Cursus Marketing

Praktische info

Schrijf je in

cursus marketing marketing manager, marketingstrategie, marktonderzoek, marketingmix, doelgroep, marketingcommunicatie, marketeer, marketing expert, marketing, cursus marketing, opleiding marketing, marketing antwerpen, marketing gent, marketing hasselt, groepslessen marketing, avondonderwijs marketing, marketing volwassenenonderwijs opleiding marketingstrategie

cursus marketing opleiding marketeer marketing

Word marketeer in 8 weken

Marketing wordt steeds belangrijk in de moderne samenleving. Steeds meer ondernemingen zijn op zoek naar goed opgeleide marketeers om hun imago mee vorm te geven en hun omzet te doen stijgen. Professionele marketeers zorgen in het zakenleven voor een voorsprong op de concurrentie. Als marketeer lever je dus een belangrijke bijdrage aan het succes van de organisatie waar je werkt of wil werken.

Je merkt het, na het volgen van deze groepscursus marketing ligt er een succesvolle toekomst vol werkgelegenheid en nieuwe kansen voor je open! Wil je starten als marketeer in hoofd- of bijberoep? Kies dan nu voor de unieke opleiding marketingstrategie! Deze opleiding is geschikt voor al wie het succesvolle beroep van marketeer snel in de vingers wil krijgen.

Beroep met toekomst

Het beroep van marketeer is zeer gevarieerd en je kan er al je creativiteit in kwijt. Bovendien kom je voortdurend in contact met heel wat boeiende en invloedrijke mensen. Het marketingbeleid is dan ook één van de belangrijkste onderdelen van het bedrijf. Je hebt heel wat verantwoordelijkheden, want elke afdeling rekent immers op jou. Na het volgen van deze cursus ben je in staat om op een professionele manier de behoeften van je (potentiële) klanten te ontdekken.

De opleiding marketing is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als marketeer. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als marketeer of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding marketingstrategie verzekerd van werk!

Professionele opleiding marketing

Je leert klantengroepen indelen en het koopgedrag van de consument analyseren. Op die manier zal je beter kunnen inspelen op de wensen van je klanten en zorgen voor een stijging van de verkoopcijfers van je organisatie. Je wordt dus een onmisbare schakel van je bedrijf!

Tijdens de lessen maak je kennis met alle technieken die je als marketeer moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van marketeer aan.

Voor wie is deze opleiding marketing bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding marketingstrategie is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma marketeer na 8 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding marketingstrategie wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt.

In eerste instantie legt je docent je uit wat marketing is. Je leert hoe je een marketingplan ontwikkelt en een marktonderzoek opstelt en uitvoert. Daarna krijg je onder de knie hoe je een succesvolle marketingstrategie uitvoert. Je houdt hierbij rekening met de marketingmix: productontwikkeling prijszetting, distributie, online marketingtechnieken, promotie en reclame.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques marketingstrategie

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt in samenwerking met De Ondernemersschool gegeven. Je krijgt les van een ervaren zelfstandige marketeer die al jarenlang in het vakgebied staat. Al de leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot marketing kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van marketing. Deze cursus marketing is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma marketing

De laatste les leg je een theoretisch examen af. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de lesinhoud van de opleiding. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 396.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 39.6 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 356.4 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding marketing?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding marketing?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus marketing?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.38 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Daniel T. (Herentals)

Ik ben een zelfstandige fietsenmaker. Om gericht promotie te kunnen maken, heb ik mij ingeschreven voor deze opleiding. Ik heb al veel handige tips gekregen tijdens de lessen.

Lynn O. (Lommel)

Bij de eerste les kregen we een heel uitgebreide en bruikbare cursus. Nu ik zelf in de marketing actief ben, grijp ik nog vaak terug naar die leerstof. Het helpt me nog steeds in mijn dagelijkse werk.

Sarah J. (Steenbergen)

Dit was de eerste keer in jaren dat ik nog op de schoolbanken gezeten had. Toch is dit heel goed meegevallen. De andere cursisten hebben mij altijd geholpen wanneer ik het hen vroeg. Bedankt daarvoor!

Kristof G. (Londerzeel)

Onze docent marketing was echt een goede leraar. Door zijn jarenlange ervaring kon hij heel veel voorbeelden aanhalen die de leerstof perfect aanvulden.

Lees ook onze media, management en ondernemersblog

Shutterstock 312605798

Maak van organiseren je talent én job

Al jaren vormen de thema’s organisatie, time-management en motivatie een leidraad voor talrijke self-help handboeken en programma’s. Net zoals de …

Vacature Opleidingsadviseur

Vacature – 2 opleidingsadviseurs (m/v)

EVBO, een partnerbedrijf van De Schoonheidsschool, is voor onmiddellijke indiensttreding op zoek naar een: Opleidingsadviseur (m/v) Als opleidingsadviseur (m/v) contacteer …

Anti-cyclisch ondernemen

Anti-cyclisch ondernemen

Veel mensen wachten met het opstarten van een eigen zaak door de huidige economische situatie. Ze stellen hun droom uit …

Page 1 of 512345»

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool