Cursus Gelnagels

Praktische info

Schrijf je in

cursus gelnagels 10 weken cursus gelnagels, opleiding gelnagels, spoedcursus gelnagels, snelcursus gelnagels, gelnagels zetten, avondschool gelnagels, cursus gelnagels Antwerpen, cursus gelnagels zetten, gelnagels zelf zetten, opleiding gelnagels antwerpen, gelnagels zetten stap v opleiding gelnagels 10 weken

cursus gelnagels 10 weken opleiding verzorger van gelnagels aanbrengen van gelnagels

Word nagelstylist in 10 weken

Is nagelstyling jouw passie of is werken in de wereld van beauty en wellness je droom? Dan zit je bij deze cursus aan het juiste adres. Mooi verzorgde handen en nagels zijn een prachtig sieraad. Steeds meer vrouwen zijn zich bewust van het feit dat mooie en verzorgde handen een belangrijk visitekaartje zijn. Verzorgde (kunst)nagels zijn net zo belangrijk geworden als een verzorgd kapsel.

Ben je geïnteresseerd in het verzorgen van nagels en handen? Wil je weten hoe je gelnagels aanbrengt? Zou je graag een creatieve nailart of een sobere french manicure creëren? Dan is deze opleiding tot nagelstyliste gelnagels iets voor jou!
Na 10 weken kan je aan de slag als nagelstyliste in hoofd- of bijberoep.

Beroep met toekomst

De markt van nagelstyling groeit enorm, omdat beauty, wellness en fashion steeds belangrijker worden in onze maatschappij. Een succesvolle toekomst vol carrièremogelijkheden en werkgelegenheid ligt dus voor je open! Het beroep van nagelstyliste is dan ook winstgevend en de basisinvesteringen worden zeer snel terugverdiend. Klanten moeten immers elke drie à vier weken terugkomen voor het opvullen en bijwerken van de gelnagels.

Praktijkgerichte opleiding gelnagels

In deze cursus leer je alles over een veilige en hygiënische werkomgeving. Je doet kennis op over de handen, de opbouw van de huid en de anatomie van de nagel. Je komt ook alles te weten over verschillende nagelafwijkingen en hoe je deze moet behandelen. Met deze degelijke achtergrondkennis kan je daarna aan de slag.

Je leert hoe je gelnagels plaatst. Je zorgt er voor dat je klanten met mooie en verzorgde nagels voor de dag kunnen komen, maar je bezorgt hen ook zelfvertrouwen en laat hen stralen! Dat maakt dat het beroep van nagelstyliste een zeer creatief beroep is dat je veel voldoening zal schenken.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

We werken met middelgrote groepen zodat je persoonlijke begeleiding krijgt en toch ook regelmatig kan oefenen op modellen. Je brengt je eigen modellen mee. Als je geen model kan vinden, kan je een nailtrainer meebrengen. Deze kunsthand is te koop in de studentenwinkel. Door de persoonlijke begeleiding en de praktijkgerichte aanpak krijg je al snel de kneepjes van het vak onder de knie. Na afloop van de cursus kan je dan ook aan de slag als professioneel nagelstyliste.

Om onze cursisten zo goed mogelijk voor te bereiden, gaan we in de cursus ook dieper in op de omgang met klanten en het opbouwen van een professionele nagelstudio. Het ontwikkelen van commerciële en klantgerichte vaardigheden staat centraal.

Is deze opleiding iets voor jou?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding nagelstyling is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma verzorger van gelnagels binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 4 uren.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Gelnagels 29/04/2017 Gent 10u00 – 14u00
Gelnagels 24/09/2017 Hasselt 10u00 – 14u00
Gelnagels 30/09/2017 Antwerpen 10u00 – 14u00
Gelnagels 11/10/2017 Gent 18u00 – 22u00
Gelnagels 16/10/2017 Brussels-City 18u00 – 22u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques gelnagels 10 weken

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Gelnagels in 10 weken werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige verzorger van gelnagels die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot gelnagels kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus gelnagels is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma gelnagels

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 565.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts euro.

avondschool gelnagels 10 weken cursus verzorger van gelnagels opleiding aanbrengen van gelnagels

cursus gelnagels 10 weken cursus gelnagels, opleiding gelnagels, spoedcursus gelnagels, snelcursus gelnagels, gelnagels zetten, avondschool gelnagels, cursus gelnagels Antwerpen, cursus gelnagels zetten, gelnagels zelf zetten, opleiding gelnagels antwerpen, gelnagels zetten stap v opleiding gelnagels 10 weken

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding gelnagels 10 weken?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding gelnagels?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus gelnagels 10 weken?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het studietraject Allround Nagelstyling?

allround nagelstyling

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Myriam H. (Diepenbeek)

De docenten zijn zeer toegankelijk en vriendelijk. Ook is de lesregeling flexibel. Als je eens een les mist, kan je deze zonder problemen inhalen of legt de docente je de volgende les alles uit; Top service!

Sandy D.C. (Staden)

De lessen werden gegeven door een dame die al jarenlang een eigen zaak heeft. Daardoor heeft ze ook echt tips uit de praktijk kunnen vertellen.

Maya V.G. (Leuven)

Als zelfstandig nagelstyliste in bijberoep vond ik het belangrijk om ook een diploma te hebben dat erkend is door de sector. Ik koos voor de opleiding van De Schoonheidsschool omwille van de vakdocenten die echt wel weten waarover ze het hebbben.

Eveline B. (Lendelede)

Deze cursus is echt heel volledig. Door de praktijkgerichte lessen krijg je alles binnen de 10 weken perfect aangeleerd.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Studentindekijker Ellen Leyers

Student in de kijker: Ellen Leysen

3 jaar geleden volgde Ellen Leysen (28) uit Geel de opleiding Schoonheidsspecialiste. Vandaag is zij de troste eigenares van Viva …

Schoonheidsschool Tessenderlo Studentindekijker Lucia Vermeulen 2 E1455794615927

Student in de kijker: Lucia Vermeulen

Lucia Vermeulen is gespecialiseerd voetverzorgster met haar eigen praktijk en nagelstudio. Al 4 jaar lang is ze tevens organisatrice van …

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie, Hair- en Nagelstyling voor de Modedagen!

Tijdens het weekend van 11 en 12 maart zijn het opnieuw Modedagen van Shopping1 in Genk! Een gezellig weekend vol …

Page 1 of 1012345»...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool