Cursus Keratine Haarbehandeling

Praktische info

Schrijf je in

 cursus keratine haarbehandeling opleiding keratine, cursus keratine, keratine, keratine haarbehandeling, keratine hairtreatment, keratine wellness, leer met keratine werken, leren werken met keratine, groepsles keratine, avondonderwijs keratine, thuisstudie keratine, keratine, groepsles, avondonderwijs opleiding keratine hair treatment

Heb jij magische handen en wil je weerbarstig haar weer omtoveren tot een glanzend, gezond geheel? Wil je een nieuwe haartechniek van A tot Z onder de knie krijgen en er professioneel mee overweg kunnen? Schrijf je dan in voor de opleiding keratine haarbehandeling. Bovendien word je verzekerd van alle tips & tricks op vlak van deze nieuwe Braziliaanse haarverzorgingstechniek.

Tijdens deze cursus keratine haarbehandeling leer je de basis van haartooien en keratine kennen: haartypes, haarverzorging, maar ook de verschillende functies van keratine… Het heeft allemaal geen geheimen meer voor jou. Daarna leer je stap voor stap de opeenvolgende technieken van deze innovatieve haarbehandeling aanbrengen op jouw eigen model. Niet alleen de werkwijze zelf, maar ook de voor– en nazorg komen uitgebreid aan bod.

Deze opleiding leert je de kneepjes van het vak en in een mum van tijd ben je klaar om het verschil te maken tussen een ongezonde, pluizige haarbos en een vitaal sprankelende coupe. Je bent klaar om keratine haarbehandelingen in de praktijk om te zetten in een beroepsgerelateerde context of in je vrije tijd.

Voor wie is deze opleiding keratine haarbehandeling bedoeld?

Deze cursus is voor iedereen toegankelijk met voldoende kennis van haarstyling en brushen. Je volgt in totaal 1 workshop van 7 uur.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding Keratine Haarbehandeling wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op jouw model.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Keratine Haarbehandeling 18/11/2017 Hasselt 10u00 – 17u00
Keratine Haarbehandeling 02/12/2017 Antwerpen 10u00 – 17u00
Keratine Haarbehandeling 08/04/2018 Antwerpen 10u00 – 17u00
Keratine Haarbehandeling 10/06/2018 Gent 13u00 – 20u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques haarbehandeling met keratine

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Je hebt basismateriaal nodig dat je als kapper of hairstylist vaak in huis hebt zoals een borstel, een kam, een stijltang, een haardroger, een schort, handdoeken en handschoenen.

Voor de producten werd ook in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld. Dit pakket moet je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een vakdocent die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding Keratine Haarbehandeling kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus keratine haarbehandeling is voor iedereen toegankelijk met voldoende kennis van haarstyling en brushen.

Je einddoel is een erkend getuigschrift keratine haarbehandeling

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Na het volgen van deze opleiding ontvang je een getuigschrift dat je wordt opgestuurd via de post. Alle diploma’s en getuigschriften voldoen aan de Belgische en Nederlandse wetgeving en zorgen er voor dat je kan starten als zelfstandig ondernemer of als werknemer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 150.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld is een handleiding, het gebruik van het luxueuze kapsalon en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de les. Het professioneel materiaal moet je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 15 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 135.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding keratine haarbehandeling?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding keratine haarbehandeling?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus Keratine Haarbehandeling?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Kamille

Beauty DIY: kamillethee als highlighter

We hebben allemaal wel een keertje geprobeerd om onze lokken lichter te maken met wat citroensap. Het resultaat? Af en …

Shutterstock 224444353 1

Back to braiding: creatief met vlechten

Een tijdje geleden zijn we massaal op de paradewagen gesprongen voor dé zomerhype: visgraatvlechten! Relaxed en casual voor elke dag, …

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie voor finale Miss Elegantie in De Panne!

Tijdens de finale van Miss Elegantie op 12 augustus 2017 zoeken wij nog twee stagiaires visagie! De show bestaat uit …

Page 1 of 1312345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool