Opleiding Etaleur

Praktische info

Schrijf je in

cursus etaleur etaleur, etalagiste, winkelstylist, etalage, kledingzaak, bakkerij, interieur, interieurstylist, creatief, decoratie, composities, winkelinrichting, etalageopmaak, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding winkelstylist

Word etaleur in 5 weken

Wil je leren hoe je professioneel etalages kan stylen? Ben je modebewust, weet jij welke laatste trends er spelen en kan jij speels en creatief ensembles samenstellen en het bijpassende decor in scène zetten? In deze cursus etaleur leer je alles wat je moet weten om de aandacht van de klant te trekken, vast te houden en hem of haar uit te nodigen het product verder in de winkel te verkennen. Wil jij starten als etaleur in hoofd- of bijberoep of heb je al een zaak en wil je leren hoe je je winkel aantrekkelijker maakt? Kies dan nu voor de unieke opleiding winkelstylist van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van etaleur snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding winkelstylist aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als etaleur. Naast alle belangrijke technieken om je etalage er onweerstaanbaar te laten uitzien, leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als etaleur of kan je als freelancer aan de slag! Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je zelf een eigen winkel hebt, of voor een winkelketen werkt. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding winkelstylist verzekerd van werk!

Professionele opleiding etaleur

Tijdens de lessen maak je kennis met alle tips en tricks die je als etaleur moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden en leert alles over wat nu een etalage juist succesvol maakt. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van etaleur aan door zelf out of the box te denken en je eigen etalages van ontwerp tot afgewerkt resultaat te presenteren.

Voor wie is deze opleiding etaleur bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding winkelstylist is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma etaleur binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding winkelstylist wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Etaleur 16/10/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Etaleur 09/11/2017 Gent 18u30 – 21u30
Etaleur 25/03/2018 Hasselt 14u00 – 17u00
Etaleur 16/04/2018 Kortrijk 18u30 – 21u30
Etaleur 22/04/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Etaleur 03/05/2018 Leuven 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

wereld record makeup schoonheidsschool

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige etaleur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot etaleur kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus etaleur is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma etaleur

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 235.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

Opleidingscheques of KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de opleidingscheques (nee) of de Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 23.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 211.5 euro.

avondschool winkelstylist cursus etaleur opleiding interieurstyling

cursus etaleur etaleur, etalagiste, winkelstylist, etalage, kledingzaak, bakkerij, interieur, interieurstylist, creatief, decoratie, composities, winkelinrichting, etalageopmaak, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs opleiding winkelstylist

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding etaleur?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding etaleur?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus etaleur?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Muur

De magie van een accentmuur

Een accentmuur kan je ruimte een dynamisch en open gevoel geven, maar tegelijkertijd kan een accentmuur ook orde scheppen in …

Opleiding Interieurachitect

De ideale geur om een huis te verkopen

Geuren creëren een huiselijke sfeer Het is geen fabeltje dat potentiële kopers vaak vallen voor een nette, aangenaam geurende woning. …

Shutterstock 15965881

Tips voor een betoverende kerstboom

Het is bijna Kerstmis! Tijd om met de hele familie te genieten van sfeervolle kerstmuziek, kerstdecoratie, de uitgelaten sfeer van …

Page 1 of 3123»

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool