Cursus Face Charts

Praktische info

Schrijf je in

 cursus face charts opleiding face charts, opleiding visagist, avondschool face charts,  avondschool visagist, praktijk face charts, cursus grime, cursus grimeur, cursus schmink op papier, face charting, grime, face painting, visagiste opleiding make-uplooks creëren

Wil je leren face charts maken? Wil je starten als visagist in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding face charts van De Schoonheidsschool!

Beroep met toekomst

De opleiding face charts aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor je carrière als visagist. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel doelgericht werken. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding face charts verzekerd van werk!

Professionele opleiding face charts

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken rond face charts. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van visagist aan.

Voor wie is deze opleiding face charts bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding face charts is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma visagist binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding face charts wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques werken met face charts

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige visagist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot visagist kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus face charts is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma face charts

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 290.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Er is de mogelijkheid om het materiaal aan te kopen tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 29 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 261.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding face charts?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding face charts?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus face charts?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Angelica M. (Antwerpen)

Dit was de perfecte aanvulling op de cursus Allround Visagie. Bedankt!

Liese M. (Dordrecht)

Spijtig dat de lessen al gedaan zijn! Het was zo leuk!

Maité F. (Diepenbeek)

Echt super hoeveel ik geleerd heb op 5 weken tijd. Top!

Els E. (Merksem)

Perfecte manier om mijn portfolio uit te breiden

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Wimperextensions

Natuurlijk verleiden met one-by-one wimperextentions

One-by-one wimperextensions is een zeer populaire methode om de wimpers te verlengen en je volume een boost te geven. Hierbij …

Page 1 of 3212345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool