Cursus Vastgoedstyling (Homestaging)

Praktische info

Schrijf je in

cursus huizendokter vastgoedstyling, vastgoedstylist, cursus vastgoedstylist, opleiding vastgoedstylist, vastgoedstylist antwerpen, vastgoedstylist gent, vastgoedstylist hasselt, groepslessen vastgoedstylist, avondonderwijs vastgoedstylist, vastgoedstylist volwassenenonderwijs, huizendokter, cursus huizendokter, opleiding huizendokter, huizendokter antwerpen, huizendokter gent, huizendokter hasselt, groepslessen huizendokter, avondonderwijs huizendokter, huizendokter volwassenenonderwijs opleiding homestaging

cursus huizendokter opleiding huizendokter vastgoedstyling

Leer alles over homestaging in 3 lessen

De vastgoedmarkt maakt vrij stabiele beleggingen mogelijk, zo blijkt. Iedereen streeft er naar om een goede prijs te krijgen bij de verkoop van een woning. Kandidaat-kopers zijn ook bereid om voor kwaliteit te betalen. Bij homestaging wordt er alles aan gedaan om de woning op een verkoop voor te bereiden en ervoor te zorgen dat ze instapklaar is.

Wie van plan is te verhuizen denkt vaak vooral aan het inrichten van de nieuwe woning. Klusjes als bijvoorbeeld een nieuw laagje verf of het herstellen van het tuinhuisje blijven in het oude huis gemakkelijk liggen. Toch kan het belangrijk zijn de woning in een prima staat van de hand te doen. De praktijk leert dat homestaging, waarbij het te verkopen huis helemaal wordt opgeknapt, een belangrijke invloed heeft op de verkoopprijs. De investering van de renovatiewerken haal je er zo weer uit.

Ben je geïnteresseerd in de vastgoedwereld? Wil je huizen klaarmaken voor verkoop? Wil je starten als huizendokter in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding homestaging! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van huizendokter snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

Homestaging, ofwel vastgoedstyling, is een succesvolle marketingtechniek binnen de vastgoedbranche. Momenteel wordt deze methode wereldwijd succesvol toegepast om woningen erg snel en tegen de beste marktprijs te verkopen. Ook in België neemt het beroep van homestager een grote vlucht en een nieuwe markt ligt dus voor je open!

De opleiding homestaging is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als huizendokter. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als huizendokter of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding homestaging verzekerd van werk!

Professionele opleiding huizendokter

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als huizendokter moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van huizendokter aan.

Voor wie is deze opleiding huizendokter bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding homestaging is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma huizendokter na 3 lessen van 3 uren.

Ben je creatief en heb je een passie voor het inrichten en restylen van huizen? Zou jij graag leren hoe je woningen op een overtuigende manier inricht, zodat potentiële kopers onmiddellijk een wauw-gevoel krijgen? Wil jij je huis erg snel en aan een hoge prijs verkopen? Dan is onze opleiding huizendokter/homestaging zeker en vast iets voor jou!

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding homestaging wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Vastgoedstyling (Homestaging) 06/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 06/12/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 22/01/2018 Brussels-City 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 13/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 20/02/2018 Gent 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 27/02/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 07/05/2018 Gent 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 29/05/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Vastgoedstyling (Homestaging) 06/09/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques homestaging

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige huizendokter die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot huizendokter kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van vastgoedstyling. Deze cursus huizendokter is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma huizendokter

De laatste les werk je een praktijkgerichte oefening uit. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Maak kennis met De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 264.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 26.4 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 237.6 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding huizendokter?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding huizendokter?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus huizendokter?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het studietraject Allround Interieurstyling?

interieurstyling

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Leslie V.D.K. (Hasselt)

Ik heb deze cursus gevolgd op drie dagen in het weekend. Iedereen was heel gemotiveerd en werkte goed mee. Dit heeft een positief effect gehad op de resultaten van al de cursisten.

Dirk O. (Hamme)

Ik werk bij een vastgoedmakelaar. Om kleine herstellingen en verbeteringen in het huis zelf te kunnen uitvoeren, heb ik deze opleiding gevolgd. Nu kan ik onze panden sneller en aan een hogere prijs verkopen.

Jan V.C. (Tilburg, Nederland)

Onze docente was goed op de hoogte van alle zaken die echt belangrijk zijn bij homestaging. De informatie over de wettelijke documenten en wetgeving was volledig up to date.

Annick T. (Boom)

Voor dat ik mij ingeschreven heb, was ik in het secretariaat al eens langs geweest voor informatie over de cursus. Na dat verhelderende gesprek heb ik mij direct ingeschreven. Goede communicatie en begeleiding, zeg ik dan.

Lees ook onze media, management en ondernemersblog

Muur

De magie van een accentmuur

Een accentmuur kan je ruimte een dynamisch en open gevoel geven, maar tegelijkertijd kan een accentmuur ook orde scheppen in …

Opleiding Interieurachitect

De ideale geur om een huis te verkopen

Geuren creëren een huiselijke sfeer Het is geen fabeltje dat potentiële kopers vaak vallen voor een nette, aangenaam geurende woning. …

Shutterstock 15965881

Tips voor een betoverende kerstboom

Het is bijna Kerstmis! Tijd om met de hele familie te genieten van sfeervolle kerstmuziek, kerstdecoratie, de uitgelaten sfeer van …

Page 1 of 3123»

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool