Cursus Hairstyling (Gevorderden)

Praktische info

Schrijf je in

cursus hairstyling voor gevorderden  opleiding hairstyling voor gevorderden

cursus hairstyling voor gevorderden opleiding gevorderde hairstylist haar stylen

Leer gevorderde hairstylingstechnieken in 5 weken

Een kapsel is een echte blikvanger, vooral op speciale gelegenheden. Als gevorderde hairstylist kan je je klanten een hip en passend kapsel bezorgen voor elke gelegenheid. Je weet dan ook perfect welk kapsel bij hen past dankzij je inzicht in gelaatsvormen. Je breidt je basiskennis uit met technieken voor modieuze vlechten en hippe opsteekkapsels. Je kan werken met verschillende producten en methodes. Je klanten vallen dankzij je gevorderde kennis onmiddellijk in de smaak vallen, waar ze ook zijn.

Spreken goede looks en een verzorgd uiterlijk je aan? Wil je uitgebreide tips voor een stralend feestkapsel aanleren? Ben je geïnteresseerd in een carrière in de beauty-, mode- of mediawereld? Kies dan nu voor de unieke opleiding hairstyling voor gevorderden aan De Schoonheidsschool! In slechts tien weken word je klaargestoomd om vrienden, familie en klanten de allermooiste kapsels te bezorgen.

Beroep met toekomst

De interesse in beauty en fashion blijft steeds stijgen. Het is dan ook erg belangrijk om steeds verzorgd voor de dag te komen. Klanten die tevreden zijn over hun kapper, keren steeds terug. Na deze cursus beschik jij over technieken die je klanten een hip kapsel bezorgen voor elke gelegenheid. Zo kan je hen bijvoorbeeld een hippe vlecht bezorgen, wat de dag van vandaag erg in trek is. Je klanten stralen en ze blijven trouw aan hun kapper, die mee is met de laatste trends.

De opleiding hairstyling voor gevorderden aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als gevorderde hairstylist. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als gevorderde hairstylist of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding hairstyling voor gevorderden verzekerd van werk!

Professionele opleiding hairstyling voor gevorderden

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als gevorderde hairstylist moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van gevorderde hairstylist aan.

Voor wie is deze opleiding hairstyling voor gevorderden bedoeld?

Deze opleiding is in de eerste plaats bedoeld als vervolgopleiding voor de studenten basis hairstyling. Je bouwt verder op de theorie en de praktijk van de basiscursus. Je leert gevorderde technieken die je kan gebruiken in je toekomstige carrière als hairstylist. Ook iedereen die de basiscursus niet gevolgd heeft, maar al over een goede basiskennis bezit, is in deze cursus erg welkom!

De opleiding hairstyling voor gevorderden is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma gevorderde hairstylist binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding hairstyling voor gevorderden wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Hairstyling (Gevorderden) 16/10/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Hairstyling (Gevorderden) 07/11/2017 Gent 18u30 – 21u30
Hairstyling (Gevorderden) 23/04/2018 Gent 18u30 – 21u30
Hairstyling (Gevorderden) 24/05/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques hairstyling voor gevorderden

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Hairstyling werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige gevorderde hairstylist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot hairstyling voor gevorderden kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus hairstyling voor gevorderden is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma hairstyling voor gevorderden

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van onze beauty opleidingen

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 250.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 18 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 162 euro.

avondschool hairstyling voor gevorderden cursus gevorderde hairstylist opleiding haar stylen

Vervolgopleidingen

cursus hairstyling voor gevorderden  opleiding hairstyling voor gevorderden

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding hairstyling voor gevorderden?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding hairstyling voor gevorderden?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus hairstyling voor gevorderden?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject Allround Hairstyling?

allround hairstyling

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Debby K. (Oostende)

Na mijn basisopleiding hairstyling wou ik nog een stapje verder gaan en extreme kapsels leren opsteken. Ik wil immers graag aan de slag achter de schermen van modeshows en filmproducties. Deze cursus is vooral praktijkgericht. We leerden elke les wel enkele totaal verschillende kapsels maken. Ongelofelijk welke handige tips en tricks ons werden aangeleerd, zo simpel als je het weet!

Veronique W. (Kampenhout)

Elk kapsel legt de docent stap voor stap uit waardoor ik goed kon volgen. Leuk voor als ik naar een feestje ga!

Emilie Q. (Eindhoven)

Bedankt aan het team van De Schoonheidsschool voor de goede begeleiding die ik gekregen heb. Deze cursus is een absolute aanrader!

Veerle D.V. (Bierbeek)

Na de basis opleiding is dit zeker een aanrader!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

H Infobrief Copywriter Avondschool Volwassenenenonderwijs

Gezocht: Copywriter – e-mailmarketeer

Schoonheidsschool-Centrum voor Avondonderwijs vzw, de belangrijkste verstrekker voor beroepsonderwijs in Vlaanderen & Nederland, biedt een ruime keuze van meer dan …

Kamille

Beauty DIY: kamillethee als highlighter

We hebben allemaal wel een keertje geprobeerd om onze lokken lichter te maken met wat citroensap. Het resultaat? Af en …

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Page 1 of 11712345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool