 cursus dieetkok: gluten- en lactosevrij opleiding kok voor gluten- en lactosevrije diëten koken voor gluten- en lactosevrije diëten

Wil je leren koken voor mensen met een allergie? Wil je starten als kok voor gluten- en lactosevrije diëten in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding kok voor gluten- en lactosevrije diëten van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van kok voor gluten- en lactosevrije diëten snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding kok voor gluten- en lactosevrije diëten aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als kok voor gluten- en lactosevrije diëten. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als kok voor gluten- en lactosevrije diëten of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding kok voor gluten- en lactosevrije diëten verzekerd van werk!

Professionele opleiding dieetkok: gluten- en lactosevrij

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als kok voor gluten- en lactosevrije diëten moet beheersen.

Voor wie is deze opleiding dieetkok: gluten- en lactosevrij bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding kok voor gluten- en lactosevrije diëten is ideaal voor wie dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma kok voor gluten- en lactosevrije diëten binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding kok voor gluten- en lactosevrije diëten wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Dieetkoken (Gluten- en Lactosevrij) 14/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques koken voor gluten- en lactosevrije diëten

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige kok voor gluten- en lactosevrije diëten die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Deze cursus dieetkok: gluten- en lactosevrij is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma dieetkok: gluten- en lactosevrij

Je hebt de laatste les een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 215.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Er is de mogelijkheid om het materiaal aan te kopen tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 21.5 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 193.5.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding dieetkok: gluten- en lactosevrij?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding dieetkok: gluten- en lactosevrij?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Page 1 of 1912345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool