Opleiding Grafische Vormgeving

grafische vormgeving

Praktische info

Schrijf je in

cursus grafische vormgeving opleiding grafisch ontwerper, cursus grafisch design, groepsles grafische vormgeving, de schoonheidsschool, cursus Illustrator, cursus Indesign, cursus Photoshop, cursus creatief ontwerp, avondschool grafische vormgeving, avondlessen, groepslessen opleiding grafisch ontwerp

computer-grafisch-ontwerper-groeplessen-webdesign

computer-grafisch-ontwerpen-photoshop-avondlessen-groepscursus

Word grafisch vormgever in 20 weken

Wil je graag leren hoe je je eigen website ontwerpt? Heb je een webshop opgestart en zou je het graag jouw eigen persoonlijke toets geven? Ben je benieuwd naar hoe de allerbeste fotografen hun foto’s bewerken met Photoshop en wil je zelf ook graag die skills? Twijfel dan niet langer om je in te schrijven voor de opleiding Grafisch vormgever!

Deze opleiding bestaat uit de modules Illustrator, Photoshop, Indesign en Creatief Ontwerp. Je leert er alles om je eigen zaak te personaliseren op het internet of om de meest originele reclames te maken voor een advertentiebureau, van flyers tot billboards! Maar ook modetijdschriften zijn vaak op zoek naar getalenteerde grafische kunstenaars om hun kleurrijke pagina’s de juiste uitstraling te geven. Keuze genoeg dus om je carrière als grafisch ontwerper uit te bouwen in de branche die jij kiest! Kijk hieronder voor de startdata om met deze unieke opleiding grafisch ontwerp van De Schoonheidsschool aan de slag te gaan!

Beroep met toekomst

De opleiding grafisch ontwerp aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als grafisch vormgever. Naast alle belangrijke photoshoptechnieken, leer je ook op een creatieve manier denken en je ideeën om te zetten in een visueel sterk en aantrekkelijk beeld. Je leert daarnaast ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als grafisch vormgever of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding grafisch ontwerp verzekerd van werk!

Professionele opleiding grafische vormgeving

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als grafisch vormgever moet beheersen. Je start eerst met de module Illustrator waarbij we je aanleren hoe je met het programma zowel creatieve als technische tekeningen maakt. Zo ontdek je stap voor stap hoe Illustrator werkt zodat je zelf je eigen logo en zelfs je kleurrijke visitekaartjes kunt ontwerpen.

Daarna gaan we verder met Photoshop. Dit is uiteraard het meest bekende fotobewerkingsprogramma, wereldwijd gebruikt door de beste topfotografen, en straks ook door jou! In dit onderdeel van de opleiding leer je alles over het retoucheren van foto’s, van belichting tot kleur en pas je de vele opties net zo lang aan tot je tevreden bent met het resultaat. Je kan ook indien je dat wenst speciale effecten toevoegen.

Met het programma Indesign ben je dan klaar om je creaties, van prachtig bewerkte foto’s, tot volledig zelf gemaakte eigen ontwerpen te drukken. Wil je graag een catchy tekst toevoegen? Of print je je werk graag af op een aangepast formaat? Je leert er alles over in de module Indesign.

Als laatste komt de module Creatief ontwerp aan bod. We bekijken samen een ontwerp, van conceptontwikkeling, over kleur, compositie en de verschillende mediavormen. Zo zal je voor Instagram een ander format moeten gebruiken dan voor Facebook en zal de reclamevorm afhangen van het bedrijf en het product. Er komt een hele reeks van verschillende concepten en ontwerpen aan bod zodat je niet alleen een overzicht hebt van de mogelijkheden, maar ook heel duidelijk weet met welke strategie je je eigen plan het best aanpakt voor een perfect resultaat. Op die manier wordt je ook nog eens eindeloos geïnspireerd en zit je boordevol ideeën om zelf met je talent aan de slag te gaan!

Voor wie is deze opleiding grafische vormgeving bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen die stap voor stap en heel praktijkgericht de kneepjes van het vak als grafisch vormgever wil leren en is ideaal voor wie op een erg boeiende manier het vak snel in de vingers wil krijgen en vooral zelf wil uitoefenen. Je hebt voor de opleiding grafisch vormgever een eigen laptop nodig met de programma’s Indesign, Photoshop en Illustrator reeds geïnstalleerd. Via De Schoonheidsschool kan je een studentenabonnement nemen voor €19,99 per maand waar al deze programma’s reeds in zitten. Behaal dus jouw officiële diploma grafisch vormgever binnen één schooljaar. Daarbij volg je in totaal 20 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding grafisch ontwerp wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen met verschillende uitdagende opdrachten. Ook jij bent zeker in staat om grafisch designer te worden! Ontdek het snel aan de Schoonheidsschool.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Grafische Vormgeving 16/10/2017 Turnhout 18u30 – 21u30
Grafische Vormgeving 19/10/2017 Brugge 18u30 – 21u30
Grafische Vormgeving 23/10/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Grafische Vormgeving 09/11/2017 Gent 18u30 – 21u30
Grafische Vormgeving 07/01/2018 Gent 10u00 – 13u00
Grafische Vormgeving 16/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Grafische Vormgeving 31/01/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Grafische Vormgeving 01/02/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Grafische Vormgeving 02/02/2018 Gent 18u30 – 21u30
Grafische Vormgeving 03/02/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Grafische Vormgeving 19/02/2018 Brussels-City 18u30 – 21u30
Grafische Vormgeving 20/02/2018 Turnhout 18u30 – 21u30
Grafische Vormgeving 27/02/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Grafische Vormgeving 05/03/2018 Roeselare 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

wereld record makeup schoonheidsschool

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige grafisch vormgever die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot grafische vormgeving kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van grafisch ontwerpen. Deze cursus grafische vormgeving is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma grafische vormgeving

De opleiding allround grafische vormgeving bestaat uit een aantal modules die je apart dient te volgen. Aan het einde van elke module leg je een examen af op de school. Wanneer je voor alle deelmodules bent geslaagd, kan je op eenvoudig vertoon van alle diploma’s en getuigschriften het overkoepelende diploma bekomen. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 1036.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken en het gebruik van de luxueuze leslokalen. Voor deze opleiding dien je te beschikken over een eigen laptop die je elke les moet meenemen met daarop de geïnstalleerde programma’s (eventueel demoversies). Die moet je later ook gebruiken als grafisch ontwerper. Je kan er ook voor kiezen om je inschrijvingsgeld in termijnen te betalen.

Opleidingscheques of KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dia wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de opleidingscheques (nee) of de Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 103.6 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 932.4 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding grafische vormgeving?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding grafische vormgeving?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus grafische vormgeving?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Hannes W. (Berchem)

Geweldige opleiding! Ik zocht al een tijdje naar een professionele cursus om zelf grafisch ontwerper te worden.

Kim L. (Temse)

Superblij deze cursus gevolgd te hebben. Ik heb zoveel geleerd om mijn webshop mooi te maken!

Marie G. (Zoersel)

De groepslessen hebben mij echt geholpen om alles beter te begrijpen. Ik heb echt veel gehad aan de begeleiding van de docenten.

Bjorn K. (Brussel)

Zeer tevreden met de cursus! Een aanrader voor iedereen die zelf creatief aan de slag wil met websites, ontwerpen op het internet, webshops,.. Alles!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Eindexamen Allround Visagie Sfeerfoto

Burlesque examenfeest Visagie!

Alle studenten hebben onlangs hun examens afgerond; zo ook de studenten Visagie van de Schoonheidsschool. Met wel één klein verschil: …

Vastleggen In Volledig Scherm 22072014 103234.bmp

Trend gespot: De ‘Squinch’ voor de optimale fotolook!

Heb jij ook zo’n hekel aan die foto’s waarin je getagd wordt op facebook? Op een of andere manier slagen …

Page 1 of 812345»...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool