Cursus Handreflexologie

Praktische info

Schrijf je in

cursus handreflexologie  opleiding drukpuntentherapie voor handen

cursus handreflexologie opleiding handreflexoloog handaanrakingen op reflexpunten

Leer alles over handreflexologie in 4 weken

Handreflexologie is gebaseerd op de visie dat er drukpunten zijn die in verbinding staan met andere lichaamsdelen. Handen zijn gevoelig en het lijdt dan ook geen twijfel dat je met een goede massage veel kan bereiken. Met handreflexologie werk je in op bepaalde drukpunten die de van invloed kunnen zijn op bepaalde organen. Het is een behandelwijze die de algemene gezondheid en het welbevinden bevordert. Het is een complemantaire geneeswijze die de westerse geneeskunde aanvult en ondersteunt.

Ben je geïnteresseerd in alternatieve gezondheidszorg? Wil je kennismaken met de regulerende krachten van het menselijk lichaam? Ben je gediplomeerd voetreflexoloog en wil je je verder blijven specialiseren? Kies dan nu voor de unieke opleiding drukpuntentherapie voor handen van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van handreflexoloog snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

Tegenwoordig is er veel aandacht voor alternatieve geneeswijzen. Handreflexologie is een vorm van massage die de ontspanning, vitaliteit en gezondheid van het hele lichaam bevordert. Via bepaalde drukpunten op de handen kun je de organen en het lichaamsstelsel van je klant stimuleren en harmoniseren. Handreflexologie is een goede aanvulling op de moderne westerse geneeskunde. Veel mensen gaan op zoek naar meer alternatieve geneeswijzen die steunen op de kracht van het lichaam zelf. Er is dus veel vraag naar professionele handreflexologen.

De opleiding drukpuntentherapie voor handen aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als handreflexoloog. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als handreflexoloog of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding drukpuntentherapie voor handen verzekerd van werk!

Professionele opleiding handreflexologie

In de leuke cursus handreflexologie maak je kennis met de drukpunten, reflexpunten en energiestromen van de hand. Je leert ontspannende massagetechnieken aan waarmee je het zelfregulerend vermogen van jouw klant herstelt. Je verlicht de stress en spanningen door de behandeling van de reflexzones. Met behulp van deze alternatieve therapie stimuleer je de herstelkracht van het lichaam en versterk je het immuniteitssysteem.

Tijdens de lessenreeks oefen je op je medestudenten. Zo kan je de behandeling zowel uit het standpunt van de ontvanger als van de massagegever ervaren. Je studeert en geniet. Je start eerst met de basisvaardigheden. Stap voor stap leer je op een praktijkgerichte manier het vak van handreflexoloog aan.

Voor wie is deze opleiding handreflexologie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding drukpuntentherapie voor handen is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma handreflexoloog binnen 4 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding drukpuntentherapie voor handen wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Handreflexologie 07/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Handreflexologie 30/11/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Handreflexologie 06/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Handreflexologie 15/04/2018 Hasselt 10u00 – 13u00
Handreflexologie 20/04/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques drukpuntentherapie voor handen

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige handreflexoloog die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot handreflexologie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus handreflexologie is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma handreflexologie

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Maak kennis met onze school in het filmpje hieronder

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 165.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 16.5 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 148.5 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding handreflexologie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding handreflexologie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus handreflexologie?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het studietraject Allround Reflexologie?

handreflexologie

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Bram V.L. (Blankenberge)

Ik ben zeker nog van plan om andere opleidingen te volgen bij jullie.

Betty S. (Puurs)

Ik ben meegegaan met een vriendin - meer uit gezelligheid dan interesse. Ondertussen ben ik de cursus voetrefloxologie aan het volgen en heb ik zelfs plannen om als zelfstandige in bijberoep te beginnen. Dankjewel aan de fantastische docenten!

Tine Y. (Kapelle-op-den-Bos)

Heel erg boeiende opleiding waarbij je de theorie meteen omzet in de praktijk.

Sien M. (Eindhoven)

Ik werk in bijberoep als voetreflexoloog bij de mensen thuis. Hoe meer ik bezig ben met me te verdiepen in deze technieken, hoe meer ik vaststel dat het lichaam één geheel is. Ik behandel nu niet alleen de voetjes, maar ook de handen en mijn klanten vinden het heerlijk!

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 2612345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool