Cursus Life Coach (Gevorderden)

Praktische info

Schrijf je in

cursus life coach voor gevorderden vervolgopleiding life coach, life coaching, life coach gevorderden, cursus life coach gevorderden, opleiding life coach gevorderden, life coach gevorderden antwerpen, life coach gevorderden gent, life coach gevorderden hasselt, groepslessen life coach gevorderden, avondonderwijs life coach gevorderden, life coach gevorderden volwassenenonderwijs opleiding coaching

cursus life coach voor gevorderden opleiding life coach coaching

Leer nog meer coachingstechnieken aan!

Heb je de basiscursus life coach met succes afgerond, dan is deze vervolgopleiding zeker iets voor jou. Deze cursus voor gevorderden is nog meer gericht op het doen. Ook in België wordt het leven zwaarder door verschillende omstandigheden: ontslagen door de crisis, minder mensen op de werkvloer met evenveel werk en dus veel meer stress, financiële problemen door zware maatregelen van de regering,… Kortom specialisme in life coaching naar specifieke problematiek is erg nodig. Daarom bieden we nu een advanced-life coach opleiding aan die 12 weken in beslag neemt.

Wil je je klanten nog beter bijstaan? Wil je je richten tot specifieke problematiek? Wil je starten als life coach in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding life coaching voor gevorderden! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van life coach snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

De opleiding coaching is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als gevorderde life coach. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als life coach of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding coaching verzekerd van werk!

Professionele opleiding

Elke week op een vaste avond zul je 3 uur de verdiepingsmethodieken en specialisatie kunnen volgen. Zo kan je nog beter en gerichter gaan coachen op specifieke problematiek. Een echte aanrader voor hen die kiezen om ongeacht de omstandigheden van externe factoren hun klant, het gezin of het bedrijf door deze problemen heen leiden. Hen weer de kracht terug laten voelen door in de actie te gaan en hen hierbij ondersteunen.

Gedurende de gehele periode maak je steeds verslagen van de aangegeven stof. Voor de laatste les worden deze verslagen als een eindwerk gepresenteerd. Tevens wordt ieder student gevraagd een casus uit te werken met de geïntegreerde kennis.

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als life coach moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van life coach aan.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor alle studenten van de basisopleiding Life Coach of personen die reeds ervaring hebben met coachen en hun kennis willen uitbreiden. Deze cursus bouwt verder op de theorie en de praktijk van de basisopleiding. Je leert werken met specifieke problematiek zodat je je klanten in moeilijke situaties kan bijstaan. De opleiding coaching is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je volgt in totaal 10 lessen van 3 uren.

Ik schrijf me in!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Life Coach (Gevorderden) 04/12/2017 Gent 18u30 – 21u30
Life Coach (Gevorderden) 06/12/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Life Coach (Gevorderden) 09/01/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Life Coach (Gevorderden) 07/05/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques coaching

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige Life Coach die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot life coach voor gevorderden kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van coaching. Deze cursus life coach voor gevorderden is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma

De laatste les leg je een examen af. Dit examen bestaat uit een theoretisch gedeelte waarin multiplechoice en open vragen worden gesteld. Daarnaast zal je ook een praktijkgerichte oefening moeten uitwerken. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 518.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 51.8 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 466.2 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding life coach voor gevorderden?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding life coach voor gevorderden?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus life coach voor gevorderden?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Karel L. (Vlissingen, Nederland)

De basismodule Life coaching heb ik ook gevolgd. Omdat deze cursus mij zo goed was bevallen, heb ik mij direct ingeschreven voor de vervolgopleiding.

Maya D.P. (Brugge)

Deze vervolgopleiding sluit perfect aan op de basismodule. De werkwijzen en opbouw van het cursusmateriaal van de twee modules zijn mooi op elkaar afgestemd. Ik kan het iedereen aanraden om de gevorderdencursus ook te volgen.

Griet D.M. (Lommel)

Omdat iedereen de eerste module al gevolgd heeft, zit de hele groep op hetzelfde niveau. Het is voor iedereen aangenaam om zo te kunnen starten.

Sven M. (Stabroek)

Twee maanden nadat ik mij diploma basis life coach had aangekregen, contacteerde een medewerkster van de school mij. Er was een vervolgopleiding life coaching ingepland. Natuurlijk heb ik mij daar meteen voor ingeschreven.

Lees ook onze media, management en ondernemersblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 1112345»10...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool