Cursus SketchUp 3D

Praktische info

Schrijf je in

cursus Google sketchup - 3D digitaal tekenen, google sketchup 3d, cursus google sketchup 3d, opleiding google sketchup 3d, google sketchup 3d antwerpen, google sketchup 3d gent, google sketchup 3d hasselt, groepslessen google sketchup 3d, avondonderwijs google sketchup 3d, google sketchup 3d volwassenenonderwijs opleiding 3D-tekenen

cursus Google sketchup - 3D opleiding Google Sketchup expert digitaal tekenen

Leer 3D-tekenen met Google Sketchup in 8 weken

Google SketchUp is één van de meest gebruikte softwareprogramma’s voor het tekenen van realistische 3D modellen. Het is zeer gebruiksvriendelijk en je kan het gratis downloaden. Met SketchUp kan je professionele tekeningen in 3D op je computer maken. Op die manier kan je je creativiteit tot bloei laten komen en je eigen huizen, meubelen of tuinen op het scherm toveren en ze daarna in de realiteit omzetten!

Wil je leren werken met SketchUp? Kies dan nu voor de unieke opleiding 3D-tekenen! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van Google Sketchup expert snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

Deze praktische opleiding is zowel geschikt voor beginners als meer ervaren gebruikers die hun vaardigheden verder willen uitbreiden. Met het diploma SketchUp op zak kan je meteen aan de slag als zelfstandig 3D-stylist. Je zal in staat zijn om je klanten te helpen bij het uittekenen van hun droomhuis of- tuin. Ook aannemers, personen met een eigen bouwfirma of interieurzaak kunnen hun klanten door middel van SketchUp een nog betere service bieden.

Bovendien is deze opleiding ook de perfecte aanvulling voor mensen die de cursussen interieurstylist, huizendokter, etaleur, vastgoedbediende, vastgoedcoach, aannemer of eindafwerking gevolgd hebben en zich willen specialiseren. De opleiding 3D-tekenen is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als Google Sketchup expert. Je leert alle belangrijke technieken. Na deze cursus kan je onmiddellijk met Google Sketchup aan de slag!

Professionele opleiding Google sketchup – 3D

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als Google Sketchup expert moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van Google Sketchup expert aan.

Voor wie is deze opleiding Google sketchup – 3D bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen bij deze cursus terecht. De opleiding 3D-tekenen is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma Google Sketchup expert binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 8 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding 3D-tekenen wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

De cursus start met de basis van het programma. Je leert eerst fotorealistisch redeneren . Daarna kan je meteen aan de slag gaan en kan je een eerste ontwerp van een huis tekenen, inclusief ramen, deuren en daken. Vervolgens legt je docent je uit hoe je een woning kan inrichten met meubelen, trappen en decoratieve elementen. Je zal in staat zijn om bestaande modellen online op te zoeken. Ook het ontwerpen van tuinen, tuinhuisjes en garages zal geen geheimen meer voor je hebben.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
SketchUp 3D 05/12/2017 Gent 18u30 – 21u30
SketchUp 3D 12/12/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
SketchUp 3D 10/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
SketchUp 3D 04/09/2018 Leuven 18u00 – 21u00
SketchUp 3D 27/09/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques 3D-tekenen

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige Google Sketchup expert die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot Google sketchup – 3D kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van digitaal tekenen. Deze cursus Google sketchup – 3D is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma Google sketchup – 3D

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 396.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Om te kunnen deelnemen aan deze groepslessen heb je de software Google SketchUp 3D nodig. Deze kan je gratis downloaden en onbeperkt gebruiken.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 39.6 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 356.4 euro.

avondschool 3D-tekenen cursus Google Sketchup expert opleiding digitaal tekenen

cursus Google sketchup - 3D digitaal tekenen, google sketchup 3d, cursus google sketchup 3d, opleiding google sketchup 3d, google sketchup 3d antwerpen, google sketchup 3d gent, google sketchup 3d hasselt, groepslessen google sketchup 3d, avondonderwijs google sketchup 3d, google sketchup 3d volwassenenonderwijs opleiding 3D-tekenen

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding Google sketchup – 3D?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding Google sketchup – 3D?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus Google sketchup – 3D?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het studietraject Allround Interieurstying?

allround interieur

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Louis J. (Antwerpen)

Thuis had ik al wel eens geëxperimenteerd met SketchUp. Maar door de groepslessen ervan te volgen heb ik pas echt alle functionaliteiten van het programma leren kennen. Nu ken ik programma wel een stuk beter.

Nadia V. (Gent)

Onze groep was samengesteld uit mensen die uit verschillende sectoren komen. Een ontwerper, een decorateur, een loodgieter, en nog andere interessante beroepen kwamen bij elkaar. Een leerrijke ervaring dus.

Anja P. (Halle)

De docent kwam persoonlijk advies geven bij de opdrachten. Zo kan je veel bijleren van je fouten want je wordt direct bijgestuurd. Bedankt voor deze goede begeleiding en de toffe lessen.

Job D.S. (Oostende)

Ik ben zelfstandig interieurstylist in bijberoep. Om mijn klanten vooraf een indruk te geven van het resultaat, wilde ik graag leren werken met SkecthUp. Na deze cursus kan ik hen laten zien hoe hun droom er zal uit zien.

Lees ook onze media, management en ondernemersblog

Muur

De magie van een accentmuur

Een accentmuur kan je ruimte een dynamisch en open gevoel geven, maar tegelijkertijd kan een accentmuur ook orde scheppen in …

Opleiding Interieurachitect

De ideale geur om een huis te verkopen

Geuren creëren een huiselijke sfeer Het is geen fabeltje dat potentiële kopers vaak vallen voor een nette, aangenaam geurende woning. …

Shutterstock 15965881

Tips voor een betoverende kerstboom

Het is bijna Kerstmis! Tijd om met de hele familie te genieten van sfeervolle kerstmuziek, kerstdecoratie, de uitgelaten sfeer van …

Page 1 of 3123»

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool