Snelcursus Gelnagels

Praktische info

Schrijf je in

cursus gelnagels 3 weken cursus gelnagels, opleiding gelnagels, spoedcursus gelnagels, snelcursus gelnagels, gelnagels zetten, avondschool gelnagels, cursus gelnagels Antwerpen, cursus gelnagels zetten, gelnagels zelf zetten, opleiding gelnagels antwerpen, gelnagels zetten stap v opleiding gelnagels 3 weken

Professionele en versnelde cursus Gelnagels

Wil je graag op een professionele manier Gelnagels leren plaatsen en heb je door de week weinig tijd om avondlessen te volgen, maar wel in het weekend? Of heb je al wat ervaring met Gelnagels en wil je op een versnelde manier je technieken opfrissen en/of uitbreiden? Dan is deze Snelcursus Gelnagels jou op het lijf geschreven!

Tijdens deze lessenreeks leer je op alles over het plaatsen, bijwerken en verwijderen van Gelnagels op een versneld tempo. Je doet kennis op over de handen, de opbouw van de huid en de anatomie van de nagel. Je komt ook alles te weten over verschillende nagelafwijkingen en hoe je deze moet behandelen. Je zorgt er voor dat je cliënten met mooie en verzorgde Gelnagels voor de dag kunnen komen en bezorgt hen ook zelfvertrouwen!

Voor iedereen toegankelijk

Deze praktijkgerichte lessenreeks is voor iedereen toegankelijk die op een versnelde manier professionele Gelnagels wilt leren plaatsen. Hou er rekening mee dat dit een cursus is met een intensief tempo. Je hebt dus best al wat basiskennis van het plaatsen van Gelnagels (bijvoorbeeld bij jezelf of bij vriendinnen). Ben je een beginner of verkies je een opleiding op een trager tempo? Dan volg je best de standaardopleiding Gelnagels.

Behaal je erkende diploma

Er zijn meerdere cursussen Gelnagels per jaar, zodat je kan starten wanneer het jou het beste uitkomt. Je volgt in totaal 3 lessen van 8 uur op een campus bij jou in de buurt. Na afloop ontvang je een erkend diploma dat je kan toevoegen aan je cv en waarmee je kan gaan solliciteren of beginnen met je eigen zaak / als zelfstandige (als je ook het attest Bedrijfsbeheer in handen hebt).

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Gelnagels (Snelcursus) 13/01/2018 Hasselt 10u00 – 18u00
Gelnagels (Snelcursus) 03/03/2018 Antwerpen 10u00 – 18u00
Gelnagels (Snelcursus) 09/06/2018 Gent 10u00 – 18u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Gelnagels in 3 weken werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige verzorger van gelnagels die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot gelnagels kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze spoedcursus gelnagels is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma gelnagels

Aangezien de spoedcursus gelnagels erg snel gaat is er tijdens deze opleiding geen tijd voor een praktijkexamen. Jouw examen dien je dus nadien in te plannen in samenspraak met de vakverantwoordelijke van deze cursus of rechtstreeks via de school. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 325.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 32.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 292.5 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de Snelcursus Gelnagels?
Wat kan je verwachten tijdens de lessen?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus?
Wanneer kan je starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Isabelle G. (Destelbergen)

Ik ben aangenaam verrast door het gebouw waar de lessen worden gegeven. Alles is aanwezig in het lokaal. Je kan gebruik maken van de verschillende materialen, wat zeker een pluspunt is als je zelf iets tekort komt.

Olga D.B. (Stabroek)

Ik heb deze cursus gevolgd met het oog op het starten van een eigen zaakje. Ik vertelde dit aan de docente en zij heeft me meteen veel tips meegegeven over hoe ik dit best kan aanpakken.

Britt A. (Ledegem)

Mijn mama is al jaren nagelstyliste dus ik kende al heel wat. Deze opleiding was perfect om mijn kennis compleet te maken. Heel helder uitgelegd.

Noa V.D.P. (Turnhout)

Ik werk overdag in een ziekenhuis en wil graag een bijverdienste als nagelstyliste. De verkorte opleiding was voor mij ideaal omdat ik me niet vaak kan vrijmaken en ik wisselende uurroosters heb. Ik heb in ieder geval al mijn eerste klantjes achter de rug en was heel tevreden over de lesgeefster!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Studentindekijker Ellen Leyers

Student in de kijker: Ellen Leysen

3 jaar geleden volgde Ellen Leysen (28) uit Geel de opleiding Schoonheidsspecialiste. Vandaag is zij de troste eigenares van Viva …

Schoonheidsschool Tessenderlo Studentindekijker Lucia Vermeulen 2 E1455794615927

Student in de kijker: Lucia Vermeulen

Lucia Vermeulen is gespecialiseerd voetverzorgster met haar eigen praktijk en nagelstudio. Al 4 jaar lang is ze tevens organisatrice van …

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie voor finale Miss Elegantie in De Panne!

Tijdens de finale van Miss Elegantie op 12 augustus 2017 zoeken wij nog twee stagiaires visagie! De show bestaat uit …

Page 1 of 1012345»...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool