Cursus Interieurstyling

Praktische info

Schrijf je in

cursus interieurstylist interieurstylist, cursus interieurstylist, opleiding interieurstylist, interieurstylist antwerpen, interieurstylist gent, interieurstylist hasselt, groepslessen interieurstylist, avondonderwijs interieurstylist, interieurstylist volwassenenonderwijs, interieurstyling, cursus interieurstyling, opleiding interieurstyling, interieurstyling antwerpen, interieurstyling gent, interieurstyling hasselt, groepslessen interieurstyling, avondonderwijs interieurstyling, interieurstyling volwassenenonderwijs opleiding interieurstyling

cursus interieurstylist opleiding interieurstylist interieurstyling

Word interieurstylist in 12 weken

Het inrichten van een huis kan heel inspirerend zijn. Je werkt met verschillende materialen, met kleur, met nieuwe spullen, met vintage. Je kan een volledig huis één bepaalde stijl geven of in elke kamer een aparte sfeer creëren. Belangrijk is dat je goed aanvoelt wat je klanten willen.

Wil je weten welke technieken er allemaal bestaan om een huis mooi in te richten? Hoe je een bepaalde stijl kan creëren? Hoe je met kleine accenten naar een persoonlijke aanpak kan streven? Dan is de opleiding interieurstylist zeker iets voor jou! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van interieurstylist snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding interieurstyling is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als interieurstylist. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als interieurstylist of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding interieurstyling verzekerd van werk!

Professionele opleiding interieurstylist

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als interieurstylist moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van interieurstylist aan.

Voor wie is deze opleiding interieurstylist bedoeld?

Een binnenhuis stylist/colorist is iemand die woon- en werkruimtes cachet geeft en inspeelt op de wensen van de eigenaars. Mensen doen steeds meer beroep op anderen voor de inrichting van hun huis. Na het volgen van de cursus kan je je eigen woning perfect inrichten en professioneel advies geven aan je klanten, rekening houdend met de smaak en de stijl van de klant. Je leert ook planmatig werken. Ook weet je wat het effect is van bepaalde ingrepen, zoals het gebruik van bepaalde kleuren en combinaties.

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding interieurstyling is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma interieurstylist binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 12 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

Tijdens deze opleiding leer je stap voor stap de inrichting en het interieur van een huis te ontwerpen of in balans te brengen. Je leert villa’s, huizen en appartementen om te toveren tot de perfecte leefomgeving volgens jouw eisen of die van de klant. Om je klant te kunnen tonen wat je voor de ruimte in gedachte hebt, leer je een moodboard maken. Een moodboard is een beeldcollage met de visualisatie van je concept of idee voor een bepaalde ruimte. Belangrijk is dat je leert spelen met ruimtelijke elementen en dat je rekening houdt met de looplijnen en sfeerelementen. Kortom, tijdens deze praktijkgerichte cursus groeit je creativiteit en gaat een wereld vol vernieuwende ideeën voor je open!

De opleiding interieurstyling wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Interieurstyling 12/10/2017 Turnhout 18u30 – 21u30
Interieurstyling 07/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Interieurstyling 08/02/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Interieurstyling 12/02/2018 Gent 18u30 – 21u30
Interieurstyling 13/02/2018 Leuven 18u30 – 21u30
Interieurstyling 22/02/2018 Mechelen 18u30 – 21u30
Interieurstyling 03/03/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Interieurstyling 07/03/2018 Brussels-City 18u30 – 21u30
Interieurstyling 08/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Interieurstyling 12/03/2018 Aalst 18u30 – 21u30
Interieurstyling 21/03/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Interieurstyling 27/03/2018 Turnhout 18u30 – 21u30
Interieurstyling 13/04/2018 Gent 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques interieurstyling

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige interieurstylist die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot interieurstylist kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van interieurstyling. Deze cursus interieurstylist is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma interieurstylist

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Neem een kijkje in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 560.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 56 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 504 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding interieurstylist?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding interieurstylist?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus interieurstylist?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het studietraject Allround Interieurstyling?

allround interieurstyling

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Wendy F. (Goes, Nederland)

Thuis was ik al veel tijd bezig met de inrichting van mijn huis. Toch heb ik nog enorm veel bijgeleerd van de cursus en de docent. Nu heb ik echt het gevoel dat ik het vak onder de knie heb.

Rob D.K. (Brasschaat)

Na twaalf weken samen in de les te zitten is onze klas een hechte groep geworden. Daar heeft de docent ook een groot aandeel in. Naar iedereen werd geluisterd en iedereen kreeg evenveel aandacht.

Kris A. (Boechout)

Voor mij waren de lessen in Antwerpen het dichtst bij. De verbinding met het openbaar vervoer was heel vlot. Het Lijnstation voor de deur van de school is een grote meerwaarde.

Hilde C. (Overpelt)

Heel onze groep was geslaagd voor het examen. Natuurlijk hadden we allemaal ons best gedaan maar toch wil ik graag onze docent, Anja, bedanken voor haar toffe lessen.

Lees ook onze media, management en ondernemersblog

Muur

De magie van een accentmuur

Een accentmuur kan je ruimte een dynamisch en open gevoel geven, maar tegelijkertijd kan een accentmuur ook orde scheppen in …

Opleiding Interieurachitect

De ideale geur om een huis te verkopen

Geuren creëren een huiselijke sfeer Het is geen fabeltje dat potentiële kopers vaak vallen voor een nette, aangenaam geurende woning. …

Shutterstock 15965881

Tips voor een betoverende kerstboom

Het is bijna Kerstmis! Tijd om met de hele familie te genieten van sfeervolle kerstmuziek, kerstdecoratie, de uitgelaten sfeer van …

Page 1 of 3123»

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool