Cursus Sieraden Ontwerpen

Praktische info

Schrijf je in

 cursus juwelenontwerper cursus Juwelenontwerper, cursus Juwelen ontwerper, opleiding Juwelenontwerper, opleiding Juwelen ontwerper, opleiding Juwelen ontwerpen, avondschool Juwelenontwerper, avondschool Juwelen ontwerper, praktijk Juwelenontwerper, praktijk Juwelen ontwerper, praktijk Juwelen ontwerpen, juweelontwerper, juweeldesigner, juweel lijn, sieradenlijn, sieraden ontwerpen, cursus sieraden creëren opleiding Sieradenontwerper

Wil je leren hoe je zelf juwelen kan maken op een professionele wijze? Wil je creatief kunnen omspringen met verschillende materialen en starten als juwelenontwerper in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding Sieradenontwerper van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het fijne handwerk grondig in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding Sieradenontwerper aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig. Naast alle belangrijke technieken leer je ook werken met verschillende materialen zoals edelmetalen en edelstenen. Je leert je eigen ontwerp om te zetten in een prachtige creatie en krijgt professioneel advies van een juweelontwerper. Na deze cursus kan je zelf starten met een bijberoep als juwelenontwerper of een zelfstandige thuisservice opzetten.

Professionele opleiding juwelenontwerper

Tijdens de lessen maak je kennis met belangrijke technieken die je als juwelenontwerper moet beheersen. Dit gaat van het traditionele rijgen, over werken met ArtClay en acrylhars en het zelf maken van mallen. Je start uiteraard eerst met de basisvaardigheden en alles wordt je stap voor stap uitgelegd zodat je nadien zelf aan de slag kan. Op een praktijkgerichte manier leer je zo het boeiende vak van juwelenontwerper.

Voor wie is deze opleiding juwelenontwerper bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen en is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier zelf creatief wil bezig zijn. Naast een origineel ontwerp bedenken, leer je het daarnaast ook uitvoeren in de materialen die jij verkiest. Je volgt in totaal 10 lessen van 4 uren. Op die manier heb je alle kennis om zelf verder te bouwen aan jouw carrière als juwelenontwerper.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding Sieradenontwerper wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Juwelen Ontwerpen 23/11/2017 Gent 18u30 – 22u30
Juwelen Ontwerpen 05/03/2018 Antwerpen 18u00 – 22u00
Juwelen Ontwerpen 21/04/2018 Gent 09u00 – 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques juwelen ontwerpen

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige juwelenontwerper die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot juwelenontwerper kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van sieraden ontwerpen. De cursus juwelenontwerper is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma juwelenontwerper

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 420.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn het handboek, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen. Voor deze opleiding dien je wel eigen materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 42 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 378.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding juwelenontwerper?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding juwelenontwerper?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus juwelenontwerper?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Felke M. (Deurne)

Leuke creatieve opleiding. Ik heb erg veel bijgeleerd!

Belle P. (Lochristi)

Ik wil erg graag een eigen winkel openen met mijn collecties. Dit was de kickstart die ik nodig had!

Liesbeth M. (Brasschaat)

Ideale opleiding om samen met een vriendin te volgen. Het was echt superplezant.

Christine D. (Reet)

Graag wil ik de docent van De Schoonheidsschool in de bloemetjes zetten: wat een geduld en passie! Bedankt voor alle goede raad. Ik ben er helemaal klaar voor.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Page 1 of 4212345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool