Cursus Nailart

Praktische info

Schrijf je in

cursus nailart  opleiding nailart

cursus nailart opleiding specialist in nailart aanbrengen van nagelversieringen

Word specialist in nailart in 3 weken

Nailart is de nieuwste trend in België die snel aan populariteit wint. Meer en meer mensen willen hun nagels personaliseren en versieren. Als nagelstyliste moet je dan ook steeds op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken. Nailart is letterlijk kunst op nagels. Zowat alles is mogelijk: felle kleuren, een motief, steentjes, sierlijke bloemen, tijgerprint,… Met speciale verf- en laktechnieken en brush-art kan je creëren wat je klant ook wil. Het kan subtiel of heel opvallend. Zo maak je juweeltjes op maat van de persoonlijke wensen van je klanten. Nail Art is geschikt voor zowel kunstnagels als voor natuurlijke nagels. Je kan zelfs de versieringen aanbrengen op teennagels!

Hou je van mooi verzorgde en originele nagels? Ben je nagelstylist en wil je nieuwe technieken toepassen? Zie je een carrière als specialist in nailart voor je? Kies dan nu voor de unieke opleiding van De Schoonheidsschool!

Beroep met toekomst

De opleiding nailart aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je starten met een bijberoep als specialist in nailart of een zelfstandige thuisservice opzetten. Uiteraard zijn deze vaardigheden ook een pluspunt wanneer je als werknemer aan de slag wil. Je bent in ieder geval na het volgen van deze opleiding nailart verzekerd van werk!

Professionele opleiding nailart

Je leert tijdens deze workshops nailart alle technieken die je moet beheersen om een echte nagelstudio te runnen. Zo leer je onder meer te werken met colorgel. Ook de one stroke en shadowpaintingtechniek hebben geen geheimen meer voor jou. Bovendien maak je ook kennis met de diverse materialen die worden gebruikt in professionele nagelstudio’s.

Je ontdekt tijdens deze opleiding hoe je met eenvoudige technieken bijzondere effecten kan bereiken. Met je eigen fantasie en creativiteit kan je de meest prachtige creaties en effecten op de nagels aanbrengen, of ze nu lang of kort zijn. Met deze professionele nailart-technieken bied je je klanten een extra service in je nagelstudio. Bovendien maakt elke klant die jouw nailart draagt gratis reclame voor nagelsalon!

Voor wie is deze opleiding nailart bedoeld?

Deze opleiding is prima voor wie al in de sector werkt en de basistechnieken beheerst. Nagelverzorging is fel in opmars. Gezonde nagels en mooie handen zijn immers heel belangrijk. In tal van professionele sectoren zijn de handen cruciaal, denk aan de horeca, de verkoop, de administratie, verzorgende beroepen enzovoort. Steeds meer mensen willen ook graag wat creativiteit laten zien. Wie meer wil weten over de nieuwste technieken, moet zeker deze opleiding volgen! Je volgt in totaal 3 les van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

Deze opleidingen worden georganiseerd in groepsvorm. Zo stimuleer je elkaars creativiteit. Je hebt geen modellen nodig, vermits er wordt geoefend op tips. Je neemt wel je eigen nailart penseel en nailartpaint mee naar de les.

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques nailart

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Nailart werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige specialist in nailart die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot nailart kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus nailart is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma nailart

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Neem even een kijkje binnen in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 360 euro. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de les. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de les of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 36 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 324 euro.

avondschool nailart cursus specialist in nailart opleiding aanbrengen van nagelversieringen

cursus nailart  opleiding nailart

Onze campussen
Start je opleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding nailart?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding nailart?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus nailart?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Kelly I. (Diest)

Het leuke is dat je zowel theorie als praktijk hebt in deze opleiding. Behulpzame docente die je alle technieken goed uitlegt.

Elien C. (Lennik)

Je voelt meteen dat de docent enorm veel vakkennis heeft. Dat maakte de opleiding voor mij net dat tikkeltje beter. Fantastisch!

Laurence D.K. (Steenokkerzeel)

Dit moet je gevolgd hebben als je een eigen zaak wil starten! Ook de docente vertelde ons dat in haar zaak de vraag naar nailart enorm gestegen is de afgelopen jaren.

Katja D.N. (Brussel)

Na de opleiding nagelstyling volgde ik de cursus nailart. Veel van mijn klanten vragen naar extra versieringen en ik vind van mezelf dat ik nood had aan nog wat extra creatieve nailartechnieken, vandaar deze cursus.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Schoonheidsschool Tessenderlo Studentindekijker Lucia Vermeulen 2 E1455794615927

Student in de kijker: Lucia Vermeulen

Lucia Vermeulen is gespecialiseerd voetverzorgster met haar eigen praktijk en nagelstudio. Al 4 jaar lang is ze tevens organisatrice van …

Modedagen Shopping1 Visagie Nagelstyling Hairstyling Stage Opleidingen Schoonheidsschool

Gezocht! Stagiaires Visagie, Hair- en Nagelstyling voor de Modedagen!

Tijdens het weekend van 11 en 12 maart zijn het opnieuw Modedagen van Shopping1 in Genk! Een gezellig weekend vol …

Feestnagels

Prachtige nagels

Je hebt je stijlvolle feestoutfit reeds uitgezocht, maar er mist nog iets? Voeg wat extra glamour toe met mooie en …

Page 1 of 1012345»...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool