Cursus Kindergrime (Gevorderden)

Praktische info

Schrijf je in

 cursus kindergrime voor gevorderden opleiding grime, opleiding grimeur, avondschool grime,  avondschool kindergrime, praktijk grimeur, cursus grime, cursus grimeur, cursus kinderschmink, cursus kindergrime, cursus kinderschmink, opleiding kindergrime, opleiding kinderschmink, avondschool kindergrime, avondschool kinderschmink opleiding kinderschmink

 cursus kindergrime voor gevorderden opleiding kindergrimeur maquillage van kinderen

Maak van kindergrime jouw toekomst

Je bent reeds vertrouwd met de basistechnieken van grime en wenst jezelf verder te specialiseren in het beroep van kindergrimeur? Dan ben je hier aan het juiste adres! Schrijf je snel in voor de opleiding Kindergrime voor gevorderden en word professioneel grimeur.

Als creatieveling leef jij je graag uit in de wereld van kindergrime. In deze cursus ligt de focus op geavanceerde grimetechnieken, materiaalgebruik en grimefiguren. Kinderen willen vaak geschminkt worden in hun favoriete dier of personage. Iemand omtoveren tot een prinsesje of een leeuw kan je wellicht al, maar weet je ook raad met personages als Elza uit Frozen en Yoda uit Star Wars? In een reeks groepslessen leer je complexe en actuele figuren schminken, zodat je na afloop de wens van elk kind kan vervullen!

Mensen met expertise in grime worden steeds vaker gevraagd. Kindergrime is dan ook onmisbaar geworden op evenementen met kinderanimatie – denk aan verjaardagsfeestjes, carnaval, schoolactiviteiten enzovoort. Na de opleiding kan je je zonder problemen aanbieden als professioneel kindergrimeur. Ook voor reeds professionele grimeurs die hun vaardigheden willen aanscherpen, is deze cursus ideaal. Breng ook zeker een fototoestel mee, zodat je jouw creaties kan opnemen in je portfolio!

Beroep met toekomst

De opleiding kinderschmink aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als kindergrimeur. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als kindergrimeur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding kinderschmink verzekerd van werk!

Professionele opleiding kindergrime voor gevorderden

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als kindergrimeur moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van kindergrimeur aan.

Voor wie is deze opleiding kindergrime voor gevorderden bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding kinderschmink is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma kindergrimeur binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding kinderschmink wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques maquillage van kinderen

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding kindergrime voor gevorderden werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige kindergrimeur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot kindergrimeur kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus kindergrime voor gevorderden is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma kindergrime voor gevorderden

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 270.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 27 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 243.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding kindergrime voor gevorderden?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding kindergrime voor gevorderden?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus kindergrime voor gevorderden?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Wimperextensions

Natuurlijk verleiden met one-by-one wimperextentions

One-by-one wimperextensions is een zeer populaire methode om de wimpers te verlengen en je volume een boost te geven. Hierbij …

Page 1 of 3212345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool