Cursus Fashion Photography

Praktische info

Schrijf je in

 cursus fashion photography opleiding fashion fotography, cursus fashion fotography, leren fotograferen, cursus fotograaf, avondschool, volwassenenonderwijs, modefotografie, modefotograaf, fashion fotographer, fashion images, fashion pictures, modefotograaf, avondschool, thuisstudie opleiding modefotografie

 cursus fashion photography opleiding fashion fotograaf fotograferen van mode

Wil je leren hoe je de mooiste fashion foto’s maakt? Wil je starten als fashion fotograaf in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding modefotografie van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van fashion fotograaf snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding modefotografie aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als fashion fotograaf. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als fashion fotograaf of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding modefotografie verzekerd van werk!

Professionele opleiding fashion photography

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als fashion fotograaf moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van fashion fotograaf aan.

Voor wie is deze opleiding fashion photography bedoeld?

Deze opleiding is niet toegankelijk voor iedereen. Je moet minstens de modules Basisfotografie, Lightroom en Studiofotografie gevolgd hebben aan onze school of kunnen aantonen dat je reeds over voldoende praktijkervaring beschikt. De opleiding modefotografie is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma fashion fotograaf binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 6 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding modefotografie wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Fashion Fotografie 29/05/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques fotograferen van mode

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige fashion fotograaf die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot fashion fotograaf kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus fashion photography is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma fashion photography

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 299.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je het programma Portrait Pro aan te kopen om te gebruiken tijdens de laatste twee lessen. Gelieve dit programma op voorhand op jouw pc te installeren.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 29.9 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 269.1.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding fashion photography?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding fashion photography?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Eindexamen Allround Visagie Sfeerfoto

Burlesque examenfeest Visagie!

Alle studenten hebben onlangs hun examens afgerond; zo ook de studenten Visagie van de Schoonheidsschool. Met wel één klein verschil: …

Vastleggen In Volledig Scherm 22072014 103234.bmp

Trend gespot: De ‘Squinch’ voor de optimale fotolook!

Heb jij ook zo’n hekel aan die foto’s waarin je getagd wordt op facebook? Op een of andere manier slagen …

Page 1 of 812345»...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool