Cursus Kleurenconsulent (Subseizoenen)

Deze opleiding is momenteel niet meer beschikbaar. Neem gauw een kijkje tussen onze overige opleidingen Fashion & Styling.

Praktische info

Schrijf je in

cursus kleurenconsulent specialisatie subseizoenen  opleiding kleurenadviseur specialisatie subseizoenen

cursus kleurenconsulent specialisatie subseizoenen opleiding kleurenconsulent met specialisatie in subseizoenen kleurenconsultatie met specialisatie subseizoenen

Erkende cursus Kleurenconsulent (Specialisatie Subseizoenen)

Ben je als kleurenconsulent al geconfronteerd met een lentetype dat erg bij een zomertype aanleunt of net eerder naar een herfsttype neigt? Of heb je misschien al ondervonden dat het klassieke kleurenpalet voor sommige klanten kan worden uitgebreid? Vind je dat deze mensen ook met andere kleuren prachtig staan? Wil je je gewoon blijven specialiseren? Volg dan onze specialisatieopleiding kleurenconsulent subseizoenen!

We zijn allemaal met seizoenen verbonden. Er zijn lentetypes, zomertypes enzovoort. Zo staat niet iedereen fantastisch met mooie zonnige kleuren. Ook omgekeerd: een bleke kleur kan iemand heel goed staan maar bij anderen net een fletse indruk nalaten. Er bestaan mengvormen: dan spelen subseizoenen een rol.

Dankzij een professionele differentiatie kunnen de vier seizoentypes verder worden verfijnd tot twaalf seizoenspaletten. Hierdoor vergroot je de individuele mogelijkheden van kleurentoepassingen en kleurencombinaties. Dit maakt jouw kleurenanalyse nog waardevoller!

Beroep met toekomst

In onze samenleving is het belangrijk dat je er elke dag stralend uitziet, zowel in je privéleven als in de werksfeer. Mensen doen daarom steeds vaker beroep op een professionele kleurenconsulent die hen helpt bij het kiezen van het juiste kleurenpalet. Met deze professionele opleiding leer voor je jezelf en anderen de juiste kleuren te kiezen. Er ligt dus een grote markt vol met interessante carrièremogelijkheden en toekomstperspectieven voor je open! Je kan je eigen onderneming opstarten, succesvolle workshops organiseren of freelance kleurenadvies geven.

Professionele opleiding kleurenconsulent specialisatie subseizoenen

Je krijgt les van zelfstandige kleurenconsulenten met jarenlange ervaring. Zij zullen graag hun kennis met jou delen. Tijdens deze leuke dagopleiding leer je het seizoenspallet te verfijnen. Je gaat op zoek naar complementaire kleuren om jouw kleurenpallet volgens seizoenstype aan te vullen en te differentiëren. We gaan met andere woorden op zoek naar de verschillende subseizoenen! Vaak gaat het om subtiele nuances, dus ook intuïtie en een goed inlevingsvermogen zijn belangrijk.

Voor wie is deze opleiding kleurenconsulent specialisatie subseizoenen bedoeld?

Deze opleiding is prima geschikt voor al wie als consulent of coach aan de slag is. Eerst dien je de cursus opleiding kleurenconsulent te volgen, die bezorgt je alle mogelijke basiskennis. Je geeft je klanten advies en houdt daarbij rekening met hun persoonlijkheid en hun typologie. Als je werkt met kleuren, streef je naar een harmonieus geheel. Een zonnig getint jurkje mag dan wel heel mooi zijn, niet iedereen staat er even goed mee. Je houdt rekening met alle factoren, zoals de huid, de haarkleur, de uitstraling enzovoort.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding kleurenadviseur specialisatie subseizoenen wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques kleurenadviseur specialisatie subseizoenen

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Deze aankoop is niet verplicht.

Voor de opleiding kleurenconsulent specialisatie subseizoenen werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige kleurenconsulent met specialisatie in subseizoenen die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot kleurenconsulent specialisatie subseizoenen kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus kleurenconsulent specialisatie subseizoenen is voor iedereen toegankelijk die de cursus kleurenconsulent gevolgd heeft.

Je einddoel is een erkend diploma kleurenconsulent specialisatie subseizoenen

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 130.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Deze aankoop is niet verplicht.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille.. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 13 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 117 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding kleurenconsulent specialisatie subseizoenen?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding kleurenconsulent specialisatie subseizoenen?
Welk materiaal heb je nodig voor de opleiding kleurenconsulent specialisatie subseizoenen?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Agnes V.D.H. (Bredene)

Ik was al overtuigd van jullie fantastische aanpak, maar nu nog meer. Ik kijk uit naar de volgende opleidingen die ik bij De Schoonheidsschool zal volgen!

Karine O.D.B. (Kortenberg)

Voor mij was deze specialisatie zeer verhelderend. Sommige mensen passen perfect in het plaatje van de vier kleurseizoenen, voor anderen maak je beter nog een extra nuance.

Cornelia D.W. (Scherpenheuvel-Zichem)

Ik heb zelden een docent gezien die zo enthousiast kan vertellen over kleuren, types, toepassing,... Op het einde van de dag wilde ik er meteen zelf invliegen!

Rani Z. (Brugge)

Enkele jaren geleden volgde ik reeds de cursus Allround Kleur- en Stijlconsulent. Ik heb ondertussen een vijftigtal kleurenanalyses gedaan, maar ik merkte dat ik toch nog mezelf meer moest verdiepen in de kleurenleer.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Business Women

Ensemble naar een mooiere toekomst!

Ben jij momenteel werkloos, heb je een uitkering of zit je in een loopbaantraject? Ben je op zoek naar werk …

Shutterstock 224444353 1

Back to braiding: creatief met vlechten

Een tijdje geleden zijn we massaal op de paradewagen gesprongen voor dé zomerhype: visgraatvlechten! Relaxed en casual voor elke dag, …

Page 1 of 2912345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool