Opleiding Kinderpsychologie

Praktische info

Schrijf je in

 cursus kinderpsychologie cursus kinderpsychologie, cursus ontwikkelingspsychologie van het kind, cursus psychologie van kinderen, praktijk kinderpsychologie, praktijk ontwikkelingspsychologie van het kind, avondschool kinderpsychologie, avondschool consulent in de kinderpsychologie, opleiding kinderpsychologie, opleiding consulent in de kinderpsychologie opleiding Ontwikkelingspsychologie van het kind

Wil je alles leren over kinderpsychologie? Wil je starten als consulent in de kinderpsychologie in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding Ontwikkelingspsychologie van het kind van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van consulent in de kinderpsychologie snel in de vingers wil krijgen. Dit diploma staat echter niet gelijk aan een universitaire opleiding.

Beroep met toekomst

De opleiding Ontwikkelingspsychologie van het kind aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als consulent in de kinderpsychologie. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als consulent in de kinderpsychologie of een zelfstandige thuisservice opzetten. En uiteraard zijn deze vaardigheden daarnaast ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding Ontwikkelingspsychologie van het kind verzekerd van werk!

Professionele opleiding kinderpsychologie

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als consulent in de kinderpsychologie moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van consulent in de kinderpsychologie aan.

Voor wie is deze opleiding kinderpsychologie bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding Ontwikkelingspsychologie van het kind is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma consulent in de kinderpsychologie binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren. De titel psycholoog is hierbij wel weggelegd voor een hogere opleiding. Met dit diploma word je dus consulent.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding Ontwikkelingspsychologie van het kind wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Kinderpsychologie 31/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Kinderpsychologie 16/04/2018 Gent 18u30 – 21u30
Kinderpsychologie 17/05/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques kinderen psychologisch kunnen helpen

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige consulent in de kinderpsychologie die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot consulent in de kinderpsychologie kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus kinderpsychologie is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma kinderpsychologie

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 240.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Er is de mogelijkheid om het materiaal aan te kopen tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 24 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 216.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding kinderpsychologie?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding kinderpsychologie?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus kinderpsychologie?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Silke V. (Antwerpen)

Ik geef reeds enkele jaren les en vond deze cursus geweldig. Bedankt!

Pascal G. (Hasselt)

Ik heb genoten. Heel erg bedankt voor de duidelijke uitleg en vele tips!

Roos K. (Westende)

Absoluut de moeite waard! Ik heb zoveel bijgeleerd op zo'n korte tijd.

Jeanne P. (Melsele)

Ideale aanvulling voor mijn praktijk als consulente in de kindervoeding.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Page 1 of 2712345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool