Opleiding Mindfulness Coaching

Praktische info

Schrijf je in

 cursus mindfulness opleiding mindfulness, mindfulnesscoach, groepsles mindfulness, leer mindful te leven, groepscursus, groepsles, thuisstudie, avondonderwijs, avondcursus, mindfulnessopleiding, begeleider mindfulness, leer andere mindful te leven opleiding mindfulness

Erkende opleiding Mindfulness Coaching

Wil jij leren hoe je mensen kan helpen om gelukkiger, evenwichtiger en met minder stress door het leven te gaan? Wil je graag starten als erkend Mindfulness Coach? Of wil je technieken aanleren om zelf meer in balans te komen? Dan is deze professionele opleiding Mindfulness Coaching jou op het lijf geschreven!

Beroep met toekomst

De opleiding mindfulness aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als mindfulnesscoach. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als mindfulnesscoach of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding mindfulness verzekerd van werk!

Voor wie is deze opleiding Mindfulness Coaching bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding mindfulness is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma mindfulnesscoach binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 6 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding mindfulness wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Mindfulness Coach 14/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Mindfulness Coach 21/11/2018 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques mensen coachen tot een mindful leven

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige mindfulnesscoach die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot mindfulnesscoach kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus mindfulness is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma mindfulness

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je geslaagd bent voor het examen, krijg je nadien het erkend diploma via de post naar huis gestuurd. Dit diploma is voldoende om aan de slag te gaan als werknemer of zelfstandige.

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts € 270.00. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen. Er is de mogelijkheid om het materiaal aan te kopen tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van € 27 en je betaalt dan voor deze opleiding slechts € 243.

avondschool mindfulness cursus mindfulnesscoach opleiding mensen coachen tot een mindful leven

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

cursus mindfulnesscoach

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding mindfulness?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding mindfulness?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 3112345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool