Cursus Gellak

Praktische info

Schrijf je in

cursus gellak  opleiding gellak

cursus gellak opleiding gellak manicurist nagelverzorging

Leer alles over gelpolish in 2 avonden

Mooi verzorgde handen en nagels zijn een prachtig sieraad. Steeds meer vrouwen zijn zich bewust van het feit dat mooie en verzorgde handen een belangrijk visitekaartje zijn. Verzorgde (kunst)nagels zijn net zo belangrijk geworden als een verzorgd kapsel.

Gellak is een nieuwe revolutionaire techniek die het gemak van nagellak combineert met de kwaliteit van gelnagels. Gellak is makkelijk aan te brengen zoals een nagellak. Bovendien blijven je nagels zo 2 à 3 weken glanzend en krasvrij! Daarnaast moeten je nagels minder lang drogen dan bij kunstnagels en is de gellak eenvoudig te verwijderen met aceton. Met gellak bied je dus de klant in slechts een half uur perfect verstevigde, verzorgde nagels aan. Met als bonus: een mooie kleur die lang blijft, makkelijker kan niet! Met gellak kan je een nieuwe groep klanten aanspreken, die voordien geen schoonheidssalon of nagelstudio bezochten.

Is nagelstyling jouw passie en is werken in de wereld van beauty en wellness je droom? Wil je zelf de gellak-technieken leren? Dan zit je bij deze cursus aan het juiste adres. Deze opleiding is ideaal voor iedereen die snel dit succesvolle vak in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De markt van nagelstyling groeit enorm. Beauty, wellness en fashion worden steeds belangrijker worden in onze maatschappij. Een succesvolle toekomst vol carrièremogelijkheden en werkgelegenheid ligt dus voor je open! Het beroep van nagelstyliste is dan ook winstgevend en de basisinvesteringen worden zeer snel terugverdiend. Klanten moeten immers elke drie à vier weken terugkomen voor het opvullen en bijwerken van de gelnagels.

Professionele opleiding gellak

Tijdens de les maak je kennis met alle technieken die je als gellak manicurist moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van gellak manicurist aan.

Voor wie is deze opleiding gellak bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding gellak is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma gellak manicurist binnen één weekend.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding gellak wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen. Je brengt je eigen modellen mee. Als je geen model kan vinden, kan je een nailtrainer meebrengen. Deze kunsthand is te koop in de studentenwinkel. Door de persoonlijke begeleiding en de praktijkgerichte aanpak krijg je al snel de kneepjes van het vak onder de knie. Na afloop van de cursus kan je dan ook aan de slag als professioneel nagelstyliste.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Gellak 06/03/2018 Hasselt 18u00 – 22u00
Gellak 13/03/2018 Antwerpen 09u00 – 13u00
Gellak 21/04/2018 Antwerpen 10u00 – 14u00
Gellak 24/04/2018 Gent 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques gellak

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Gellak werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige gellak manicurist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot gellak kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus gellak is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma gellak

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 145.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 14.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 130.5 euro.

avondschool gellak cursus gellak manicurist opleiding nagelverzorging

cursus gellak  opleiding gellak

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding gellak?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding gellak?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus gellak?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Jacqueline Y. (Berlare)

Na deze opleiding kan ik eindelijk het beroep uitoefenen dat ik echt wil. Super leuke ervaring! Goede docente die je alle technieken perfect aanleert.

Lieselot G. (Leuven)

Ik heb een eigen nagelstudio sinds twee jaar en school me continu bij. De nieuwste techniek op het gebied van handverzorging is Gelpolish (gellak). Het is eenvoudig aan te brengen en de klanten komen iets sneller terug. Hierdoor is mijn werk nog meer winstgevend geworden.

Claudia M. (Overpelt)

Gellak is dè nieuwe trend op het gebied van nagelstyling en kon dus zeker niet onbreken in mijn zaak. We hebben een heel duidelijke uitleg gekregen van onze docent wat de voordelen zijn. Ik ben volledig overtuigd dat ik meer en meer met gellak zal beginnen werken bij mijn eigen klanten.

Evelien S. (Ingelmunster)

In mijn nagelstudio werd de vraag naar gelpolish steeds groter en daarom wou ik me bijscholen. Echt een goede opleiding die je deze techniek perfect aanleert.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Studentindekijker Ellen Leyers

Student in de kijker: Ellen Leysen

3 jaar geleden volgde Ellen Leysen (28) uit Geel de opleiding Schoonheidsspecialiste. Vandaag is zij de troste eigenares van Viva …

Schoonheidsschool Tessenderlo Studentindekijker Lucia Vermeulen 2 E1455794615927

Student in de kijker: Lucia Vermeulen

Lucia Vermeulen is gespecialiseerd voetverzorgster met haar eigen praktijk en nagelstudio. Al 4 jaar lang is ze tevens organisatrice van …

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie voor finale Miss Elegantie in De Panne!

Tijdens de finale van Miss Elegantie op 12 augustus 2017 zoeken wij nog twee stagiaires visagie! De show bestaat uit …

Page 1 of 1012345»...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool