Cursus Ontharing en Waxing

Praktische info

Schrijf je in

cursus ontharing en waxing  opleiding epilatie en waxing

Leer professioneel ontharen en waxen in 3 weken

Heb je interesse in beauty, wellness en schoonheidsverzorging? Wil je graag mensen mooier maken? Wil je klanten, familie of vrienden quasi pijnloos kunnen ontharen? Onze school is erkend opleidingsverstrekker van de Vlaamse overheid en organiseert reeds geruime tijd deze praktijkgerichte opleiding ontharing, epilatie en harstechnieken.

Meer en meer is een perfecte ontharing belangrijk voor de moderne vrouw en man. Het is belangrijk de klant op een professionele en pijnloze manier te ontharen. Je zal tijdens de opleiding ontharingstechnieken leren professioneel te ontharen met striphars of met de nieuwe revolutionaire filmhars voor de gevoelige zones. Ook de klassieke epilatietechnieken komen aan bod.

Beroep met toekomst

De opleiding epilatie en waxing aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als schoonheidsspecialiste. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Wanneer je professioneel aan de slag wil dan is dit dé perfecte kennismaking met het beroep van schoonheidsspecialiste!

Professionele opleiding ontharing en waxing

De opleiding duurt 3 lessen en gaat door in onze moderne en hygiënische leslokalen. Je krijgt les van ervaren zelfstandige schoonheidsspecialistes die deze technieken reeds jarenlang toepassen in hun praktijk. Tijdens de lessen wordt er geoefend op mekaar en op meegebrachte modellen. Je zal leren werken met volgende materialen: spatel, pistool, pincet, lauwe was, warme was en filmhars.

Voor wie is deze opleiding ontharing en waxing bedoeld?

Deze opleiding is geschikt voor mensen uit de beauty en wellnesssector of voor mensen die zichzelf willen leren ontharen. Tijdens de lessen oefen je op elkaar of op modellen, naar gelang de beschikbaarheid. De docente is een erkende schoonheidsspecialiste met jarenlange ervaring. Zij leert je alle geheimpjes om de klant een glad resultaat te garanderen. Je volgt in totaal 3 lessen van 3 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

De opleiding epilatie en waxing wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende kan oefenen op verschillende modellen.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Ontharing en Waxing 18/10/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Ontharing en Waxing 04/11/2017 Hasselt 10u00 – 13u00
Ontharing en Waxing 07/11/2017 Gent 18u30 – 21u30
Ontharing en Waxing 01/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Ontharing en Waxing 10/03/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Ontharing en Waxing 14/03/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Ontharing en Waxing 19/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Ontharing en Waxing 19/03/2018 Hasselt 18u30 – 21u30
Ontharing en Waxing 25/03/2018 Gent 10u00 – 13u00
Ontharing en Waxing 25/03/2018 Gent 10u00 – 13u00
Ontharing en Waxing 21/04/2018 Hasselt 10u00 – 13u00
Ontharing en Waxing 21/04/2018 Hasselt 10u00 – 13u00
Ontharing en Waxing 30/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Ontharing en Waxing 30/04/2018 Antwerpen 18u30 – 21u30
Ontharing en Waxing 07/07/2018 Brussel 10u00 – 13u00
Ontharing en Waxing 16/01/2019 Brugge 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques epilatie en waxing

Materiaal tijdens de les

Voor deze opleiding heb je materiaal nodig voor gebruik tijdens de les en thuis, zodat je je goed voorbereidt op het examen. Eigen materiaal aankopen heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne, en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag!

Voor de opleiding Ontharing en Waxing werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt. Dit pakket kan je aankopen op Schoonheidshandel.com. Bovendien geniet je van groothandelsprijzen, waardoor je verzekerd bent van de beste prijs.

Je krijgt les van ervaren docenten

Je krijgt les van een ervaren schoonheidsspecialiste die deze technieken al jarenlang toepast. De docent zal graag haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot ontharing en waxing kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion. Deze cursus ontharing en waxing is voor iedereen toegankelijk.

Je einddoel is een erkend diploma ontharing en waxing

Je hebt de laatste les zowel een praktisch examen als een theoretisch examen. Je krijgt een aantal multiplechoice vragen en een aantal open vragen over de theorie en praktijk. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Dan heb je een vestigingsattest schoonheidspecialiste nodig om dit beroep uit te kunnen oefenen. Je hebt ook een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 219.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding heb je extra eigen materiaal nodig tijdens de lessen. Dit materiaal is je basisinvestering om te kunnen starten met het beroep. Zonder materiaal kan je niet oefenen tijdens de lessen of thuis. Dit materiaal kan je aankopen op Schoonheidshandel.com

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 21.9 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 197.1 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding ontharing en waxing?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding ontharing en waxing?
Welk materiaal heb je nodig voor de opleiding ontharing en waxing?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Heidi K. (Dilbeek)

Vriendelijk onthaal, zeer klantgericht. Na het volgen van deze opleiding kan je onmiddellijk aan de slag in het dagelijks leven.

Suzanna E. (Leuven)

Alle ontharingsmethoden werden behandeld en de docent legt alles stap voor stap uit. Iedereen kan ik deze opleiding aanraden!

Naomi V.E. (Temse)

Een vriendin van me raadde deze cursus aan en ik moet haar gelijk geven. Ik heb veel bijgeleerd. Nu dromen we soms van ons eigen praktijkje.

Jessie V.D.H. (Kortrijk)

In mijn omgeving is er veel vraag naar ontharing. Veel mensen hebben niet de tijd om naar een schoonheidsspecialiste te gaan en komen bij mij thuis voor hun behandeling.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Maak je huid lenteklaar

Beauty-tips voor een stralende lente

Tijdens de koude wintermaanden krijgt je lichaam het hard te verduren. Met de lente in het vooruitzicht kan je lichaam …

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Cucumbersmoothie

Anticellulitis smoothie: ananas en komkommer!

De zon vraagt dezer dagen om een verfrissend plonsje. Spaar je energie voor het zwembad, en ga met dit moeiteloze …

Page 1 of 4512345»102030...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool