Cursus Kleurenconsulent (Gevorderden)

Praktische info

Schrijf je in

cursus kleurenconsulent voor gevorderden  opleiding kleurenadviseur voor gevorderden

cursus kleurenconsulent voor gevorderden opleiding kleurenconsulent voor gevorderden kleurenconsultatie voor gevorderden

Erkende opleiding Kleurenconsulent (Gevorderden)

Heb je reeds de opleiding basis kleurenconsulent gevolgd aan de Schoonheidsschool? Wil je nog meer bijleren over kleurenpsychologie en color coaching? Wil je graag je eigen zaak wat meer uitbreiden? Of wil je voor jezelf je kennis over kleuren nog wat vergroten? Dan is deze unieke opleiding kleurenconsulent voor gevorderden zeker en vast wat je zoekt.

Een kleurenconsulent ziet welke kleuren het beste zijn bij het gelaat, de ogen en het haar. Kleuren kunnen niet alleen iemands uiterlijk versterken maar hebben ook een eigen betekenis. Door het volgen van deze opleiding leer je welke kleuren je klant nodig heeft om succesvoller te zijn in zijn of haar leven. Je bouwt verder op de basiskennis van de cursus basis kleurenconsulent, zodat je je klanten nog beter kan adviseren.

Beroep met toekomst

In de basisopleiding heb je reeds objectief de kleurtypes van je klanten leren bepalen aan de hand van het gelaat, de ogen en de haarkleur. In deze vervolgopleiding voor gevorderden, ga je nog een stapje verder. Je zal ook het kleurgebruik van je klanten kunnen afstemmen op hun levenswijze, persoonlijkheid en wat ze willen bereiken. Je zal hen met andere woorden de kleuren kunnen aanraden die hen succesvol zullen maken! De vraag naar professioneel kleuradvies en kleuranalyses is erg groot. Je gaat dus een succesvolle carrière tegemoet!

Professionele opleiding kleurenconsulent voor gevorderden

Eerst leer je meer over de psychologische betekenis van kleuren. Door het dragen van de juiste kleuren, kan je op professioneel en persoonlijk vlak succesvoller worden. Je leert welke kleuren hiertoe bijdragen en hoe je je klanten hierin moet adviseren. We koppelen ook de betekenis van kleuren aan alternatieve therapieën. Elke chakra heeft een welbepaalde kleur.

Daarnaast doe je gedurende drie lessen verschillende kleurenanalyses en oefen je in color coaching. Je doet dus al heel wat praktijkervaring op! Elke analyse presenteert iedere student voor de klas, zodat je ook van je medestudenten veel kan leren.

Voor wie is deze opleiding kleurenconsulent voor gevorderden bedoeld?

De erkende opleiding is voor iedereen toegankelijk die reeds de cursus basis kleurenconsulent heeft gevolgd. Je hebt deze vooropleiding nodig om met deze cursus te kunnen starten. De lessenreeks bestaat uit vijf lesmomenten. Na deze lessen kan je je verder specialiseren en je kennis uitbreiden met de opleidingen kleurenconsulent subseizoenen, garderobeplanner en personal shopper of stijlconsulent(e).

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding kleurenadviseur voor gevorderden wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques kleurenadviseur voor gevorderden

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Deze aankoop is niet verplicht.

Voor de opleiding kleurenconsulent voor gevorderden werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige kleurenconsulent voor gevorderden die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot kleurenconsulent voor gevorderden kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus kleurenconsulent voor gevorderden is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma kleurenconsulent voor gevorderden

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 240.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Deze aankoop is niet verplicht.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 24 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 216 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding kleurenconsulent voor gevorderden?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding kleurenconsulent voor gevorderden?
Welk materiaal heb je nodig voor de opleiding kleurenconsulent voor gevorderden?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het studietraject Allround KLeur-, Stijl- en Imagoconsulent?

allround kleur

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Nadine D.M. (Bree)

Een echte aanrader als je eerst de basis cursus hebt gevolgd. Ik ben alvast een ervaring rijker.

Johanna V.M. (Kortessem)

Je kan veel oefenen op je medestudenten zodat je echt alles onder de knie krijgt. Perfecte manier van lesgeven voor mij!

Alexandra V.D.B. (Schilde)

Geweldige lessen op een prachtige locatie. Ik heb heel veel geleerd van de cursus en de docent, ook over hoe ik moeilijke vragen van klanten goed kan aanpakken.

Paulien D.G. (Kortrijk)

Initieel volgde ik de basiscursus kleurenconsulente louter voor mezelf, maar het kriebelt nu om er toch iets mee te gaan doen. Ik volg nu de vervolgcursus en ben ook van plan om de opleidingen tot stijlconsulent te gaan volgen.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Business Women

Ensemble naar een mooiere toekomst!

Ben jij momenteel werkloos, heb je een uitkering of zit je in een loopbaantraject? Ben je op zoek naar werk …

Shutterstock 224444353 1

Back to braiding: creatief met vlechten

Een tijdje geleden zijn we massaal op de paradewagen gesprongen voor dé zomerhype: visgraatvlechten! Relaxed en casual voor elke dag, …

Page 1 of 2912345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool