Cursus Lingeriestyling

Praktische info

Schrijf je in

cursus lingeriestyling  opleiding styling van damesondergoed

cursus lingeriestyling opleiding lingeriestylist lingeriestyling

Leer de perfecte lingerie uit te kiezen in 1 dag

Lingerie is fantastisch, maar moet perfect passen. Het is belangrijk goed je maat te kennen. Het lichaam verandert doorheen de loop der jaren en daardoor kunnen maten veranderen. Als lingerieconsulent adviseer je vrouwen op een professionele manier, zodat ze de juiste lingerie kiezen. Dit krikt hun zelfbeeld op en voelen ze zich aantrekkelijk!

De grote variatie aan verschillende modellen, kleuren en materialen in lingerie, maken dat klanten een persoonlijk advies wensen. Voor elke gelegenheid heb je een bijpassend en efficiënt setje. Ga je vaak sporten? Of wil je graag jouw buikje verdoezelen? Door de nieuwste materialen en naaitechnieken is er voor alle maten heel mooie en degelijke lingerie op de markt. Ook dames met een grotere maat kunnen nu sensuele en verleidelijke lingerie shoppen!

Ben je geïnteresseerd in lingerie? Wil je graag klanten een professioneel advies bieden? Wil je een carrière starten als lingeriestylist? Dan is deze unieke opleiding iets voor jou! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van lingeriestylist snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

Als lingeriestyliste geef je klanten advies op maat. Je helpt hen bij het bepalen van de juiste maat, snit en stof. Hierdoor doe jij hun lichaam alle eer aan! Met mooie lingerie die goed zit, voelen vrouwen zich zelfzekerder.

Door het groeiende aanbod gaan vrouwen steeds meer op zoek naar persoonlijk advies. Na deze cursus kan je hen steeds professioneel bijstaan. Je bent in ieder geval van werk verzekerd, zowel als zelfstandige als in een lingeriezaak!

Professionele opleiding lingeriestyling

Met mooie lingerie die goed zit, voelen vrouwen zich meer zelfzeker en durven ze ook meer leuke bovenkleding dragen. Je moet immers niets meer verstoppen, integendeel, goed passende lingerie laat alle sterke punten extra goed uitkomen.

Tijdens deze opleiding lingeriestyling leer je hoe je professioneel lingerieadvies geeft aan elk type vrouw en aangepast aan alle lichaamsvormen. De opleiding is daardoor zeer praktijkgericht. Je maakt kennis met de verschillende soorten lingerie en leert de juiste maat te bepalen. Daarnaast gaat er ook veel aandacht naar corrigerend ondergoed en gelegenheidslingerie, want je ondergoed is de basis van de verdere opbouw van een outfit!

Deze cursus wordt op één dag gedoceerd door zelfstandige kleur-, stijl- en lingeriestylisten die de technieken al jaren toepassen. Zij zullen je de kneepjes van het vak met veel plezier aanleren!

Voor wie is deze opleiding lingeriestyling bedoeld?

Deze professionele cursus lingeriestyling is voor iedereen toegankelijk. Ze is geschikt voor iedereen die in zijn beroep met kleding en lingerie te maken krijgt zoals bijvoorbeeld stylistes, personal shoppers, verkoopsters in kleding- of lingeriezaken. Jij geeft jouw klanten dat tikkeltje extra!

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding styling van damesondergoed wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Lingeriestyling 02/06/2018 Antwerpen 10u00 – 17u00
Lingeriestyling 30/06/2018 Gent 10u00 – 17u00
Lingeriestyling 25/08/2018 Hasselt 10u00 – 17u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques styling van damesondergoed

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige lingeriestylist die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot lingeriestyling kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus lingeriestyling is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma lingeriestyling

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Maak kennis met De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 130.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 13 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 117 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding lingeriestyling?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding lingeriestyling?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus lingeriestyling?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Marina V.D. (De Haan)

Super toffe sfeer in de groep. Erg leuke opleiding om toe te passen op jezelf alsook om advies te kunnen geven.

Christina V.W. (Kruishoutem)

Lingeriestyling is de basis van een perfecte outfit. Heel plezante lessen, je leert op een aangename manier de do's en don'ts.

Evelyne V.P. (Sint-Gillis-Waas)

Nooit geweten dat er zoveel mogelijkheden bestaan op het vlak van lingerie. Ik heb nu een mooi overzicht gekregen dankzij de goede uitleg tijdens de lessen.

Tinne V.L. (Roosendaal)

Ik ben eigenares van een kledingwinkel en volgde deze cursus om nog beter mijn klanten te kunnen adviseren. De juiste kledingskeuze begint altijd bij de lingerie en het is opmerkelijk hoe weinig onze klanten daarover weten.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Business Women

Ensemble naar een mooiere toekomst!

Ben jij momenteel werkloos, heb je een uitkering of zit je in een loopbaantraject? Ben je op zoek naar werk …

Shutterstock 224444353 1

Back to braiding: creatief met vlechten

Een tijdje geleden zijn we massaal op de paradewagen gesprongen voor dé zomerhype: visgraatvlechten! Relaxed en casual voor elke dag, …

Page 1 of 2912345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool