Cursus Personal Shopper

Praktische info

Schrijf je in

cursus personal shopper  opleiding garderobeplanner

cursus personal shopper opleiding personal shopper Outfit kopen voor de klant

Word personal shopper in 1 week

Heb je je diploma als kleur- en stijlconsulent? Dan kan je nu je kennis verder uitbreiden met deze opleiding personal shopper! Je leert het kleur- en stijltype van je klanten ook concreet toepassen en je zoekt een geschikte outfit voor hen. Je bekijkt eerst de huidige garderobe en met je professioneel advies ga je samen op zoek naar kledingstuks die de garderobe volledig maken. Je houdt hierbij steeds rekening met de persoonlijke behoeften en wensen van je klant.

Wil je starten als personal shopper? Wil je je klanten een extra service aanbieden bovenop het kleur- en stijladvies? Kies dan nu voor de opleiding personal shopper. Met deze kennis kan je jouw klanten een dienst aanbieden die andere stijl- en kleurconsulenten niet hebben. Dit is een leuke extra voor je klant, maar het bezorgt jou ook een commercieel voordeel!

Beroep met toekomst

De opleiding garderobeplanner aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en biedt heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als personal shopper. Naast alle belangrijke technieken leer je ook heel klantgericht werken. Na deze cursus kan je je service als kleur- en stijlconsulent uitbreiden. Dankzij de extra kennis lok je zeker meer klanten, wat voor werkzekerheid zorgt!

Professionele opleiding personal shopper

Tijdens de les maak je kennis met alle technieken die je als personal shopper moet beheersen. Je start eerst met de basisvaardigheden. Op een praktijkgerichte manier leer je stap voor stap het vak van personal shopper aan.

Je bespreekt met je klant de kleur- en stijltips die voor haar van toepassing zijn. Je luistert nauwgezet naar de briefing en vragen van je klant. Samen bekijk je dan de inhoud van haar garderobe. Het ordenen van de kleding is wat dan volgt. Je leert alle kneepjes van het vak om samen tot de ideale garderobe te komen. Dit is een leuk proces in wisselwerking met de klant waar je veel plezier aan zult beleven.

Daarna is het tijd om samen met de klant de mogelijke winkels en kledingmerken te overlopen. En dan ga je samen winkelen. Je leert de klant de winkels te selecteren op basis van hun aanbod in etalage en winkelruimte. Je maakt preselecties in de verschillende kledingthema’s en je begeleidt de klant bij het passen van de kleding. De finishing touch mag niet ontbreken: de juiste halsketting, een mooie sjaal, een elegante schoen,… Je gaat natuurlijk voor een totaalbeeld! Dit alles komt uitgebreid aan bod in de opleiding personal shopper.

Voor wie is deze opleiding personal shopper bedoeld?

Om deze opleiding te kunnen volgen moet je reeds kleur- en stijlconsulent zijn. Alle consulenten die hun vakgebied verder willen uitbreiden, kunnen bij deze opleiding terecht. De cursus garderobeplanner is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. Je behaalt namelijk jouw officiële diploma personal shopper na 1 les van 7 uren.

Persoonlijke begeleiding gegarandeerd

Voor deze opleiding kom je in middelgrote groepen terecht. Op die manier krijg je een persoonlijke begeleiding van de ervaren docente. Tijdens de opleiding doe je al erg veel praktijkervaring op.

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Personal Shopper 21/10/2017 Gent 10u00 – 14u00
Personal Shopper 04/11/2017 Antwerpen 10u00 – 17u00
Personal Shopper 25/11/2017 Hasselt 10u00 – 14u00

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

opleidingscheques garderobeplanner

Je krijgt les van ervaren docenten

Deze opleiding wordt gegeven door docenten die allemaal ook lesgevers kleur, stijl en imago zijn. Ze zijn ten zeerste geschikt om de knepen van het vak bij te brengen. Een eerste deel van de opleiding wordt in De Schoonheidsschool gegeven maar daarna ga je samen met de docent op pad. Je bezoekt winkels en je leert concreet iemand aan te kleden. Dit alles onder begeleiding van je docent.

De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Met deze opleiding tot personal shopper kun je zelfverzekerd je eerste stappen zetten binnen de professionele wereld van beauty, wellness en fashion.

Je einddoel is een erkend diploma personal shopper

Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, behaal je een erkend diploma waarmee je je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Wil je starten als zelfstandige in België? Je hebt enkel een attest bedrijfsbeheer nodig. Dit erkende vestigingsattest behaal je snel via de opleiding bedrijfsbeheer.

Neem een kijkje in De Schoonheidsschool

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 140.00 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en enkele praktijkmaterialen die je tijdens de lessen gebruikt. Voor deze opleiding dien je geen extra materiaal aan te kopen om te gebruiken tijdens de lessen.

KMO-portefeuille

De Schoonheidsschool is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille. De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% Vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 14 euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 126 euro.

Wat moet je nog meer weten?

Wat is de cursusinhoud van de opleiding personal shopper?
Wat kan je verwachten tijdens de opleiding personal shopper?
Welk materiaal heb je nodig voor de cursus personal shopper?
Wanneer kan je met de opleiding starten?
Wat zijn de mogelijke vervolgopleidingen?
Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina en bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Gerda V. (Geel)

Fijn om in een groep terecht te komen waar je zo wat alle leeftijden tezamen hebt. Echt een heel leuke dagopleiding!

Ine P. (Lommel)

Heerlijke dag les bij een fantastische docente! Enorm veel bijgeleerd dankzij haar deskundige uitleg.

Martina J. (Veurne)

Ik had niet gedacht dat ik terug op de schoolbanken gaan zitten ooit leuk zou vinden, maar toch wel! Natuurlijk helpt het als je zo'n leuke docent voor de klas hebt.

Muriel D. (Gent)

Ik droom al jaren van een bijberoep waarbij ik bezig ben met mijn grootste passie mode. Ik maakte kennis met deze opleiding via een kleurenconsulente die deze opleiding ook had gevolgd.

Lees ook onze beauty, wellness- en fashionblog

Visagie Examen Gentbrugge De Schoonheidsschool Sandy Bleona En Jamie

Studenten visagie in de kijker

Sandy Meeremans, Bleona Halilaj en Jamie Verstraaten zijn drie heel verschillende vrouwen. Toch hebben ze één ding gemeenschappelijk: hun aanstekelijk …

Business Women

Ensemble naar een mooiere toekomst!

Ben jij momenteel werkloos, heb je een uitkering of zit je in een loopbaantraject? Ben je op zoek naar werk …

Shutterstock 224444353 1

Back to braiding: creatief met vlechten

Een tijdje geleden zijn we massaal op de paradewagen gesprongen voor dé zomerhype: visgraatvlechten! Relaxed en casual voor elke dag, …

Page 1 of 2912345»1020...Last »

Andere studierichtingen via De Schoonheidsschool