Cursus Hairextensions

Praktische info

Schrijf je in

cursus hairextensions  opleiding haarverlengingen

cursus hairextensions opleiding hairextensions specialist hairextensions plaatsen

Leer hairextensions plaatsen in 2 lessen

Haarextensions zijn erg populair. Elke vrouw droomt daarbij wel van de lange Victoria Secret lokken en volumineus, glanzend haar. Hairextensions kunnen daarbij helpen om het eigen haar te verlengen, de sterke gelaatstrekken te benadrukken of extra volume toe te voegen. Het effect kan fenomenaal zijn! Een prachtig kapsel speelt dus een grote rol bij de eerste aanblik. Ook zegt het iets over je persoonlijkheid. Sommige klanten zijn trouw aan hun kapsel en vragen weinig variatie, anderen wagen af en toe een nieuwe stijl. Omdat een verandering van kapsel vrij ingrijpend is, komt het er op aan je klanten goed te adviseren.

In deze opleiding leer je verschillende mogelijkheden en technieken kennen die je kan toepassen. Zo kan je kiezen tussen een aantal haarverlengingsystemen. Je moet hierbij de klanten goed informeren of ze beter gebruik maken van een I-Tip microring, de loop microring of misschien de pre-bonded hairextentions. Alle drie hebben ze hun voordelen, dus het zal afhangen van het resultaat dat de klant wenst te bekomen en het soort haar dat ze reeds bezitten.

Wat is het verschil tussen de machine hair weft en de skin weft? Hoe gebruik je deze en op welke manier bevestig je deze in het haar van je cliënt? De cursus Hairextensions legt het je allemaal uit.

Daarnaast komt ook de verzorging van de haarstukken aan bod zodat ze zo lang mogelijk in topconditie blijven, leer je de extentions kleuren om ze aan te passen aan de haarkleur van je klanten en leer je ze ook op een professionele manier verwijderen zodat er min mogelijk schade is aan het oorspronkelijke kapsel. Je leert met andere woorden alles over deze populaire specialisatie om het haar van je klanten om te toveren tot een droomkapsel.

Ben je geïnteresseerd in haarverzorging? Wil je meer leren over extensions? Kies dan nu voor de unieke opleiding haarverlengingen van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van hairextensions specialist snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

Hairextensions specialist is een beroep in een creatieve groeimarkt. Wie zich in dit segment professioneel bijschoolt, krijgt gegarandeerd mooie beroepskansen en nieuwe uitdagingen. Een praktijk aan huis of een bezoekservice is een bewezen formule om een goed bedrijf op te starten. Variabele werktijden zorgen ervoor dat het beroep van Hairextensions specialist goed is te combineren met andere activiteiten zoals schoonheidsspecialist, kapper, pedicure,… Je werkt doorgaans op zelfstandige basis en kan je uren indien gewenst ook combineren met een gezin. Je werktijden bepaal je immers grotendeels zelf. In dit beroep ben je verzekerd van een goede verdienste, ook door de verkoop van aanverwante producten met een hoge winstmarge.

Voor wie is deze opleiding hairextensions bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding haarverlengingen is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma hairextensions specialist binnen één weekend. Je volgt in totaal 2 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding haarverlengingen wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Hairextensions 09/11/2017 Gent 18u30 – 21u30
Hairextensions 12/12/2017 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques haarverlengingen

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Hairextensions werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige hairextensions specialist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot hairextensions kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus hairextensions is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma hairextensions

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Neem even een kijkje binnen in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 140.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 14 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 126 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding hairextensions?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding hairextensions?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus hairextensions?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Michelle O. (Pepingen)

Als kapster in een klein salon moeten we ook steeds mee zijn met wat onze concurrenten bieden. Daarom ben ik deze cursus gaan volgen en heb er echt van genoten. We hadden een leuk groepje en heel lieve docente. Zéker doen!

Femke U. (Jabbeke)

Met mijn diploma kapper al op zak, was deze uitbreiding een logische stap. De cursus is duidelijk en to the point en heeft me alles geleerd wat ik moest weten.

Laura D.G. (Bever)

Super toffe, leerrijke ervaring met veel toekomstmogelijkheden!

Natasja I. (Brugge)

Meer en meer mensen laten hun haar verlengen. Ik ben gestart in bijberoep en ga bij de mensen aan huis extensions aanbrengen. Het is zo voor mijn klanten veel goedkoper en flexibel. Het is een mooie bijverdienste en het inschrijvingsgeld voor deze opleiding was al snel terugverdiend.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Kamille

Beauty DIY: kamillethee als highlighter

We hebben allemaal wel een keertje geprobeerd om onze lokken lichter te maken met wat citroensap. Het resultaat? Af en …

Shutterstock 224444353 1

Back to braiding: creatief met vlechten

Een tijdje geleden zijn we massaal op de paradewagen gesprongen voor dé zomerhype: visgraatvlechten! Relaxed en casual voor elke dag, …

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie voor finale Miss Elegantie in De Panne!

Tijdens de finale van Miss Elegantie op 12 augustus 2017 zoeken wij nog twee stagiaires visagie! De show bestaat uit …

Page 1 of 1312345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool