Opleiding Instructeur Kinderyoga

Praktische info

Schrijf je in

 cursus kinderyoga cursus kinderyoga, opleiding kinderyoga, avondschool kinderyoga, leer kinderen yoga aan, yoga leren voor kinderen, kinderyoga, avondschool avondcursus, groepsles, groepsles kinderyoga, avondschool kinderyoga, yoga voor kinderen in avondschool, yoga voor kinderen groepsles, thuisstudie kinderyoga, kinderyoga, yoga voor kinderen opleiding yoga voor kinderen

Opleiding Kinderyoga

Wil je graag een professionele opleiding Instructeur Kinderyoga volgen die je kan combineren met een job, gezin of andere activiteiten? Wil je je vaardigheden (verder) ontwikkelen en een erkend diploma behalen? Dan zijn deze groepslessen exact waar jij naar op zoek bent!

Deze praktijkgerichte opleiding is voor iedereen toegankelijk en biedt heel wat mogelijkheden om je talenten te ontplooien, kennis op te doen en je skills aan te scherpen. Er zijn meerdere cursussen Kinderyoga per jaar, zodat je kan starten wanneer het jou het beste uitkomt.

Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uur op een campus bij jou in de buurt. Na afloop ontvang je een erkend diploma dat je kan toevoegen aan je cv en waarmee je kan gaan solliciteren of beginnen met je eigen zaak / als zelfstandige (als je ook het attest Bedrijfsbeheer in handen hebt).

Extra informatie

Hoe verloopt deze opleiding
Welke onderwerpen komen aan bod?
Heb ik extra materiaal nodig?

Cursusgeld en kortingen

Laagste inschrijvingsgeld
10% Vroegboekkorting
40% KMO-Korting voor Zelfstandigen

Je behaalt een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af dat bestaat uit een aantal theoretische vragen en meer praktische oefeningen, waarbij je aantoont dat je je kennis ook kan toepassen. Ben je geslaagd? Dan ontvang je je erkende diploma. Behaalde je een tekort? Dan kan je zonder problemen een gratis herexamen afleggen.

Met je diploma van De Schoonheidsschool ben je perfect voorbereid om een nieuwe carrière uit te bouwen, door te groeien in je huidige job of te starten als zelfstandige!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Kinderyoga 14/10/2017 Gent 10u00 – 13u00
Kinderyoga 24/03/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Kinderyoga 07/04/2018 Hasselt 14u00 – 17u00
Kinderyoga 21/04/2018 Gent 14u00 – 17u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!


wereld record makeup schoonheidsschool

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Page 1 of 2712345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool