Cursus Kinderyoga

Praktische info

Schrijf je in

 cursus kinderyoga cursus kinderyoga, opleiding kinderyoga, avondschool kinderyoga, leer kinderen yoga aan, yoga leren voor kinderen, kinderyoga, avondschool avondcursus, groepsles, groepsles kinderyoga, avondschool kinderyoga, yoga voor kinderen in avondschool, yoga voor kinderen groepsles, thuisstudie kinderyoga, kinderyoga, yoga voor kinderen opleiding yoga voor kinderen

 cursus kinderyoga opleiding docent kinderyoga yoga-oefeningen voor kinderen

Wil je leren hoe je kinderyoga-sessie aanpakt? Wil je starten als docent kinderyoga in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding yoga voor kinderen van De Schoonheidsschool! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van docent kinderyoga snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding yoga voor kinderen aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als docent kinderyoga. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als docent kinderyoga of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding yoga voor kinderen verzekerd van werk!

Professionele opleiding kinderyoga

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als docent kinderyoga moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van docent kinderyoga aan.

Voor wie is deze opleiding kinderyoga bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding yoga voor kinderen is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma docent kinderyoga binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding yoga voor kinderen wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren
Kinderyoga 02/04/2017 Gent 14u00 – 17u00
Kinderyoga 24/09/2017 Hasselt 10u00 – 13u00
Kinderyoga 08/10/2017 Antwerpen 10u00 – 13u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques yoga-oefeningen voor kinderen

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige docent kinderyoga die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot docent kinderyoga kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus kinderyoga is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma kinderyoga

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 450. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Er is de mogelijkheid om het materiaal aan te kopen tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 45 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 405.

avondschool yoga voor kinderen cursus docent kinderyoga opleiding yoga-oefeningen voor kinderen

cursus kinderyoga cursus kinderyoga, opleiding kinderyoga, avondschool kinderyoga, leer kinderen yoga aan, yoga leren voor kinderen, kinderyoga, avondschool avondcursus, groepsles, groepsles kinderyoga, avondschool kinderyoga, yoga voor kinderen in avondschool, yoga voor kinderen groepsles, thuisstudie kinderyoga, kinderyoga, yoga voor kinderen opleiding yoga voor kinderen

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding kinderyoga?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding kinderyoga?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Schoonheidsschool Tessenderlo Studentindekijker Lucia Vermeulen 2 E1455794615927

Student in de kijker: Lucia Vermeulen

Lucia Vermeulen is gespecialiseerd voetverzorgster met haar eigen praktijk en nagelstudio. Al 4 jaar lang is ze tevens organisatrice van …

Melanie3

Docente in de kijker: Melanie Eloy

Het succes van het De Schoonheidsschool is voor een groot deel de verdienste van ons fantastisch docentenkorps. Zij vormen een …

Shutterstock 110181626

Gloednieuwe Allround cursus Voedingsconsulent!

Voel je je geroepen om mensen meer bewust te maken van hun voeding? Wist je dat je voeding niet alleen …

Page 1 of 2712345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool