Cursus Kruidenstempelmassage

Praktische info

Schrijf je in

cursus kruidenstempelmassage  opleiding kruidenstempelmassage

cursus kruidenstempelmassage opleiding kruidenstempelmasseur masseren met kruidenstempels

Wat is een kruidenstempelmassage?

Kruiden hebben heel specifieke eigenschappen. Als smaakmaker zijn ze schitterend, maar ze kunnen ook een rol spelen bij massage. Ze kunnen kalmeren, zuiveren, energie opwekken enzovoort. Je kan er bundeltjes mee maken die je bij de massage als stempels gebruikt. Belangrijk is dat je eerst de huid een grondige reiniging geeft. Een scrub zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden. Daardoor is de werking van de kruiden intenser.

De kruidenstempels worden verwarmd. De aroma’s die dan vrijkomen, versterken de fysieke werking nog. De geur is aangenaam en weldadig zodat je een optimale sfeer krijgt. Sommige kruiden hebben bijvoorbeeld een impact op de luchtwegen zodat kruidenstempelmassage ook prima is bij verkoudheden. Ook wie de massage geeft, ervaart deze invloed.

Omdat er ook met warmte wordt gewerkt, hebben de kruidenstempels een effect op de bloedsomloop. De spieren ontspannen hierdoor. Pijnlijke spieren en gewrichten hebben er baat bij. Net omwille van al deze gunstige effecten, krijgt het lichaam meer energie. Wie een zware periode doormaakt, met vermoeidheid kampt of zich lusteloos voelt, zal opnieuw meer moed en zin krijgen om de dingen aan te pakken.

Leer masseren met kruidenstempels in 1 week

Heb je interesse in kruidenstempeltherapie, massages en alternatieve behandelingsmethoden? Wil je graag mensen verwennen met de nieuwste massagetechnieken en producten? Wil je graag meer weten over de specifieke werking van kruiden tijdens het masseren? Dan is deze cursus iets voor jou! In onze opleiding leer je welke kruiden je kan gebruiken en wat hun werking is. Je oogst ze het beste net voor bloeitijd omdat het aroma en het effect dan het sterkst zijn. Daarna is het belangrijk de kruiden op een goede manier te laten drogen. Voor het maken van de bundeltjes gebruik je het best natuurlijke materialen.

Beroep met toekomst

In onze huidige stresserende maatschappij snakken veel mensen naar een moment van rust en herbronnen. Er is dus veel vraag naar therapieën zoals de kruidenstempelmassage. Een kruidenstempelmassage brengt harmonie tussen de emotionele, fysieke en mentale energiestromen. Je klanten gaan na een stempelmassage relaxed en vol energie naar buiten.Er ligt dus een grote markt vol met interessante carrièremogelijkheden en toekomstperspectieven voor je open! Voor je aan de slag kan, heb je het diploma massagetherapeut nodig. Met beide diploma’s op zak kan je starten met een bijberoep als kruidenstempelmasseur of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer in de wellnesswereld aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding kruidenstempelmassage verzekerd van werk!

Professionele opleiding kruidenstempelmassage

De dagopleiding is zeer praktijk- en klantgericht. Tijdens de cursus leer je hoe je kruidenbundeltjes maakt, wat de eigenschappen zijn van de verschillende kruiden en hoe je met behulp van de kruidenstempels een weldadige massage geeft. Je oefent de aangeleerde technieken in op je medestudenten. Op deze manier krijg je de kans om zowel de handelingen in de vingers te krijgen als te genieten van de weldaad van een kruidenstempelmassage.

Voor wie is deze opleiding kruidenstempelmassage bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding kruidenstempelmassage is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma kruidenstempelmasseur na 1 les van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding kruidenstempelmassage wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren
Kruidenstempelmassage 12/03/2017 Antwerpen 10u00 – 17u00
Kruidenstempelmassage 09/04/2017 Hasselt 10u00 – 17u00
Kruidenstempelmassage 22/04/2017 Gent 10u00 – 17u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques kruidenstempelmassage

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Kruidenstempelmassage werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige kruidenstempelmasseur die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot kruidenstempelmassage kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus kruidenstempelmassage is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma kruidenstempelmassage

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Neem een kijkje in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 130 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 13 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 117 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding kruidenstempelmassage?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding kruidenstempelmassage?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus kruidenstempelmassage?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject Gezondheidsconsulent?

kruidenstempelmassage gezondheidsconsulent

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Mariette D.B. (Brugge)

Tof concept om dit in één dag allemaal aan te leren.

Carina V.D.P. (Kortrijk)

Een boeiende massagetechniek die je op één volledige dag vlot krijgt aangeleerd. Een aanrader!

Joeri V.D.M. (Schoten)

De docent heeft de sfeer meteen goed ingezet. Ik voelde me aan het einde helemaal ‘zen’. Zo wil ik vaker opleidingen volgen!

Angelina V.O. (Oostende)

De werking van kruiden op de menselijke constitutie heeft me altijd geboeid. Ik wil ooit ergens aan de slag gaan als therapeut en volg nu deze cursus om mezelf te verdiepen in deze materie.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Crop

Opendeurdagen: een groot succes!

De opendeurdagen van De Schoonheidsschool zijn de perfecte gelegenheid voor studenten om kennis te maken met onze school, de verschillende …

Prisca Van Rome Studente In De Kijker De Schoonheidsschool

Studente in de kijker: Priscilla Van Zundert

Daarnaast werkt Priscilla ook als gewichtsconsulente en is ze trotse mama van 2 jongens. Met haar ervaring in diverse salesfuncties, …

Page 1 of 1312345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool