Cursus Natuurlijke Geneeswijzen

Praktische info

Schrijf je in

cursus natuurlijke geneeswijzen  opleiding natuurlijke geneesmethodes

cursus natuurlijke geneeswijzen opleiding consulent van natuurlijke geneeswijzen gebruiken van natuurlijke geneesprocessen

Leer alles over natuurlijke geneeswijzen in 5 weken

Het menselijk lichaam is een enorm krachtig instrument en bezit de kracht om zichzelf te genezen. In deze heldere en praktijkgerichte groepscursus natuurlijke geneeswijzen leer je stap voor stap via welke natuurlijke geneesmiddelen en technieken je het menselijk lichaam opnieuw in balans brengt en houdt.

Een gezonde geest en lichaam zijn essentieel wanneer je je fit en gezond wil voelen. Steeds meer mensen hechten hier belang aan en de vraag naar professionele natuurlijke therapeuten is de laatste jaren dan ook fors toegenomen. Een mooie toekomst vol werkgelegenheid en boeiende carrièrekansen ligt dus voor je open!

Ben je geïnteresseerd in natuurlijke geneeswijzen? Wil je je klanten helpen om zich terug gezond te voelen? Wil je een carrière uitbouwen als specialist in natuurlijke geneeswijzen? Kies dan nu voor de unieke cursus van De Schoonheidsschool!

Meteen aan de slag

Deze groepscursus is erg op de praktijk gericht, zodat je meteen kan beginnen. Je zal in staat zijn om aan de slag te gaan als zelfstandig natuurlijk therapeut en om populaire workshops te organiseren en doceren. Je zal mensen kunnen begeleiden bij hun gezondheid door natuurlijke middelen en gezonde voeding en hen helpen om een kwalitatieve levenswijze op te bouwen. Daarnaast is deze opleiding ook erg geschikt voor al wie geïnteresseerd is in natuurlijke geneeswijzen en zichzelf, vrienden of familie er gezonder mee wil maken.

Professionele opleiding natuurlijke geneeswijzen

Deze opleiding start met de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam. Daarna kan je van start gaan met het ontdekken van de vele, verschillende alternatieve geneeswijzen. Je docent leert je alles over onder andere over hydrotherapie, fytotherapie, bachbloesemtherapie, lymfedrainage en aromatherapie.

Ook krijg je inzicht in gezonde voeding en gezonde voedingspatronen. Daarnaast zorgt je docent ervoor dat je heel wat massagetechnieken onder de knie krijgt. Zo leer je alles over Shiatsu, Tui Na (de traditionele Chinese massage), Nuad Bo’Rarn (de traditionele Thaise massage), Ayurvedische massage, Tibetaanse massage,…

Aan het einde van deze groepscursus zal je in staat zijn om mensen op een erg deskundige en correcte wijze te begeleiden met hun gezondheid. Op die manier reduceer je de inname van medicijnen en vervang je ze door gezonde alternatieven, die de klassieke methodes complementair aanvullen. Deze aanvullende technieken spelen immers in op het zelfherstellend vermogen van het lichaam en versterken deze. Ook worden deze technieken gebruikt om proactief te handelen en het lichaam en geest in optimale balans te brengen en energieblokkades op te heffen.

Voor wie is deze opleiding natuurlijke geneeswijzen bedoeld?

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding natuurlijke geneesmethodes is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma consulent van natuurlijke geneeswijzen binnen één schooljaar. Je volgt in totaal 5 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding natuurlijke geneesmethodes wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Natuurlijke Geneeswijzen 11/10/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Natuurlijke Geneeswijzen 20/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Natuurlijke Geneeswijzen 17/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Natuurlijke Geneeswijzen 30/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques natuurlijke geneesmethodes

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren zelfstandige consulent van natuurlijke geneeswijzen die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot natuurlijke geneeswijzen kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus natuurlijke geneeswijzen is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma natuurlijke geneeswijzen

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Neem een kijkje in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 210.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 21 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 189 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding natuurlijke geneeswijzen?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding natuurlijke geneeswijzen?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus natuurlijke geneeswijzen?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Wist je dat deze opleiding deel uitmaakt van het leertraject Alternatief Therapeut

natuurlijke geneeswijzen

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Jasper J. (Diksmuide)

Professionele, directe en zeer gerichte aanpak voor het begeleiden en opvolgen van de studenten!

Andrea D. (Leopoldsburg)

De opleiding was precies wat ik ervan had verwacht. Een informatieve cursusboek, een enthousiaste docent en een leuke klasgroep!

Yana V.D. (Stekene)

Ik heb deze cursus gevolgd in een toffe groep en met een leuke docente die altijd een lach voor je klaarheeft. Zij wist mij elke keer te motiveren.

Magali V.W. (Brugge)

Ik werk al een tijdje als coach in een gezondheidscentrum en ik merk dat er meer en meer vraag is naar natuurlijke behandelingsmethodes die complementair zijn aan de traditionele westerse geneeskunde. Ik zocht naar een opleidingspakket dat degelijk onderbouwd is en heb daarom gekozen voor deze opleiding.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Meditatie

Mindfulness op Maandag

Zie je op tegen de start van een nieuwe werkweek? Heb je misschien een druk weekend achter de rug en …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Yoga In The City

Zennnn met de cursussen Kinderyoga en Mindfulness

Wie nog sceptisch is over de werkzaamheden van yoga en mindfulness op lichaam en geest en dit dan ook nog …

Page 1 of 2612345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool